v33 je trenutna stabilna.Ja danas skinuo v31 za s23+.
v33 je trenutna stabilna.Ja danas skinuo v31 za s23+.
Moj vam je savet ove dve grupe:v33 je trenutna stabilna.
Kao sto smo i pretpostavljali, nema smisla raditi nikakav upgrade.
O kakvom se mnogo boljem ekranu, dizajnu, "value" i 7 godina update-a radi? Nisam u toku.Zbog kamere ne, ali zbog ekrana, dizajna, "value", 7 godina update-a.. Neki dobar deal, 300-400 eur doplate - pa mozda.
Meni je najveće razočarenje AI, koji je na kraju ispao Google AI, a koji preko Google Assistenta imamo svi od ranije, npr ovaj image search.
Po meni, oni sa S10 i obične S20, da. S20 Ultra može još godinu dana sigurno. S21 serija i gore - a sto ne bi uzeli jeftinije S23? Bas su male razlike a to ni Samsung ne krije.Jasno je da upgrade sa s23 na s24 nije isplativ. Pravo pitanje je da li se, za one koji imaku starije telefone više isplati sada uzeti s23 ili s24
Sa ovolikom podrškom, isto očekujem i od Samsunga. Upravo je tako duga podrška Apple-a i dovela do toga da ima delova i za 10 godina stare modele.Pa vrednost 7 godina apdejta i nekako da covek kaze da vredi, mada pre bih ja njih terao da se obavezuju oni da ce biti dostupnih delova (baterija, ekrana) po ne-kriminalnim cenama, da bih uopste razmisljao o nosenju istog telefona duze od 3-4 god. Sa ajfonima je bar uvek bilo jasno - i dan danas moze za npr sedmicu i osmicu da se nadje zvanicna baterija i ekran, a cene se (iako su deracke od starta) nisu menjale godinama.
Valjalo bi da se Samsung izjasni po tom pitanju.
Lepo ja kazem V8 sa V22 i cao 😁 Ovo ostalo ne znam sta da kazem...Moj vam je savet ove dve grupe:
Java, tj. Alex je dobar lik ali se stvarno pogubio, svaka dva dana izbacuje nove konfiguracije, ne zna više šta radi.
sluša mnoge ljude, pokušava da udovolji pa nešto popravi, nešto zezne.
skinite njegove confige za gcam 8.8, tipa v15, v18, mnogo bolje fotke su pravile nego ove nove konfiguracije za 9.1 i 9.2 gcam.
i stp i ego su mnogo konstantnije i bolje konfiguracije.
ekran,dizajn?Zbog kamere ne, ali zbog ekrana, dizajna, "value", 7 godina update-a.. Neki dobar deal, 300-400 eur doplate - pa mozda.
Meni je najveće razočarenje AI, koji je na kraju ispao Google AI, a koji preko Google Assistenta imamo svi od ranije, npr ovaj image search.
Ja sam se prebacio mislio sam da pričaš o ultri. Prevideo sorry@mk484475 Ne bih pisao da nije tako😇.
STP for life!Lepo ja kazem V8 sa V22 i cao 😁 Ovo ostalo ne znam sta da kazem...
Probacu ove tvoje dve preporuke, koja je bolja od njih dve po tebi?
Da ali 5x na 50 MP... Videćemo koliko to značiMeni lično se to najmanje svidja.
I 5x kamera umesto 10x.
Steta. Hvala na brzom odgovoru 👍🏻Ja sam instalirao sad, i ne izlazi mi u listi tamo za dual apps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari