Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 465
Aha, on reče da je instalirao najnoviji apdejt pa sam mislio da je to to. Pa dobro, kad izađe 6.1 za mali 23 možda ima nade da ga isprave...6.1 nije izasao za s23 seriju...
Aha, on reče da je instalirao najnoviji apdejt pa sam mislio da je to to. Pa dobro, kad izađe 6.1 za mali 23 možda ima nade da ga isprave...6.1 nije izasao za s23 seriju...
Nema leka za to.
Ne postoji na svim uredjajima taj problem, zato pitamNema leka za to.
Ovo je super. Hvala ti!
Evo link za phone:Moze li link za phone aplikaciju opet.
Prva je stresena, tako da nema smisla polemisati...Evo veceras sam samo u prolazu okinuo sa samsung i gcam sa iste pozicije
Prva je sam a druga je gcam. Stvarno zanimljivo
Pogledajte prilog 425288Pogledajte prilog 425289
10x zoom na obe slike
Menja sociva, od 10x na gore koristi taj od 10x a ispod toga koristi onaj x3Da li se još nekome dešava pri fotografisanju ili snimanju videa (default kamera aplikacija) da je scena malo zamućena prilikom zumiranja koje nije predefinisani ceo broj (2x, 3x, 10x, 30x itd kod fotografije, odnosno 2x, 3x, 10x i 20x kod videa)?
Recimo ako snimam video pri zumu od 10x, scena je relativno čista, međutim ako zumiram na 10.4x ili odzumiram na 8.6x, dolazi do zamućenja i gubitka oštrine. Ovo važi i za fotografije i za video.
Da li postoji rešenje ili je jednostavno takvo sočivo?
S23 Ultra je u pitanju.
Šta je to WSD? Nisam baš toku sa tim stvarima.^ moja preporuka ti je WSD. Veruj mi na reč da vredi te pare. Nemoj se zezati sa nikakvim folijama.
Gde se menja ta opcija?Probaj da isključiš auto lens switch pa probaj.
Jel ima da kupi kod nas ili smo mi osuđeni na mobile outfiters?
Ubaci camera assistant aplikaciju sa samsung storeGde se menja ta opcija?
Za S23U ima na KP. Sigurno će biti i za S24U uskoroJel ima da kupi kod nas ili smo mi osuđeni na mobile outfiters?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari