Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kida ako nikad nisi koristio drugi telefon sem Samsunga. Ili ako nisi koristio telefon skuplji od 300e.
Dajte molim vaa,bio u vise tabora,osim iphone,najbolja kamera,moje misljenje,*****ite vi te nocne fotke, mirna ruka,brusanje sociva,malo smanjivanja svetlosti i prva liga, a tu je i magicni gcam night sight

Ovaj forum mi ubio zelju da predjem sa s21 ultra na s23 ultra. Prvi put u svom zivotu sam pomislio da predjem na jabukicu. Prosto neverovatno
Što bi i menjao za S23U, nije kao da ćeš primetiti neku razliku sem u dizajnu. U kamerama nema nekog wow napretka.

Kad ubace neki 50mp glavni senzor (a ne upropaste 10x zoom) možemo pričati o boljoj kameri.

Ozbiljna je razlika u bateriji, ja sam presao u februaru/martu sa 21u

NIje ni meni, ali pocelo da me smara kad lik s 8 plus izvadi i tapne , a ja izvodim akrobacije neke te gcam te smanji ovo te podesi ovo, i na kraju njemu opet bude bolja slika :D
pricam o nocnim uslovima, za dan je manje vise okej sve...
I ostalog sto se tice, grejanje, otvaranje aplikacije, baterija itd sve je top..ali ovaj senzor od 200mp su trebali il da ispleglaju softverski ili da ga smene...onaj od 12mp je guran 5generacija ali je od prve generacije imao potencijala...ovde banana efekaf, te ovo te ono, kroz 3 serije se razvlace isti problemi...
Ja prvi kažem da je optimizacija kamere ******, ali da kažeš da ip14 pravi bolje, još gore 8, to je već glupost 😁

Ne možeš da upoređuješ glavnu kameru od 23, 24mm i telefoto od 70-90 mm, koliko već imaju.
Ne možeš da upoređuješ kako hvataju svetlo glavna i zum kamera, na istom a kamoli na dva različita telefona.

IPhone, kao i samsung ima očajne noćne performanse u odnosu na ove nove kineze ili u odnosu na nešto što bi da gcam-om izvukao.

Oba telefona su hit and miss.

Srećna Nova Godina svima, sve najbolje u 2024oj.
Da li može preporuka za foliju/staklo i zaštitnu masku?
Video sam na nekim prethodnim stranama da se spominje spigen pa me zanima šta mislite o ovom modelu: https://www.mytrendyphone.rs/shop/spigen-ultra-hybrid-samsung-galaxy-s23-ultra-5g-maska-305311p.html
Ja sam poručivao neke maske iz MyTrendyPhone i nisam preterano zadovoljan. Nisu bile kao na slici i trebalo je više od 1,5 mesec da stignu. Spigen maskica bi bila OK odakle god da se poruči. Ali posle tog lošeg iskustva, odlučio sam da poručim Spigen Liquid Air sa Alija. Takođe sam u potrazi za nekim solidnim (i ne preskupim) staklom za S23+.

Sinoc nova godina i supruga stavi mob na stolicu , sklizne laganezi i DIREKT na ekran, UVK staklo bilo zalepljeno, Nista se nije desilo osim zastitnog stakla koje raspalo :]

Sinoc nova godina i supruga stavi mob na stolicu , sklizne laganezi i DIREKT na ekran, UVK staklo bilo zalepljeno, Nista se nije desilo osim zastitnog stakla koje raspalo :]
Sreća :) Meni je prethodni fon dva puta ispao jer sam ga držao u torbici koju nisam zakopčao. Oba puta je izleteo kao katapultiran kada sam zamahnuo rukom i pao je na asfalt. Staklo i maska su bili totalno uništeni (staklo polomljeno, a maska izgrebana), ali je telefon oba puta prošao bez ogrebotine. Tako da... isplati se imati zaštitu.

Što bi i menjao za S23U, nije kao da ćeš primetiti neku razliku sem u dizajnu. U kamerama nema nekog wow napretka.

Kad ubace neki 50mp glavni senzor (a ne upropaste 10x zoom) možemo pričati o boljoj kameri.
Pa kazem ti jedini mozda razlog je baterija. Ne vidim drugi razlog. Ova ultrica radi kao sat perfektno, ne postoji sansa da secne sta god radio, a generalno igram i igrice solidno.
E lazem, i jedino me nervira sto sam tada uzeo model sa bednih 128 gb prostora. To je razlog zasto bih presao na s23 ultru. I to iskljucivo sa 512 interne.

Ali pre svega da vidim mogu li uzeti bar nesto para na oglasima za ovaj, sverceri hoce da mi skinu kozu sa ledja. A u zameni ko da sam stavio Nokiju 3310, tako se ponsaju.

Ovaj forum mi ubio zelju da predjem sa s21 ultra na s23 ultra. Prvi put u svom zivotu sam pomislio da predjem na jabukicu. Prosto neverovatno
Kupiš drugi telefon od ovih što preporučuju za 300€. Em bolja kamera em jeftnije prođeš.

Pa nije više ni S23U toliko skup, oko 800e neotpakovan.

ja san uzeo moj letos za 900, vakum..sad i da ga prodam za 750 nije mi zao 😂 tolko bi izgubio i na ajfonu

Nije. Ali je najveci "problem" sto nova serija izlazi za dve nedelje i po meni je bolje sacekati da se vidi kakva ce biti nova ultra i onda odluciti da li uzeti s23u ili ipak novu s24 seriju.
@juventus89 samsung slabo drzi cenu nazalost.
Ja svesno cekam novu verziju da bih kupio s23. Nemam bas toliko lovu da kupujem preorder s serije. Tako da nazalost i ove godine cekam s24 da bih kupio s23. Ali ovaj put 512 giga prostora interne.

koliko li ce pasti cene nakon izlaska s24 serije? skorije sam uzeo 12/512 polovan za 900e. Prodao slabiju verziju za 750. Možda sam trebao još malo da sačekam....

Srećna nova godina! 🎅
Stigao S23 plus da zameni Xiaomi 12X. 😃
Ovo mi je prvi Samsung i utisci su odlični.
Podesio sam sve što mi treba, jedino ne uspevam da prebacim SMS poruke i istoriju poziva. Bekap je napravljen na prethodnom telefonu, ali nisam znao da mogu da ga raspakujem samo prilikom prvog podešavanja. Ne radi mi se reset.
Jel postoji još neki način za prebacivanje?

Instaliras samsung smart switch na oba telefona i odaberes sta hoces da prebacis.

Kad smo već kod prebacivanja sa starog na novi uređaj, kako "prebaciti" sve otvorene tab-ove iz Google Chrome-a sa starog uređaja na novi?

Nazad
Vrh Dno