Kamerica kidaMa vi niste normalni više sa tom kamerom.
Kida ako nikad nisi koristio drugi telefon sem Samsunga. Ili ako nisi koristio telefon skuplji od 300e.Kamerica kida
Dajte molim vaa,bio u vise tabora,osim iphone,najbolja kamera,moje misljenje,*****ite vi te nocne fotke, mirna ruka,brusanje sociva,malo smanjivanja svetlosti i prva liga, a tu je i magicni gcam night sightKida ako nikad nisi koristio drugi telefon sem Samsunga. Ili ako nisi koristio telefon skuplji od 300e.
Meni je kamera top na ovom s21 ultra, a kamoli na s23 kakva moze biti. U sustini najvazniji a mozda i jedini razlog zbog kojeg prelazim na s23 je baterija.Pa ako slušaš ovih par ludaka koji serviraju priču da je kamera loša ostaceš na tom s21 dok si živ. Kamera je ekstra, ma ceo telefon.
Što bi i menjao za S23U, nije kao da ćeš primetiti neku razliku sem u dizajnu. U kamerama nema nekog wow napretka.Ovaj forum mi ubio zelju da predjem sa s21 ultra na s23 ultra. Prvi put u svom zivotu sam pomislio da predjem na jabukicu. Prosto neverovatno
Ja prvi kažem da je optimizacija kamere ******, ali da kažeš da ip14 pravi bolje, još gore 8, to je već glupost 😁NIje ni meni, ali pocelo da me smara kad lik s 8 plus izvadi i tapne , a ja izvodim akrobacije neke te gcam te smanji ovo te podesi ovo, i na kraju njemu opet bude bolja slika
pricam o nocnim uslovima, za dan je manje vise okej sve...
I ostalog sto se tice, grejanje, otvaranje aplikacije, baterija itd sve je top..ali ovaj senzor od 200mp su trebali il da ispleglaju softverski ili da ga smene...onaj od 12mp je guran 5generacija ali je od prve generacije imao potencijala...ovde banana efekaf, te ovo te ono, kroz 3 serije se razvlace isti problemi...
Ja sam poručivao neke maske iz MyTrendyPhone i nisam preterano zadovoljan. Nisu bile kao na slici i trebalo je više od 1,5 mesec da stignu. Spigen maskica bi bila OK odakle god da se poruči. Ali posle tog lošeg iskustva, odlučio sam da poručim Spigen Liquid Air sa Alija. Takođe sam u potrazi za nekim solidnim (i ne preskupim) staklom za S23+.Srećna Nova Godina svima, sve najbolje u 2024oj.
Da li može preporuka za foliju/staklo i zaštitnu masku?
Video sam na nekim prethodnim stranama da se spominje spigen pa me zanima šta mislite o ovom modelu: https://www.mytrendyphone.rs/shop/spigen-ultra-hybrid-samsung-galaxy-s23-ultra-5g-maska-305311p.html
SrećaSinoc nova godina i supruga stavi mob na stolicu , sklizne laganezi i DIREKT na ekran, UVK staklo bilo zalepljeno, Nista se nije desilo osim zastitnog stakla koje raspalo :]
Pa kazem ti jedini mozda razlog je baterija. Ne vidim drugi razlog. Ova ultrica radi kao sat perfektno, ne postoji sansa da secne sta god radio, a generalno igram i igrice solidno.Što bi i menjao za S23U, nije kao da ćeš primetiti neku razliku sem u dizajnu. U kamerama nema nekog wow napretka.
Kad ubace neki 50mp glavni senzor (a ne upropaste 10x zoom) možemo pričati o boljoj kameri.
Kupiš drugi telefon od ovih što preporučuju za 300€. Em bolja kamera em jeftnije prođeš.Ovaj forum mi ubio zelju da predjem sa s21 ultra na s23 ultra. Prvi put u svom zivotu sam pomislio da predjem na jabukicu. Prosto neverovatno
Mene samo nervira nerealno mala cena na oglasima za moj telefon. Al valjda to tako moraKupiš drugi telefon od ovih što preporučuju za 300€. Em bolja kamera em jeftnije prođeš.
Ja svesno cekam novu verziju da bih kupio s23. Nemam bas toliko lovu da kupujem preorder s serije. Tako da nazalost i ove godine cekam s24 da bih kupio s23. Ali ovaj put 512 giga prostora interne.Nije. Ali je najveci "problem" sto nova serija izlazi za dve nedelje i po meni je bolje sacekati da se vidi kakva ce biti nova ultra i onda odluciti da li uzeti s23u ili ipak novu s24 seriju.
@juventus89 samsung slabo drzi cenu nazalost.
Pa pasce solidno. Vec je pala solidno i bez izlaska 24serije. Jos ja mogu da kupim i polovan ako je lepo ocuvan.koliko li ce pasti cene nakon izlaska s24 serije? skorije sam uzeo 12/512 polovan za 900e. Prodao slabiju verziju za 750. Možda sam trebao još malo da sačekam....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari