War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Bolje je takve stvari uzimati kod ovlascenih prodavaca.Probao, ne radi.
I još jedno, gluplje, pitanje.
Naručio sam preko Aliexpress-a bežični Samsung punjač, navodno original. Ali šta ako nije i ako nije očigledni lažnjak?! Da li mogu da oštetim bateriju/telefon koristeći ga ili je bolje takve stvari uzimati kod naših ovlašćenih prodavaca?
Ti kupi iphone igracke, pa glumi znalca sponzorusama 😂😅Kida ako nikad nisi koristio drugi telefon sem Samsunga. Ili ako nisi koristio telefon skuplji od 300e.
Za bežične punjače uzmi neki kršteni, ali ne mora da bude samsungov. Ja sam punio mnoge telefone na ankerovim, baseus, Seneo. Rade i dan danas posle 6god. Za žičane bih uzimao samo oriđinale ili anker.Probao, ne radi.
I još jedno, gluplje, pitanje.
Naručio sam preko Aliexpress-a bežični Samsung punjač, navodno original. Ali šta ako nije i ako nije očigledni lažnjak?! Da li mogu da oštetim bateriju/telefon koristeći ga ili je bolje takve stvari uzimati kod naših ovlašćenih prodavaca?
Ne znam brate dal to ima na g play.Kako se tacno zove Gcam aplikacija na Google Playu?
Imas milion linkova po netu, imas ja mislim i ovde. Nisam siguran, ja to ne koristim. Ja kome god slikam i pokazem sliku od mojih smrtnika ( ne clanova foruma ) svi se oduseve. Do duse ja sam jos uvek na 21 ultri.Odakle ga onda skidate?
Nema na gplayu, ja sam iz ovde telegram grupe skinuoKako se tacno zove Gcam aplikacija na Google Playu?
Na forumu je to "normalna" pojava. Možda se to radi da bi se "opravdala" kupovina novog modela. 😉Rekoh ja još pre šest meseci da će pred izlazak S24 serije početi
" pljuckanje " po S23U ... inače je kamera očajna na s23 , sa ovim UI 6.0 su ga upropastili a i sms poruke kasne 😁🤔
Lepo si napisao na forumu ovom to je normalno. A za ostalih 99 posto ljudi sto koriste telefon,a ne dolaze na ovaj forum sve je top.Na forumu je to "normalna" pojava. Možda se to radi da bi se "opravdala" kupovina novog modela. 😉
Можда помогне код фотографије, код видеа...Živo me interesuje šta će to ai doneti u praksi. Ovo sa AI je čist marketing u nedostatku drugih dobrih aduta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari