ukljucio jos kad je bilo prvo staklo 😁Moraš onda da uključiš ovo
To je snimak iz srbije.Ovo što sam ja uzivo video je u inostranstvu,u jednoj zemlji koja je 100 godina ispred srbije
Jeste al onda svemu ostalom prepisuješ te iste boje a to je trn u oku svima koji smo se navikli na def.Boju panela moze da promeni, podesavanja - pozadine i stil - paleta boja.
Slika i prilika kamere.Ne zna čovek da li da slika sa noćnim modom ili bez njega.Ugrade vrhunski hardver a onda ga softverski iskoriste 10 posto samo.Koji god izvor svetlosti da se slika,pojavljuju se ove linije svetlosti .Čim nema puno svetlosti kamere gube na kvalitetu drastično.Kad ima svetlosti i kad je lep dan onda su slike super.Ako se snapdragon gen2 i 200mpx ne mogu boriti protiv ovih mrlja na slikama onda ne znam sta bi rekao ahaha
Sinak, uzmi obrisi staklo kamere, 1000000000 posto je to. ( jedan od problema) . Potpisujem to.Upravo slikano.Hocete da kažete da je ovo dobra kamera.Za telefon koji košta 193000din.Steta što sav taj vrhunski hardver unište lošim softverom.
Marko u pravu si ,lici na gresku u optici.Trebalo bi da reklamiras.
Ma opusteno brate, lik je trol 😀😀😀Moze neko da okaci uporedo slike, ja sam laik, sve mi je ok🤣, pa me zanima samo neko da me navede na sta sa obratim paznju i da vidim razliku?
Pa zar se ne mogu preko Theme Maker-a odvojeno podesiti boje?Ili trazite nesto drugo?Jeste al onda svemu ostalom prepisuješ te iste boje a to je trn u oku svima koji smo se navikli na def.
U A1, uz Neo Neo koji plaćam ~2.500rsd mesečno, bez uređaja, bi me koštalo dodatnih 5.000rsd mesečno da dobijem 8/256GB. I to je jedina računica koja mi odgovara. Ili to ili ništa. Ako kažete da 8/256GB nije dovoljno dobar onda ništa.12/512 juri. Ja sam prodao i ostao na 8/256 i licno vidim razliku u radu.
Mogu naravno, al nisu svi vični tim akrobacijama. Evo ja ću sad za praznike da se poigram time, nisam stigao ranije od posla i obavezaPa zar se ne mogu preko Theme Maker-a odvojeno podesiti boje?Ili trazite nesto drugo?
Dovoljno ti je tih 8 gb.Ja stvarno ne vidim razlog zasto bi bio los.Ako sa 8 gb na S23 i S23 pus radi odlicno radice i na ultriU A1, uz Neo Neo koji plaćam ~2.500rsd mesečno, bez uređaja, bi me koštalo dodatnih 5.000rsd mesečno da dobijem 8/256GB. I to je jedina računica koja mi odgovara. Ili to ili ništa. Ako kažete da 8/256GB nije dovoljno dobar onda ništa.![]()
U principu mora da saceka 3-4 sekunde da opet otvori, to vuce dosta CPU, dakle baterije, tako da niej optimalno.Ne vidim sta to covek izgubi ako neka aplikacija ispadne iz rama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari