Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 465
E ok, tako je i meni radio a na OnePlus Nordu 2 hvata iz prve, jedan od razloga što sam ga se rešio posle mesec dana. Znači ništa nije bolje
Imam s22 ultra i hidroagel foliju preko ekrana,ama bas nikakav problem nemam sa otiskom prstaJako lose, ali od pocetka. Tj evo vec 2 nedelje kako ga imam. Radio sam sve moguce, ali otisak na A52s 5G radi mnooogo bolje tj uvek iz prve. Ovaj S23 sam morao face unlock koji ne volim da aktiviram zbog otiska..
Pa ne znam kakav poseban tutorijal treba, eventualno da se skenira otisak više puta, ali je u mom slučaju bila ista situacija. Jako me nerviralo jer je to ono što radiš 100 puta dnevno čim uzmeš telefon, a face id je u tamnijim prostorijama beskoristan kao i na svim telefonima osim na ajfonu. I kamera mi je bila razočaranje za telefon od 1000 evra al to je sad druga priča... Žao mi je jer su gabariti telefona za mene idealni, i veličina i težinaKod mene neka obicna folija iz trznog centra, otisak radi dobro, retko kada omasi. Davno je neko ovde kacio neki tutorial kako da se memorise otisak, ja od tada tako radim i nemam problem u 90% slucajeva.
Biće verovatno osetne razlike. Ako je baš jeftina kopija, onda će se mekoća materijala razlikovati.Na Aliexpress je 3.75 evra, a Samsung original je dal 4000 kod nas
Glavu dajem da je sem kutije isti kkk
Nema Onyx nazad clear. Ja ga imam i neprovidan je to kejs. Lepa tačkasta tekstura sa strane i nenametljiv tekstura nazad.Ja uvek uzmem 5-10 futrola pa vidim sta mi najviše odgovara
Nešto slično do sad sto sam video je Ringke Onyx ali pozadi je clear silikon a la masan burek.
Spigen Tough Armor?Planiram je jedan jači armor za planinarenje
Običan 23?Imam hydrogel foliju sa alija, 4.kom za 1,5e i stoji kao salivena, otisak prsta radi 100%
Pošto sam apsolutno oduševljen brzinom instaliranja apps na S23U zanima me da li ima negde test brzina unutrašnje memorije na na S23U vs iP13PM?
Ovako od oka što bi rekli zbog UFS 4.0 install je ovde brži 10x nego na iP13PM, a jedno 5x brže od Oneplus 8 koji ima UFS 3.0
Izvolte.CPDT BenchmarkãStorage, memory - Apps on Google Play
â¤Open-source ad-free tool measuring speeds of permanent storage/SD-Card and RAMplay.google.com
Inace, cekam moj primerak veceras da mi dostave, S23 Ultra, pa kacim ja, 512GB/12.
Resio da se prebacim u Samsung tabor, posle dugog cekanja na 13 Ultra po normalnoj ceni, prelomih za soma eura 23U, mislim da nema greske sto se cene tice.
Inace, promocija ova za sat/slusalice, da li jos vazi registracija, ili je bila do kraja maja, posto razne info nalazim na netu?
Nema više promocijeIzvolte.CPDT BenchmarkãStorage, memory - Apps on Google Play
â¤Open-source ad-free tool measuring speeds of permanent storage/SD-Card and RAMplay.google.com
Inace, cekam moj primerak veceras da mi dostave, S23 Ultra, pa kacim ja, 512GB/12.
Resio da se prebacim u Samsung tabor, posle dugog cekanja na 13 Ultra po normalnoj ceni, prelomih za soma eura 23U, mislim da nema greske sto se cene tice.
Inace, promocija ova za sat/slusalice, da li jos vazi registracija, ili je bila do kraja maja, posto razne info nalazim na netu?
Nešto mi to čudni rezultati, jer na iOS-u je skoro pa tri puta brže, Chrome i Safari.Koji browser koristite na s23 ?
Imao sam malo slobodnog vremena da uradim test na s23 ultri sa https://browserbench.org/Speedometer2.1/.
Rezultati su sledeci:
-samsung internet browser v22 beta : 137
-chrome v114 : 177
-vivaldi v6.1: 185
-brave v1.57: 144
-firefox v115.0.1 : 141
-edge : 139
-opera: 142
Citao sam da je Safari mnogo brzi nego Chrome na androidu, ne znam zbog cega.Nešto mi to čudni rezultati, jer na iOS-u je skoro pa tri puta brže, Chrome i Safari.
Андроид Ауто/рутина вожња/аутоматски ти је откључан телефон када си у колима. Додуше зависи колико је стар аутомобил...Ni meni nije baš jasno kako radi ova fingerprint scanner
Mora duže da se drži i stisne jače
Neverovatno loše naspram 3g starog Oneplus 8 koji otključa 9/10 uvek
Sad vidim d aje ipak odličan Face ID ali da ima i fingerprint uz to jer u vožnji je užas otključati telefon
Iz pretprošle decenije 😂Андроид Ауто/рутина вожња/аутоматски ти је откључан телефон када си у колима. Додуше зависи колико је стар аутомобил...
Iz pretprošle decenije 😂
Ima Bluetooth za razgovore
UltraObičan 23?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari