Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da ne ispadnem indijanac, jel imaju fabričke zaštite na sočivima kamere? Uopšte ne obratih pažnju do juče, a kao da ima nešto, jedno 1-1.5mm od ivice, napipava se noktom. Da ne krenem nešto da skidam a da nema ništa ustvari :)

Vidim sad opciju u kameri - picture softening... Sta on tacno radi?
Укратко, вештачки смањује оштрину слике са циљем да делује природније, неки људи то више воле неки мање.
У профи фотографији је претерана оштрина на лошем гласу па се више преферира "мекша" слика од две.
Ја лично то држим на OFF поготово што зна да претера са "смекшавањем" па да слика изгледа као да је воденим бојама сликана.
Најбоље пробај да сликаш пар различитих слика са ON/OFF па упореди шта ти се више свиђа.

Stavio sam na ekran neku foliju erode kao sama obnavlja od ogrebotina 1500 din
Čini mi se malo mnogo al aj da vidimo.
Čini mi se da fingerprint scanner sad radi lošije često mi izbaci da stisnem jače
Da uradim ponovo scan?
Jel stavljate šta na kamere stakla folije?
Naručio sam Nillkin Frosted shield pro magnetic (jeda našao ovde) i nekim magnet držač sa Aliexpress
Ne želim više da se drndam sa onim držačem što se širi skuplja nije baš praktični u vožnji.

Čini mi se da fingerprint scanner sad radi lošije često mi izbaci da stisnem jače
Da uradim ponovo scan?
Jel stavljate šta na kamere stakla folije?
Skeniraj isti prst kao drugi prst, pa ćeš imati dva različita unosa za isti prst, što će poboljšati preciznost skeniranja.
Za zaštitu kamere ja uzeo Spigenov Glas.tR EZ Fit Optik Pro krajem marta i nisam ih namestio do sada. Ne vidim potrebu, a neki ljudi su prijavljivali i pojavu kondenzacije sa nekim drugim staklima, tako da se nisam cimao.

Meni je na običnom s23 ona mobile outfitters tanja folija oslabila skener za 50%. I skenirao više puta prst opet, pojačao osetljivost i ništa nije pomoglo

Windows app was exclusive to Samsung laptops, meaning you could not install the app if you had a Windows device from any other brand. Well, that’s changing today for good.

Samsung-Quick-Share-v1.4.40-For-Windows.png

Nisam primetio razliku u potrošnji između 5g i 4g, ali sam primetio da se na najjačem suncu telefon greje pri snimanju i onda secka video pri prebacivanju sa kamere na kameru. Screenshot_20230706_092049_Device care.jpg

Stigla konačno i futrola Nillkin Frosted Shield Pro magnetic jedva sam našao ovde, a ne mogu da čekam Aliexpress
Leži jako lepo u ruci nekako je Nillkin polako postao skoro Premium sa cenom kod nas.
Uglavnom ovo posle iPhone 13 PM je pravo uživanje koristiti sve leti kucam brže nego na Oneplus 8 sa Oxygen, ekran i autobrightness su dosta bolji od svega što sam do sad koristio.
Nego ima li potrebe držati ekran na max rezoluciji 2k,4k ili staviti u FHD? Ako uopšte ima neke razlike u potrošnji baterije.
Nisam bas zadovoljan sa ovom folijom što se kao sama obnavlja nije pokrila ceo ekran ima da se skuplja prašina samo tako
Verovatno će ići mobile outfitters

Nije strasno naruciti Nillkin sa Alija, obzirom na ogromnu razliku u ceni.

Ja sam do sada narucio Nature (2x) i Frosted Shield Pro i obe su stigle za nekih 2 nedelje.
Frosted Shield Pro - 7.60e - narucio 13.06, stiglo 26.06
Nature (za A54) - 5.69e - narucio 29.05, stiglo 14.06
Nature(za S23u) - 6.37e - narucio 29.04, stiglo 12.05

Mnogo mi bolje lezi Nature nego Frosted, iako je Frosted sa teksturom sa svih strana mnogo vise kliza iz ruku nego Nature (valjda se prsti lepe za glatka ledja).

E sad sam kompletan..vredelo je onih 2 meseca iz preordera čekati 🤣 dobiti punjač i sat je zadovoljstvo 🤣 naravno ništa bez tužbe 🤣

Prilozi

• 20230706_153308.jpg
    20230706_153308.jpg
    168.6 KB · Pregleda: 135
Nije strasno naruciti Nillkin sa Alija, obzirom na ogromnu razliku u ceni.

Ja sam do sada narucio Nature (2x) i Frosted Shield Pro i obe su stigle za nekih 2 nedelje.
Frosted Shield Pro - 7.60e - narucio 13.06, stiglo 26.06
Nature (za A54) - 5.69e - narucio 29.05, stiglo 14.06
Nature(za S23u) - 6.37e - narucio 29.04, stiglo 12.05

Mnogo mi bolje lezi Nature nego Frosted, iako je Frosted sa teksturom sa svih strana mnogo vise kliza iz ruku nego Nature (valjda se prsti lepe za glatka ledja).
Jeste uvek je lepši telefon uz clear case ali posle 2 dana izgleda kao da si burek jeo sa njega.
Ja uvek uzmem 5-10 futrola pa vidim sta mi najviše odgovara
Na Oneplus 8 nosim Poetic case neki pozadi mat silikon sa strane crna guma savršeno leži u ruci, uzeo bi i za S23U ali ne rade takve. Nešto slično do sad sto sam video je Ringke Onyx ali pozadi je clear silikon a la masan burek.
Ako neko ima predlog za nešto kao ovo nek pošalje link ili koji brend, model.
Moj je clear nije ova urban camo ciganija
Mada baš mi se mnogo sviđa kako leži u ruci sa ovim Nillkin Frosted Shield Pro Magnetic (mogli su još nešto u naziv *** 🤣) jedino što znam kad bude hladno suve ruke ima da kliza
Planiram je jedan jači armor za planinarenje

Prilozi

• OnePlus8Pro-Affinity-Camo-1.jpg
    OnePlus8Pro-Affinity-Camo-1.jpg
    85.3 KB · Pregleda: 138
Jeste uvek je lepši telefon uz clear case ali posle 2 dana izgleda kao da si burek jeo sa njega.
Na Oneplus 8 nosim Poetic case neki pozadi mat silikon sa strane crna guma savršeno leži u ruci, uzeo bi i za S23U ali ne rade takve. Nešto slično do sad sto sam video je Ringke Onyx ali pozadi je clear silikon a la masan burek.
Mada baš mi se mnogo sviđa kako leži u ruci sa ovim Nillkin Frosted Shield Pro Magnetic (mogli su još nešto u naziv *** 🤣) jedino što znam kad bude hladno suve ruke ima da kliza
Ja imam org koznu zelenu,providnu,dbrand grip i pitaku.Za svaku priliku po nesto 😂

44m je je iz preoedera, baterija 3 dana lagano, brzi punjac za cas napuni do 100%,pre sam koristio frontier koji je gurao 2 dana, al mnogo znaci kad izgura dan duze i kad je za cas pun.

Samo sto je za moj ukus nekako 44mm mali, ali sam se navikao, usput stigao neki case koji mu daje na precniku taman koliko treba, a ne unakazi ga ni malo.

Prilozi

• 20230706_174415.jpg
    20230706_174415.jpg
    109 KB · Pregleda: 133

One no name prozirne se brzo ofucaju i postanu zute, dok ova, kao i sve druge brendirane traju dosta dugo

Inače naručio sam i ovaj case
Drugar ima na S22U i neverovatno koliko dobro deluje da iza staviš 2,3 prsta i ne boli ruka kad dugo držiš telefon
Na Aliexpress je 3.75 evra, a Samsung original je dal 4000 kod nas
Glavu dajem da je sem kutije isti kkk

Prilozi

• Screenshot_20230706-203624.jpg
    Screenshot_20230706-203624.jpg
    212.1 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Sta je ovaj dodatak dole? Na civiluk da okacis? :D

Nisam siguran valjda da zategneš strap

Za vas što imate običan 23 i neku zaštitu na ekranu, kako vam radi otisak prsta sad posle ovih apdejtova?

Koliko sam gledao ovakve maske za 23 seriju nema....

Za vas što imate običan 23 i neku zaštitu na ekranu, kako vam radi otisak prsta sad posle ovih apdejtova?
Jako lose, ali od pocetka. Tj evo vec 2 nedelje kako ga imam. Radio sam sve moguce, ali otisak na A52s 5G radi mnooogo bolje tj uvek iz prve. Ovaj S23 sam morao face unlock koji ne volim da aktiviram zbog otiska...

Nazad
Vrh Dno