Evo s21 +Pogledajte prilog 395768
Evo npr sa P40 Pro+ 512gb. Cekam S23U veceras pa javljam. Zivo me zanima kako se ponasaju S21, S22
Imamo u GR Nadam se.^
Džaba kad mi nemamo 5G
Ovo stvarno izgleda radiSamsung shared temporary solution for Galaxy S23 Fingerprint issue - RPRNA
Samsung has recently shared a temporary solution for the fingerprint issue that some users have been experiencing with the Galaxy S23. This resolution aims to address the problem until a permanent fix is implemented. The fingerprint issue on the Galaxy S23 has been reported by a number of...www.rprna.com
Jel koristis light mode ili standard?Još jedna zanimljiva stvar S23U vs iP13PM je da se S23U daleko manje greje napolju i na punjaču, dok iP13PM ima tripove da bude vreo posle 2min korišćenja. Jezivo sporo punjenje neću ni da spominjem jer su oba pomalja šajze posle 65-120W.
Toliko o izvikanoj niđe veze sa realnošću superiornošću A15 chipseta
Ovo stvarno izgleda radi
Mnogo manje držim prst da otključa
Definitivno radi
Probao sam verovatno 50x
Kao blesav otključava
Baterija baš obećava ako je ne ubiju apps ili updates, jako slično kao na iP13PM
Dark mode je kod mene uvekJel koristis light mode ili standard?
Pa, izgleda da radi bolje. Videcemo u praksi posle par dana, mokri prsti, suvi prsti... ali znaci da postoji problem ipak i da se ne tripujemo.Samsung shared temporary solution for Galaxy S23 Fingerprint issue - RPRNA
Samsung has recently shared a temporary solution for the fingerprint issue that some users have been experiencing with the Galaxy S23. This resolution aims to address the problem until a permanent fix is implemented. The fingerprint issue on the Galaxy S23 has been reported by a number of...www.rprna.com
A mislio sam za performanse, ono za cpu 😂😂Dark mode je kod mene uvek
Ne znam ni da postoji toA mislio sam za performanse, ono za cpu 😂😂
Optički senzor je najbolji. Manje je precizan od ovog pa nema ovih problema a dovoljno precizan da ne može neko drugi da otključa telefon. Ali da, dobro je da su priznali da postoji problem i da ga ima dosta ljudiPa, izgleda da radi bolje. Videcemo u praksi posle par dana, mokri prsti, suvi prsti... ali znaci da postoji problem ipak i da se ne tripujemo.
Ja sam imao 5G na Cosmote mreziImamo u GR Nadam se.
Opet zezaPa, izgleda da radi bolje. Videcemo u praksi posle par dana, mokri prsti, suvi prsti... ali znaci da postoji problem ipak i da se ne tripujemo.
Ovo, ali BromiteZašto bi to iko koristio pored provereno dobrog Brave browser?
Uz DNS podešen sa adguard nema nijedne reklame sem glupog instagrama
Meni radi odlično, pogotovo ako uporedim sa S10+ sa kog sam prešao.Za vas što imate običan 23 i neku zaštitu na ekranu, kako vam radi otisak prsta sad posle ovih apdejtova?
Iz istog razloga zbog koga nego ko godinama koristi Vivaldi bi tebe pitao što bi preporučio išta osim Vivaldija 🤷♂️Zašto bi to iko koristio pored provereno dobrog Brave browser?
Uz DNS podešen sa adguard nema nijedne reklame sem glupog instagrama
Koja je to original Samsung i gde si uzeo? Vibraciju sam i ja primetio da je slaba a pogotovo mi je bio smešan onaj zvuk vibracije koji može da se uključi uz samu vibraciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari