Укратко, вештачки смањује оштрину слике са циљем да делује природније, неки људи то више воле неки мање.Vidim sad opciju u kameri - picture softening... Sta on tacno radi?
Skeniraj isti prst kao drugi prst, pa ćeš imati dva različita unosa za isti prst, što će poboljšati preciznost skeniranja.Čini mi se da fingerprint scanner sad radi lošije često mi izbaci da stisnem jače
Da uradim ponovo scan?
Jel stavljate šta na kamere stakla folije?
Probaj da u podešavanju ekrana uključiš "touch sensitivity", to bi trebalo da pomaže u slučaju sa zaštitama na ekranu.Čini mi se da fingerprint scanner sad radi lošije često mi izbaci da stisnem jače
Da uradim ponovo scan?
Windows app was exclusive to Samsung laptops, meaning you could not install the app if you had a Windows device from any other brand. Well, that’s changing today for good.
Jes sa sve kožom klimom lamperijom 🤣I to sve u Golf 6 GTD, noice 😎
Jeste uvek je lepši telefon uz clear case ali posle 2 dana izgleda kao da si burek jeo sa njega.Nije strasno naruciti Nillkin sa Alija, obzirom na ogromnu razliku u ceni.
Ja sam do sada narucio Nature (2x) i Frosted Shield Pro i obe su stigle za nekih 2 nedelje.
Frosted Shield Pro - 7.60e - narucio 13.06, stiglo 26.06
Nature (za A54) - 5.69e - narucio 29.05, stiglo 14.06
Nature(za S23u) - 6.37e - narucio 29.04, stiglo 12.05
Mnogo mi bolje lezi Nature nego Frosted, iako je Frosted sa teksturom sa svih strana mnogo vise kliza iz ruku nego Nature (valjda se prsti lepe za glatka ledja).
Ja imam org koznu zelenu,providnu,dbrand grip i pitaku.Za svaku priliku po nesto 😂Jeste uvek je lepši telefon uz clear case ali posle 2 dana izgleda kao da si burek jeo sa njega.
Ja uvek uzmem 5-10 futrola pa vidim sta mi najviše odgovara
Na Oneplus 8 nosim Poetic case neki pozadi mat silikon sa strane crna guma savršeno leži u ruci, uzeo bi i za S23U ali ne rade takve. Nešto slično do sad sto sam video je Ringke Onyx ali pozadi je clear silikon a la masan burek.
Ako neko ima predlog za nešto kao ovo nek pošalje link ili koji brend, model.
Moj je clear nije ova urban camo ciganija
Mada baš mi se mnogo sviđa kako leži u ruci sa ovim Nillkin Frosted Shield Pro Magnetic (mogli su još nešto u naziv *** 🤣) jedino što znam kad bude hladno suve ruke ima da kliza
Planiram je jedan jači armor za planinarenje
40 ili 44mm?E sad sam kompletan..vredelo je onih 2 meseca iz preordera čekati 🤣 dobiti punjač i sat je zadovoljstvo 🤣 naravno ništa bez tužbe 🤣
44mm40 ili 44mm?
Ako je 40mm, onda je sr**e, baterija katastrofa, imao nekoliko dana i prodao.
U principu je sr..e i na ovom,imam Honor magic watch 2 46 mm,baterija teaje bukvalno dve ned,a ima 70 % stvari koje ima i ovaj.🤷40 ili 44mm?
Ako je 40mm, onda je sr**e, baterija katastrofa, imao nekoliko dana i prodao.
Jeste uvek je lepši telefon uz clear case ali posle 2 dana izgleda kao da si burek jeo sa njega.
Ja uvek uzmem 5-10 futrola pa vidim sta mi najviše odgovara
Na Oneplus 8 nosim Poetic case neki pozadi mat silikon sa strane crna guma savršeno leži u ruci, uzeo bi i za S23U ali ne rade takve. Nešto slično do sad sto sam video je Ringke Onyx ali pozadi je clear silikon a la masan burek.
Ako neko ima predlog za nešto kao ovo nek pošalje link ili koji brend, model.
Moj je clear nije ova urban camo ciganija
Mada baš mi se mnogo sviđa kako leži u ruci sa ovim Nillkin Frosted Shield Pro Magnetic (mogli su još nešto u naziv *** 🤣) jedino što znam kad bude hladno suve ruke ima da kliza
Planiram je jedan jači armor za planinarenje
Jako lose, ali od pocetka. Tj evo vec 2 nedelje kako ga imam. Radio sam sve moguce, ali otisak na A52s 5G radi mnooogo bolje tj uvek iz prve. Ovaj S23 sam morao face unlock koji ne volim da aktiviram zbog otiska...Za vas što imate običan 23 i neku zaštitu na ekranu, kako vam radi otisak prsta sad posle ovih apdejtova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari