Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Kako vam radi otisak sa tim staklima? Meni sa outfitters folijom 50/50. Baš nisam zadovoljan, pogotovo posle Norda 2T sa istom tom folijom koji hvata 100 % pod bilo kojim uslovima
Probaj da postavis dva puta isti prst nakon stavljanja folije. Ja sam stavio neku od 2000 u Galeriji i dobro mi radi otisak ali nakon ponovnog dodavanja istog prsta posle stavljanja folijeKako vam radi otisak sa tim staklima? Meni sa outfitters folijom 50/50. Baš nisam zadovoljan, pogotovo posle Norda 2T sa istom tom folijom koji hvata 100 % pod bilo kojim uslovima
Sta znaci ,,banana,, efekat kamere? Planiram da uzmem pa mi treba svaka informacija 🙂Pa dobro, ovaj outfitters je 2900, i sve sam probao. Ispostavilo se da mi najbolje radi kad oba prsta koja koristim skeniram samo po jednom. Ali je svaka varijanta lošija od optičkog čitača. U kombinaciji sa onim "banana" efektom kamere....nadam se da će to da ispeglaju, baš mi kvari utisak inače odličnog telefona
Za sad je to problem kod 23 i s22+, 50mpx senzor. Kod s23u radi bez problema.Sta znaci ,,banana,, efekat kamere? Planiram da uzmem pa mi treba svaka informacija 🙂
A odakle još dolaze uređaji koji se prodaju kod nas i koji su nama dostupni?Koliko sam čitao na redditu, samo uređaji koji su iz Vijetnama, oni su imali tu seriju loših kamera.
Korea i Vijetnam. Senzori su od Sony-a. A mislim da sklapanje nema bas toliki uticaj na toA odakle još dolaze uređaji koji se prodaju kod nas i koji su nama dostupni?
Jedno je nemogucnost da senzor zbog svoje velicine fokusira izvan centra a drugo da je fokus jednostavno bangav.@psychofedex Ne radi na Ultri kako treba. Danas probao na još jednoj Ultri. Ovde članovi pišu da je to normalno. Pun internet članaka o problemu. Ispada da poznati tech i IT kanali ne znaju kompletnu problematiku senzora na kamerama
Suviše su ovo skupi uređaji da bi u njih ubacivali neke falične kamere, gde god da ih sklapaju
Ne bih znao, to sam procitao na redditu. Pretpostavljam da je kamera ko kamera ok ali je moguce da su u toj fabrici masine lose, lose podesene pa ostecuju kamere prilikom ugradnje.Korea i Vijetnam. Senzori su od Sony-a. A mislim da sklapanje nema bas toliki uticaj na to
Where are Samsung phones made?
Procitao sam hvala, nego nisam znao da je to banana efekat 🙂Imaš par strana unazad. Kad slikaš nešto izbliza prednjom kamerom gornji deo slike je malo mutan i iskrivljen u obliku banane
Da citiram sam sebeJa pričam o običnom 23 koji imam, za ostale ne znam
Kako mislis bas dosta bagova? Mislim da je ovo oko kamere prvi problem. Do sada su bile samo pohvale za telefon.Procitao sam hvala, nego nisam znao da je to banana efekat 🙂
Sto vise citam forum manje mi se svidja ultra...
Bas dosta bagova za 1300e, cekamo taj update za kameru da vidim sta se dogadja.
Mislim da nije do hardvera, ali ajde za koji dan će i softverJeste prvi i jako je veliki ako nije softverski nego hardverski. Ja sam pre ovoga koristio duplo jeftiniji telefon, i nisu mu slike dobre kao na S23 ali bar nisu muljave i krive po ivicama. Ako ispeglaju softver ok, ali ako je hardver...
Malo mi se cini da se baterija brze svlaci sa ovim update-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari