Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

EE tek dobija smisao sa MDM-om, ostalo je glupost na kub.

Samo polako po uputstvu, lepo očisti da nema prašine sa stikerima, i to je to. Sve ostalo za tebe radi ovaj kalup :).

Пази кад будеш извлачио пластику која држи стакло, мени је стакло кренуло да клизи, па сам се исцимао да сам негде погрешио 😂 тј провери да ли то тако треба😉на крају ми остаде једна тачка на средини екрана, попиздео сам кад сам видео... Све остало је мање више јасно, и поприлично једноставно.

Koga zanima ima na oglasu ultra za 850 ali bez icega samo telefon.😆😁
Lik je jako bezobrazan, navodno je telefon iz telenora a na pitanje što nema kutiju, odgovor je "kutija pobegla brt", pa onda ne zna gde možemo da se vidimo u bg-u da pogledam telefon i sl.

Lik je jako bezobrazan, navodno je telefon iz telenora a na pitanje što nema kutiju, odgovor je "kutija pobegla brt", pa onda ne zna gde možemo da se vidimo u bg-u da pogledam telefon i sl.

Videh da ima ocene dobre pa reko pomislih da je sve ok.E sad sto nema kutije a da nije dosao od preko to je veliki znak pitanja.

Одлично објашњено

Ko jos slika mesec toliko da bi ovo bilo bitno...mesec ko mesec. Opet marketing

Iskreno ovo mi je bas ekstra za point and shoot, s tim da ce verovatno forum da ga sabije

Edit: Ne mogu ni da ga zakacim :D
Edit2: Evo moze ovako https://ibb.co/djXZqht

Izgleda da su krenuli da deru za sve sto nije iz kine.

Meni nisu naplatili nista, a narucio sam direktno sa Whitestone sajta, dva zastitna stakla i zastitu za kameru.
Doduse rekao sam im da stave da je manja cena i napisali su dve stavke, 5$ i 1$

Preko 50 dolara ili eura je valjda podložno naplati.

Tad ide i carina plus pdv. A pdv po sopstvenom nahodjenju (citaj kraduckanju) mogu da naplate za bilo koju cifru.

PDV treba da ide na svaku cifru, to što nešto prođe bez naplate to računajte da vas je neko častio.

Baš tako.
Po zakonu se na sve pošiljke vrednosti do 50 evra (sa prevozom) plaća PDV od 20%.
Na pošiljke vrednosti preko 50 evra plaća se i 10% carine (ukupno 32%).

Poslednja izmena:
Ne bih da stajem na muku, ali meni nisu naplatili ništa za WS Dome.

Poručio sam ih sa Amazona, umesto 45€ je ispala cena 38€ (mislim da su skinuli porez jer sam naručivao za firmu, iako su rekli da prodavac nema cenu bez poreza), a onda je pošiljka kasnila, kao zagubila se, Amazon refundirao novac, posle x dana se pošiljka pojavila. 😅

Sve zavisi, kako se pogodi.

Meni preko DHL-a nisu carinili pošiljku od preko 100e, što je nečuveno, ali se, eto, desilo :D

Nazad
Vrh Dno