Narucio sam Spigen NeoFlex, pa cemo da vidimo.Po meni neki rang je sledeći što se zaštite tiče:
1. Whitestone DomeGlass
2. Spigen
3. UAG
4. Folije i hydro folije
With a new update, Samsung has brought more features to the Camera Assistant app, and one of those features is Quick Shutter Tap.
Znaci vreme je za izlet do Ohrida 😂12/256, 1049eu tacnije.
Ova cena je u mkd.
Bice i ova cena na kp, za 2/3 dana.
Zasto je toliko pao...
Nisam probao Liquid Air, ali jesam 2 druge od Spigena. Osnovna mana je što im je bezel oko otvora za kamere višlji od ostatka obloge, pa se telefon klati prilikom stavljanja i upotrebe na ravnoj površini, tj. stolu npr. Mislim da su taj pristup primenili i kod Liquid Air.Ja hteo sa Alija da narucim Spigen Liquid Air zeleni, ali je out of stock trenutno![]()
Jok, sve super. Jedino sto je osecaj drugaciji, nije isto kad ides prstima preko stakla ili masne folije. S Pen pogotovo, na foliji ume da kaci, preskace, ne klizi ravnomerno.Da li neko ima iskustva sa prethodnih S21 ili S22 telefona u kombinaciji sa Fusion folijama od Mobile Outfitters,a, konkretno da li pravi ta folija problem sa ocitavanjem otiska prsta?
Pre 3 sata sam dobio poziv od nekog iz Gigatrona, jer sam se interesovao prekjuce za svoju porudžbinu (s23+ poručen 3.2.), dobila je broj od kolega. Sutra ce porudzbina biti fiskalizovana i poslata, nada se da ce stici do kraja nedelje. Tako da bolje zivkaj prodavnice i pitaj konkretno za svoj slučaj porudžbine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari