Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Telefoni izasli pre 10 dana ovde se prica samo o maskama i folijama... Treba nam tema za te stvari, ili vec ima mozda?

Pa sve ostalo radi kako treba, tako da je bolje da se priča o ovome nego o problemima ;).

Prica se o maskama, dok ne naleti update da unisti sve. :D Zato drzite telefon na stock i uzivajte.

Cek i sta je na kraju da kazemo najok opcija sto se tice folija/stakala?

Ja se razmisljam da mozda samo stavim neku foliju, mozda onako malo jacu/deblju, jer cenim da ce mi spigen maska dobro stiti i ekran od padova, mada nista ne mogu da znam dok ne stigne. Ako maska ima dovoljno lufta da zastiti ekran od klasicnog pada na pod, onda ne bih stavljao staklo bespotrebno.

Jos nisam poceo normalno da koristim telefon (dok ne stavim danas privremenu masku na njega), ali evo ima dan i po da sam napunio bateriju do vrha, stoji sve vreme na wifi, tu i tamo pokrecem neke aplikacije, nista preterano i do sada mi je baterija na 72% sto mislim da je svakako pohvalno. Mozda nije sad najpametnije sto mi telefon uci koriscenje kakvo inace nece biti, ali brzo cu ga poduciti cim dodje vreme :)

PS vidim da se poteze prica da samo komentarisemo zastite :) Da, slazem se da je mozda previse price o tome, ali s obrizom na cenu telefona, dosta je bitna i to stavka ;)

Jedno pitanje, da li vama odgovara ovaj raspored dugmica na desnoj strani? Ja do sada koristio Note 9 i posto drzim telefon u levoj ruci, bilo mi savrseno, ovo mi ne lezi bas najbolje, ali sta ces.

Ja hteo sa Alija da narucim Spigen Liquid Air zeleni, ali je out of stock trenutno :rolleyes:

With a new update, Samsung has brought more features to the Camera Assistant app, and one of those features is Quick Shutter Tap.
Samsung-Camera-Assistant-Quick-Tap-Shutter-scaled.webp

Samsung-Camera-Assistant-Capture-Speed-scaled.webp

I ta garancija od 2 god, koja je po zakonu obavezna.... Nije ista garancija od uvoznika i od neke radnje koja sutra moze da nestane, naravno garancija ostaje samo sto realno nema ko da popravlja... Meni je za tu stavku Jabuka i dalje neprevazidjena. Gde god kupis tel imas njihovu gar.od 1 god, koju su ljudi koristili i kod nas, a tel kupljen na crno. Naravno retko se sta desava po proteku 6 meseci, ali opet...Tako da mi je i bitno od koga kupujem tel.

Konačno preuzeo danas oko 10.30h Samsung S23 Ultra 12/512 cream, u jednoj od problematičnih kompanija kod nas... telefon platio 09.02.2023. ceo iznos.
Telefon i nije tako krem kako mi se učinio kada sam ga poredio sa S22U belim tj. boja prolazi više kao bela nego krem(na svu sreću) neko je pitao ranije... S22U više nemam da uporedim(prodat u ponedeljak).
Foliju sam naravno sam ''zalepio'', ostala mi od S22U i da - odgovara i za S23U, hidro-gel osnovna(pisao i preporučio ovu foliju nekim članovima za S22U).
Ažuriranje od 500 i nešto MB prošlo prilično brzo u odnosu na ažuriranja na S22U, konačno i stvarno radi ''ko zmaj''...
Nadam se da će za jedno 6-12 meseci ''ispeglati'' software za kameru, pa da odmorim bar 2 godine sa zamenom telefona.

Prilozi

• IMG_0080_ro.JPG
    IMG_0080_ro.JPG
    190.4 KB · Pregleda: 92
^ minimum dve ako samung opet sebi ne podmetne nogu sa exy verzijom procesora

Ako sve bude radilo savrseno ko ce da kupi s24 ultra ili kako se vec bude zvao? Kao sto kaze kolega iznad nece niko sam sebi u nogu da puca..

^ Sada sve radi savršeno. Ne vidim neki problem? Za godinu dana tek izlazi nova serija. Opšte je poznato da mesec,dva do izlaska nove serije,softver može da se ažurira. Što se mene tiče,već sada mogu da ugasim ažuriranje. Baterija je brutalna

Xiaomi za 2-3 godine ima da bude opasan konkurent. Već sada jeste, ali ako nastave da rade, biće svašta.

Kakav fail. Ja sam mislio da oni ipak imaju neki ozbiljniji IT system, ali izgleda da sam pogrešio.

Ja hteo sa Alija da narucim Spigen Liquid Air zeleni, ali je out of stock trenutno :rolleyes:
Nisam probao Liquid Air, ali jesam 2 druge od Spigena. Osnovna mana je što im je bezel oko otvora za kamere višlji od ostatka obloge, pa se telefon klati prilikom stavljanja i upotrebe na ravnoj površini, tj. stolu npr. Mislim da su taj pristup primenili i kod Liquid Air.

Sledeće nedelje uzimam s23u (ipak),javljam utiske...procesor znam da je dobar,videćemo bateriju.

Da li neko ima iskustva sa prethodnih S21 ili S22 telefona u kombinaciji sa Fusion folijama od Mobile Outfitters,a, konkretno da li pravi ta folija problem sa ocitavanjem otiska prsta?

Da li neko ima iskustva sa prethodnih S21 ili S22 telefona u kombinaciji sa Fusion folijama od Mobile Outfitters,a, konkretno da li pravi ta folija problem sa ocitavanjem otiska prsta?
Jok, sve super. Jedino sto je osecaj drugaciji, nije isto kad ides prstima preko stakla ili masne folije. S Pen pogotovo, na foliji ume da kaci, preskace, ne klizi ravnomerno.
Osim toga, meni je super folija, od note 9 do s22u sam koristio, sad cu isto, samo na zadnjoj strani doduse, za napred sam porucio Whitestone Dome.

Imao sam je ja na S21 Ultra. Radila je odlicno sa fingerprint-om.

Super, hvala momci na brzim odgovorima 😊
Razmotriću onda još sa aspekta olovke mada koliko sam je do sada koristio sa starim Note modelima, to mi verovatno neće biti preveliki problem heheh...

Nazad
Vrh Dno