12/256, 1049eu tacnije.8 ili 12GB rama za 1000€?
Ne isplati se jer si digli toliko cene da je i sa reciklažom znatno viša cena nego u drugim regularnim maloprodajama. A o kvalitetu tj. padu kvaliteta usluge da ne trošim reči.Dugo nisam pročitao boli opis nečega.
Elem, ja kad sam relativno skoro uzimao ženi telefon u Yettel-u, imao sam popust na tarifu kao dugogodišnji korisnik + 10 000 rsd vaučer jer sam doneo neki stari telefon koji ni ne radi na reciklažu. Ako nekome to znači...
Ne videh da ima na KP 12/256GB verzija.12/256, 1049eu tacnije.
Ova cena je u mkd.
Bice i ova cena na kp, za 2/3 dana.
Zasto je toliko pao...
Pisao sam negde u temu, ja sam naručio ringke bezel, zaštitno staklo i case za Galaxy watch 4 Classic. Sećam se da sam naručio te tri stavke negde u prvoj polovini novembra 2021. godine i stiglo mi pred samu Novu godinu, kraj decembra 2021. godine. Nekih mesec ipo je putovalo iz USA do Srbije.Jel neko, nekada, porucivao nesto sa mobilfun-a?
Ako jeste, za koliko otprilike stize do nas?
Narucio jednu spiegen, i jednu rinkge. Poslate su 16., a ja sam malo nestrpljiv.
Postoji nesto sto se zove backup![]()
S23 za 600e.S23u je pao na 1.000 eura.
S23 je 633 eura.
Iphone 14 980 eura. Logika?
S23u je pao na 1.000 eura.
S23 je 633 eura.
Iphone 14 980 eura. Logika?
7-10dana, poslednji put sam uzeo staklo za s21u.Jel neko, nekada, porucivao nesto sa mobilfun-a?
Ako jeste, za koliko otprilike stize do nas?
Narucio jednu spiegen, i jednu rinkge. Poslate su 16., a ja sam malo nestrpljiv.
uff, daleko.Hvala.7-10dana, poslednji put sam uzeo staklo za s21u.
Kad sam poslednji put gledao cene 12/512gb bio je 1200e, tako da 150e manje i pije vodu nekako, ako mu trebaju hitno pare. Ali za s23 obican samo cu reci ha ha ha ha ha 😁
@andramisko kp? Mogu ja da se raspitam u Novom Pazaru gde uzimam tel ako te zanima i hoces da uzmes.
Ja sam porucio, sa mobilfun.co.uk (salju iz Birmingema).
Jel kupio neko samsung silicone cover s23 ultra? Ako jeste neka kaže utiske.
Našao sam takodje i Samsung na preklop masku ali ne želim da tako sakrijem telefon dok mi silikonska maska baš lepo izgleda na telefonu.
Ima verzija sa lampom, bez lampe i sa dva stakla u pakovanju. Ja mislim da imam par lampi kod kuće pa ako nekome trebaJa sam uzeo za svaki slucaj jos jedno pre nego sto sam krenuo nazad za Beograd😅😅😅. Cudi me da nema lampe u njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari