Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

8 ili 12GB rama za 1000€?

Dugo nisam pročitao boli opis nečega.

Elem, ja kad sam relativno skoro uzimao ženi telefon u Yettel-u, imao sam popust na tarifu kao dugogodišnji korisnik + 10 000 rsd vaučer jer sam doneo neki stari telefon koji ni ne radi na reciklažu. Ako nekome to znači...
Ne isplati se jer si digli toliko cene da je i sa reciklažom znatno viša cena nego u drugim regularnim maloprodajama. A o kvalitetu tj. padu kvaliteta usluge da ne trošim reči.

Jel neko, nekada, porucivao nesto sa mobilfun-a?
Ako jeste, za koliko otprilike stize do nas?
Narucio jednu spiegen, i jednu rinkge. Poslate su 16., a ja sam malo nestrpljiv.

Narucio jednu spiegen, i jednu rinkge. Poslate su 16., a ja sam malo nestrpljiv.
Pisao sam negde u temu, ja sam naručio ringke bezel, zaštitno staklo i case za Galaxy watch 4 Classic. Sećam se da sam naručio te tri stavke negde u prvoj polovini novembra 2021. godine i stiglo mi pred samu Novu godinu, kraj decembra 2021. godine. Nekih mesec ipo je putovalo iz USA do Srbije.

Zna li neko gde se moze naci s23 plus 8/256, "moj prodavac" kaze da ne moze nigde da nadje....A 8/512 skup..

7-10dana, poslednji put sam uzeo staklo za s21u.
Kad sam poslednji put gledao cene 12/512gb bio je 1200e, tako da 150e manje i pije vodu nekako, ako mu trebaju hitno pare. Ali za s23 obican samo cu reci ha ha ha ha ha 😁
@andramisko kp? Mogu ja da se raspitam u Novom Pazaru gde uzimam tel ako te zanima i hoces da uzmes.

7-10dana, poslednji put sam uzeo staklo za s21u.
Kad sam poslednji put gledao cene 12/512gb bio je 1200e, tako da 150e manje i pije vodu nekako, ako mu trebaju hitno pare. Ali za s23 obican samo cu reci ha ha ha ha ha 😁
@andramisko kp? Mogu ja da se raspitam u Novom Pazaru gde uzimam tel ako te zanima i hoces da uzmes.
uff, daleko.Hvala.

Meni je sa MF stizalo kroz 10 dana. Jedino sto su raskupusali WD jer je imao u sebi lampu i lepak. To mi nikako nije stizalo. Prazna, pocepana i otvorena kutija, ali refund je uvek bio kada sam im pisao.

Velika je razlika 600 i 699 evra. Razlog zasto su jeftiniji moze biti jer ih nisu prodavali, a ne zato sto je dobro isla prodaja.
Plus je na tom sajtu jedna godina garancije a koliko znam zakonski minimum je dve, kao i kod nas. Neptun.mk i ostalih par sajtova to potvrdjuju.
Tako da tih 600e i svercere i preprodavace na crno i sivo nemojte da mesate sa legalnim tokovima i proizvodima.

Ima nekoliko drugih (ali ne zelim da ih reklamiram, cak ni ove gore), koje daju 2g garanciju.
Uglavnom, druga je cena kad prodajes samo mobitele, a druga je kad se prodaje namestaj/tehnika.
Samo nije mi jasno, kad je 14 pro stari model a cena 1200 eura, a s23 izaso pred 10dana, a cena pala na 1050/100 eura. (Cene su iz ducana za mobitele). :D

Jel kupio neko samsung silicone cover s23 ultra? Ako jeste neka kaže utiske.

Našao sam takodje i Samsung na preklop masku ali ne želim da tako sakrijem telefon dok mi silikonska maska baš lepo izgleda na telefonu.

Imaj ja tu futrolu. Pisao sam naširoko o njoj, prelistaj malo nekoliko pređašnjih strana teme. Uglavnom, vrlo sam zadovoljan, a imao sam nekoliko futrola za komparaciju. Međutim, u međuvremenu sam uvideo da će možda biti razloga i za kritiku - naime, iako silikon deluje praktično, učinkovito i kvalitetno, deluje mi da će se na ivicama vrlo brzo pojaviti efekat "oguljenosti". Znači, vizuelni efekat, ne stvarni, ali ipak ružan.

Inače, od jučerašnjeg ažuriranja imam problem u autu sa BT konekcijom, a rekao bih da i Android Auto ne funkcioniše baš stabilno. Bolje da nisu ništa dirali :) Vidim na netu da su pojedinci i ranije imali slične probleme i da je neka solucija bila "reset network settings". Uradio sam to, pa ću videti ujutru kako će biti.

Poslednja izmena:
To je u stvari obična UV lampa na USB jel tako?

@stankovic82 Imao sam jednom na Note-u, ali nije to to. Lepo radi u početku ali kada se sloj skine onda počinju problemi sa sitnim risevima.

Bilo koja UV lampa će završiti posao, od onih malih usb do onih velikih za nokte :)

Dobro je, ima jača polovina onu za nokte, može pile da se ispeče, a kamoli lepak da se uhvati :D.

"Ako ovo plane za 5 minuta, pokojnik će za minut" :D. Ne mogu nigde da nađem šablon za ove zaštitne fabričke folije sa kojima dolazi telefon.

Nazad
Vrh Dno