I kad izađe S23U ispostaviće se da radi 95% isto fluidnost/brzina (Android 13, UI 5.0) kao i Note 20 Ultra (SD) .
Imao sam note20 ultra snap i brutalan uredjaj u svakom pogleduI kad izađe S23U ispostaviće se da radi 95% isto fluidnost/brzina (Android 13, UI 5.0) kao i Note 20 Ultra (SD) .
Naravno, sa tim da neće imati ni sd karticu, fiksnih 120hz itd.I kad izađe S23U ispostaviće se da radi 95% isto fluidnost/brzina (Android 13, UI 5.0) kao i Note 20 Ultra (SD) .
Lik na nalogu ima još par primera kamere
Са главним сензором од 200mp јако тешко, нека бар направе да смањиш резолуцију на 50mp па да пуца. Чини ми се да су поправили то са најновијим ажурирање у смислу да није толико приметан shutter lag, али наравно кад сликаш децу у покрету опет покретни делови замућени , ако је пробао неко са мањом резолуцијом (или телефото) нека јави, да видимо каква је ситуација на S21, S22...Sve ovo lepo ali ja bih voleo da vidim da smanje shutter lag za fotke u pokretu, to je bitno.
Ne kupujem ja za dzabe u Avgustu telefone njihove, i za HW ako ima neke greske a i Software 😁Ocekuje se pocetkom aprila update od 5gb da isprave bagove. Ili 2 po 3gb 🤣. Posle toga 3-4 lagana update-a po 500mb, pa onda opet jedan od tipa 2gb. To ce vec biti zalazak leta i idealno vreme za kupiti ovaj telefon.
Samsung treba da batali postojeće ISOCELL senzore i pumpanje 200MP+ rezolucija, i da pređe na ovakve tehnologije (da kupi, ili da razvije sopstvenu verziju, ako Japanci neće da im prodaju):Са главним сензором од 200mp јако тешко, нека бар направе да смањиш резолуцију на 50mp па да пуца. Чини ми се да су поправили то са најновијим ажурирање у смислу да није толико приметан shutter lag, али наравно кад сликаш децу у покрету опет покретни делови замућени , ако је пробао неко са мањом резолуцијом (или телефото) нека јави, да видимо каква је ситуација на S21, S22...
Samsung treba da batali postojeće ISOCELL senzore i pumpanje 200MP+ rezolucija, i da pređe na ovakve tehnologije (da kupi, ili da razvije sopstvenu verziju, ako Japanci neće da im prodaju):
Ja sam već godinu izdržao pa ti vidi 🤣😇🙌I onda niko nece da menja mobilni 3 godine. Cak ni Proday 🤣
I onda niko nece da menja mobilni 3 godine. Cak ni Proday 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari