- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Ovo su koncept slike fanova lol
![]()
Zbog olovčice i zaštitnog stakla odlično!
Imaju oni i tim za citanje raznih foruma i generalno pracenje po internetu sta korisnici misle... Nokia kao ekstreman primer nije dovoljno osluskivala zelje i kritike kupaca, pa je brzo propala. Samsungu prodaja S22 serije nije isla po planu, razne informacije po internetu su sigurno imale bar malo uticaja na prodaju.Ne čitaju ovaj forum, zato će i da propadnu 😎
Razocarao bi se koliko je to zapravo istinito u drugima branshama (van ITa)... bukvalno ako imas kintu i hoces da budes hip uzimas apple pro/max ili s22u i onda ti je konverzacija kome se svidja velicina tel, notch/izrez, pilula težina. A da li je s22u sd/exy i kakvi du vs bionica nit ko zna nit priča. Eventualno mozes da cujes izraze jaci/brži ip od sam i to ti je 99% ljudi sto ja znam koji uzimaju $$$skupe modele... doduse pomene neko fold/flip al takvi su entuzijasti i early adopteri a isto o tel znaju da im se ekran savija xD^Ma da, samo 1% populacije u 2022. koristi gugl, ostali su telad? Svih 99% kupaca su videli "influenserku" kako drzi iPhone pa zato kupili, a ne zato sto je trenutno hardverski najbolji tel? I na hiljade tech youtubera sirom sveta niko ne obraca paznju? Pa na malom Balkanu, S22u recenziju benchmark redakcije je videlo 149.000 ljudi... To je sigurno mnogo vise od 1% kupaca...
www.forbes.com
Ne ulazim ja u debatu sa tobom i tvojim podacima nego samo kazem da meni nije cudno kao i ostalima koji su iz zezanja naveli nasu sredinu kao primer jer bukvalno ljudi sa kojima radim iskljucivo uzimaju flagship apple malo redje samsung ultre samo da bi pricali koliko su platili i da budu deo klike sto je realno malo transfer blama i teenage stadijum ljudi koji su u 30im god ipak... i nikog ko ima 13pm/14pm/s21u/s22u nisam cuo da prica o karakteristikama tel pa cak ni o bat nego uglavnom koliko su ga skupo platili i kakav je na oko. Ne kazem da je ceo svet takav i srbija nego prosto postoje delovi naseg drustva koji su malo u out-u sa mozgovima. Najgore sto sam izgleda deo toga... xD sad razmatram pixel7 da se iscupam iz sablona samo sto mi je iskustvo sa p6 uzas gde ne mogu da pricam na tel duze od 50s da se ne restartuje...@adachi
Poenta moje price je bila da sve vise ljudi gugla pre kupovine, informisu se sta ce da kupe...😉 Vecini naravno nisu bitni detalji, dovoljno im je npr. da vide da iP ima bolju autonomiju, a to mogu da vide i kod placenih tech youtubera koji imaju odredjen okvir koliko mogu da muljaju, jer ako izgube reputaciju izgubice i preglede i mito od proizvodjaca/prodavaca....
Evo jedan od gomile linkova koji dokazuje moje tvrdnje da se mnogo vise od 1% ljudi informise online pre kupovine:
Po nekim anketama, procenat ide i do 80% u 2022, naravno u zavisnosti od toga sta se kupuje. Izvinjavam se za offtopic, necu vise.😊![]()
New Research Shows Growing Impact Of Online Research On In-Store Purchases
A recent study demonstrated that in-store shopping behavior is significantly influenced by online research. The report showed that 82% of smart phone users consult their phones on purchases they are about to make in-store and 45% read reviews before making a purchase. But that's not all.www.forbes.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari