Ne znam šta misliš kada kažeš da se malo sačeka, jer cena za S22U je bila ista ceo period i koliko se sećam snižena je samo jednom za black friday.Polako se polira za premijeru, najs, najs. Taman da sve lepo popeglaju, pa da se vidi i cena, i onda malo sačeka, pa pazari.
Dosta nas ovde je prestalo da nosi case.vala koliko god da bude lep ili ruzan na kraju ga svi nabijemo u u neki case i ne vidimo dizajn..
Ja planiram da uzmem ovo cudo samo da ne nabodu neku nenormlanu cenu vec sad su preskupi telefoni.. Jos kad bi se otvirli sa nekim satom kao poklon![]()
Kako možete bez case. Jeste lepše, ali kako vam ne klizi iz ruke. Ja i kada probam jednostavno ne ide bilo koji telefon. Sada su svi stakleni i jednostavno nije prijatno bez case. Kakva su vaša iskustva povodom toga?Dosta nas ovde je prestalo da nosi case.
Zato ja uvek uzimam crne telefone. 😗Takodje ne nosim case, jedino sto moram uzeti istu boju kao s22u da zena ne primeti da sam menjao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari