Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nikada prve serije ne uzimati :). Uzimam ga 101%, ali ovog puta čekam barem 6 meseci.

bogme ako budu mogli da ga stancaju kako treba uzece ozbiljnu lovu. Sobrizom da apple ima ozbilnih problema da izbaci kolicine.

Zato su oni unapred napravili i kalupe za S23 jer su gotovo identicni.

^Verovatno nece biti greske ni sa jednim 8gen2 flagshipom. Konacno da svane Android flagship kategoriji... Ostaje pitanje cena, kakve ce biti u Evropi...

Samsung-Galaxy-S23-Samsung-S23-Ultra-signature-colorways-.png

Dobar rezultat. U multi-core score-u se nalazi izmedju A15 i A16 po jacini, sto je odlicno.

Polako se polira za premijeru, najs, najs. Taman da sve lepo popeglaju, pa da se vidi i cena, i onda malo sačeka, pa pazari.

Misli na potencijalne probleme koje moze da ima telefon po pojavljivanju, na papiru je sve super, ali polako....

I dalje ne mogu da verujem da su fizicki identicni telefoni. Mogli su bar ultru da izmene malo... Da me natera da gresim opet.

Bolje i tako nego da ukarade telefone kao obične što su!! S6 je bio lepota u poređenju sa ovim sočivima pozadi

Zadnji lep telefon da su izbacili je bio s9

vala koliko god da bude lep ili ruzan na kraju ga svi nabijemo u u neki case i ne vidimo dizajn..
Ja planiram da uzmem ovo cudo samo da ne nabodu neku nenormlanu cenu vec sad su preskupi telefoni.. Jos kad bi se otvirli sa nekim satom kao poklon :D

vala koliko god da bude lep ili ruzan na kraju ga svi nabijemo u u neki case i ne vidimo dizajn..
Ja planiram da uzmem ovo cudo samo da ne nabodu neku nenormlanu cenu vec sad su preskupi telefoni.. Jos kad bi se otvirli sa nekim satom kao poklon :D
Dosta nas ovde je prestalo da nosi case.

Meni je s22u lep telefon i lepo lezi u ruci i pre kupovine sam narucio 2 ultra tanka case-a, medjutim kad sam stavio video sam da je totalno drugi osecaj u ruci...i par dana nosenja bez zastite mi je bilo bas zeznuto, reko nema sanse ovako nositi ovakav telefon..medjutim navikao sam se i sad nema sanse da stavim telefon u bilo sta, jednostavno kao dva razlicita uredjaj da nosim sa i bez case-a. Steta sto i Samsung nema kao Apple neki Care ili sl

U onda bolje da sačuvam masku sa S22 Ultra-e za S23 Ultra model, da se ne bacaju pare za džabe ponovo.

^_Verovatno će ga promeniti taman toliko da ljudi moraju da kupuju nove case-ove.

Nazad
Vrh Dno