Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Pa neces nikad ni slikati u 200mpx vec 4:3 koja bude rezolicija i nema zime,a ja poredih fotke skoro note 20 ultra sa 13 pro i ne videh neke razlike u kamerama sem u bojama drigacije gadjaju,i na kropu losiji 13 pro.
Čovek je lepo napisao iznad, nije mislio da moraš da fotkaš u 200mpx, zna se da će fotke biti 12mpx po defaultu, ali tih 12mpx se dobijaju biningom od ovih 200mpx, što znači da mora readout sa 200mpx pa onda bining 16x da bi dobio tih 12mpx, za sve to treba mnogo obrade ali ajde da sačekamo i vidimo šta taj gen2 stvarno može.

Valjda su dovoljno pametni da opeglaju sw kako treba i da izbace jedan kompletan telefon konačno posle eksperimetalne S22 serije.

Uvek ima kupaca, nije to problem ;). Ko želi, daće, ko neće na prethodnom ostaće :). Ovo im je ispit sada.

Ako treba, nema potrebe.

Ne verujem nesto u preveliki napredak, uvek na kasicicu od kako je Huawei uspesno eliminisan iz igre.
Vratili su Note seriju na 8/128 iako je pre toga 12/256 bio minimum. Senzor sa nepotrebno mnogo pixela, verovatno ce praviti odlicne slike ako slikas more/oblake/sumu ali nema sanse da snimi dete u pokretu sto je recimo meni veoma bitno. Podigli su 8K na 30 FPS sto manje vise niko ne koristi. Takodje, u onoliku ciglu nikako da upakuju preko 5000 mAh bateriju a poznati su po tome da im recimo AOD jede vise nego drugim brendovima koji isto koriste Samsungov ekran. Uglavnom, koncentrisu se na kozmetiku i hype nego da stvarno izadju u susret korisniku. Izbacili punjac, izbacili vrhove za olovcicu, a telefon kosta ko polovan automobil. Pohlepa bez granica.

Njihov ispit smo mi. A sudeći po tome u dotičnoj temi,koliko se ljudi već "prilagodilo" na probleme,neće oni tu ništa preterano da diraju
Note 8, 9, 10, 20
S20U ,S21U, S22U
..... Svi su u početku imali "probleme" pa su se korisnici "toliko prilagodili" da su ih posle godinu dana hvalili i dizali u nebesa "Al su ih opravili - svaka im čast $am$ung) ... Izuzev Exy 990 - baterija/grejalica .

Svake godine ista priča, kukalo se na S21 Ultra, pa sada je bajan i sjajan, kukalo se na Note 20 Ultra zbog Exy 990, pa sada je super. Mislim da S23 Utra neće doneti ništa više nego što je doneo S22 Ultra u odnosu na S21 ultra ili S21 Ultra u odnosu na S20 Ultra.

Nije sjajan, ali je to problem do nas. 990 total epic fail za renome Note serije. S21 Ultra je bio mnogo upeglaniji i bez problema u odnosu na S22 Ultra model. Imali su vremena da srede stvari i da se saberu i oduzmu.

Genericnije od ovoga ne moze, mada se meni licno svidja.

S23 Ultra identičan S22 Ultra. A serija im je probni poligon, pa ako prođe oni to stave u S seriju.

Kako beli S23 Ultra izgleda kao papirom da je prelepljena pozadina.

S23Ultra izgleda više belo od S22 i S22 Plus.

Poslednja izmena:
Da, slazem se, to stoji, ali nekako mi vuce kao poklopac od Note4 modela boja. Gresim mozda, fotka je, ali fali mi tu neka mesavina malo bele i neke nijanse bele.

Pa biće naka nova boja bež-zlatno, kao na Fold 4.

Jos malo pa cemo da vidimo sta i kako😁. Cenim da ce crna verovatno biti najelegantnija. Nekako mi crni uredjaji dodju najlepsi. Mada i ona silver na Fold3 je bila lepa boja.

Uf meni ona bež boja na Fold 4 najbolja. Prosto mrzim crne telefone, crni su svi isti. Siva, bela, zlazna su mnogio lepše. Mnogo mi se sviđa bordo na S22 Ulra kao i zelena.

Videćemo kada bude predstavljena S23 serij za nesto više od mesec dana, ali manje-više sve se već zna.

Ja sam bordo zamenio za crnu na S22 Ultra😅😅😅. Samo neka ga spakuju kako treba, i moj je.

Ukusi se razlikuju 😀
Ne čekam S23 Ultra previše, sasvim sam zadovoljan sa S22 Ultra. Više me zanima Fold 5. Kada bi kamere na Fold 5 bile u rangu S Ultra serije bez razmišljanj bih prešao na preklopnjake.

I dalje ce S serija da bude neko vreme dominantna. Fold jos nema to sto mu treba.

Znam, zato sam još uvek na S ultra seriji, ali Fold mi se opasno sviđa.

Izbaciće i Apple fold uređaj, ali verovatno za nekih 2-3 godine.

Fali mi neka egzoticna boja, neka cudna zelena ili neka premium boja.

Pa imao si ove godine bordo i zeleni 😀
Seti se kako je dobro izgledao S6 Edge u emerald green boji .

Nazad
Vrh Dno