Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Komponente trpe samo ako ih ti napinjes, nije svaki remap nuzno pravljen da bi automobil isao brze, bolje ubrzavao itd. ali da ne idemo u off, nadamo se najboljem za s23 seriju :)

Bice na kraju ove i pocetkom sledece godine zaista dobra ponuda telefona sa SD 8 Gen 2. Samsung ako ne iskoristi ovu priliku i kiksne, bice tu OP, Vivo, Xioami, Motorola itd. da ih zamene i to je to😁

Samo da vidim zvaničnu potvrdu ko će napraviti 8 Gen 2 za S23 seriju,i što se mene tiče preorder može sutra da krene ☺️

Zar nije samsung electronics nagrdio samsung mobile sto hoce da izbace exy. Samsung electronics direktori zele da i dalje rokaju exyje u S seriju iako se mobile department buni 😅

Samo mi nije jasno kako ovo baterija 4.855 ce biti reklamirana kao 5.000 mAh ili sam lose razumeo....

Isto kao sto je Samsung 4nm proces u stvari 10nm ili Intelova 13th gen serija reklamira se da je u 7nm a u stvari je 10nm.. sto ne bi mogli da lazu za obicnu bateriju :D

Stariji model samsung M51 ima dobru bateriju (7000mAh Li-Po) , mogli su za ovakav novi S23 ultra staviti bar 6000 ili 7000 maH

200MP senzor, sensor readout i picture binning ima da traju 5 sekundi, kliknes pa sta uhvati, stavis kafu pa slikas sledecu sliku. Koliko god mrzim iOS i iPhone, kakve sam fotke uhvatio sa IP13P koji ima 12MP senzor, to je jednostavno nemoguce sa bilo kakvim Samsung flagsipom... Sto barem tu ne iskopiraju iP kad vec ne mogu bateriju...

Ako posle 108mpx stave 12 ili 48 ili 50 svi će pasti u depresiju kako je Samsung mogao da "nazaduje" ovako i opašće im prodaja, a ovako će na premijeri biti izjave "for the first time in industry", "specially for s23u" "leading technology" I sl. a publika će "uuuuuuuuuuuoooowww" i onda aplauz, ustajanje iz stolica i onda vrištanje... " je*iiiiii nas Samsunžeeee"

Ja se iskreno nadam da za ultru neće ići ispod 256gb više...sramota koliko već prošlo od Nota 10 a oni i dalje u bunar teraju

Nama teško udovoljiti. Tako su većina forumaša negodovala što jabuka nikako da se pomakne od 12mpx senzora. Odlučite se ljudi koji želite senzor,možda vas i poslušaju 🤣🤣
Ma to su korisnici Jabuke, njima je bitno da imaju "vise pixela", nema tu nesto puno tehnicki potkovanih ljudi ;)

Roknuće oni i 8/128, ne bi me čudilo.
Ако сам добро пропратио за ванилу су и најавили 8/128,што је добра вест јер би баш било јадно да и ултра буде у истој изведби. (осим ако није најављен мали S23 са 6/128,онда до клинца)..

Ma jok , iskopiraće Xiaomi od 350€ sa 8/128 i biće povoljna verzija ULTRE od 1.350€ 😁😁😁 ... Biće hit . Još Exynos da ubaci i TOP ... Telefon godine .

^ sve sto si naveo je vrlo velika šansa. Niko od giganata neće da odustane od svoje zarade.

200MP senzor, sensor readout i picture binning ima da traju 5 sekundi, kliknes pa sta uhvati, stavis kafu pa slikas sledecu sliku. Koliko god mrzim iOS i iPhone, kakve sam fotke uhvatio sa IP13P koji ima 12MP senzor, to je jednostavno nemoguce sa bilo kakvim Samsung flagsipom... Sto barem tu ne iskopiraju iP kad vec ne mogu bateriju...

Pa neces nikad ni slikati u 200mpx vec 4:3 koja bude rezolicija i nema zime,a ja poredih fotke skoro note 20 ultra sa 13 pro i ne videh neke razlike u kamerama sem u bojama drigacije gadjaju,i na kropu losiji 13 pro.

U pravu si.

I sada na S21 Ultra, S22 Ultra korisnici ne slikaju u 108 mpx, već uvek u 12 mpx, tako da iako bude S23 imao 200 mpx svi će fotkati u default 12 mpx.

Nazad
Vrh Dno