Već neko duže vreme ne pratim detaljno razvoj mobilnih telefona, pa neka me prosvetli neko - šta je konkretno impresivno kod ovih specifikacija? Malo bolja kamera i efikasniji procesor i to je to?specifikacije odobrene za novi s23:
![]()
Galaxy S23 Ultra specifications are now completely confirmed
The Samsung Galaxy S23 Ultra's specifications have been confirmed as the smartphone has passed the TENAA certification.www.sammobile.com
Ma to su korisnici Jabuke, njima je bitno da imaju "vise pixela", nema tu nesto puno tehnicki potkovanih ljudiNama teško udovoljiti. Tako su većina forumaša negodovala što jabuka nikako da se pomakne od 12mpx senzora. Odlučite se ljudi koji želite senzor,možda vas i poslušaju 🤣🤣
Roknuće oni i 8/128, ne bi me čudilo.Ja se iskreno nadam da za ultru neće ići ispod 256gb više...sramota koliko već prošlo od Nota 10 a oni i dalje u bunar teraju
Ако сам добро пропратио за ванилу су и најавили 8/128,што је добра вест јер би баш било јадно да и ултра буде у истој изведби. (осим ако није најављен мали S23 са 6/128,онда до клинца)..Roknuće oni i 8/128, ne bi me čudilo.
mogli bi i stavit čip sa 16 GB ram - 1 TB memoryRoknuće oni i 8/128, ne bi me čudilo.
200MP senzor, sensor readout i picture binning ima da traju 5 sekundi, kliknes pa sta uhvati, stavis kafu pa slikas sledecu sliku. Koliko god mrzim iOS i iPhone, kakve sam fotke uhvatio sa IP13P koji ima 12MP senzor, to je jednostavno nemoguce sa bilo kakvim Samsung flagsipom... Sto barem tu ne iskopiraju iP kad vec ne mogu bateriju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari