Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Hmmm...

Prilozi

• 20221228_195637.jpg
    20221228_195637.jpg
    105.6 KB · Pregleda: 119
  • 20221228_195642.jpg
    20221228_195642.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 119
  • 20221228_195646.jpg
    20221228_195646.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 118
  • 20221228_195649.jpg
    20221228_195649.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 119
Pa svo vreme se i prica da je isti. Bas me zanima hoce biti idio*i kao jabuka pa pomaknuti neko dugme kako bi naterali vlasnike i maske da menjaju prelaskom sa 22u na 23u?!

Cini mi se da je camera bump znatno manji. To ce im biti key selling point i glavna inovacija verovatno.

Pa svo vreme se i prica da je isti. Bas me zanima hoce biti idio*i kao jabuka pa pomaknuti neko dugme kako bi naterali vlasnike i maske da menjaju prelaskom sa 22u na 23u?!
Sigurno će biti malog pomeranja da ne pase maska, moraju opet da prodaju novu kolekciju za 50€ slikonska kao i apple. Ispekli su oni zanat za uzimanje para, samo neka prate apple i neće pogrešiti ni jedna kompanija.

Sigurno će biti malog pomeranja da ne pase maska, moraju opet da prodaju novu kolekciju za 50€ slikonska kao i apple. Ispekli su oni zanat za uzimanje para, samo neka prate apple i neće pogrešiti ni jedna kompanija
Znam da si sarkastično rekao, ali samo neka prate Apple i evo već su ljudi prestali da kupuje "fake Apple " I prelaze na pravi masovno.

Ostale zalihe kalupa sa S22 serije, pa da se ne baci.

Znam da si sarkastično rekao, ali samo neka prate Apple i evo već su ljudi prestali da kupuje "fake Apple " I prelaze na pravi masovno.
Govorim kako druge kompanije prate apple u njihovim delima gde na kraju korisnici plaćaju a najviše kompanije profitiraju, to su tipa izbacivanje punjača, zatim gde 12 i 13 serija su identične ali ipak pomereno jedno dugme i maska ne pase…. Ovde pljujem prvo apple pa onda i ostale koji rade istim sistemom

Slazem se osim sto serije 12 i 13 nisu identicne, vec 13 i 14 ali kapiram poentu. Prepakuju iste uredjaje i marketingom pokusavaju da ih prodaju kao nove. Ali evo Apple ce morati malo da smisli nesto pametnije posto niko ne kupuje 14 i 14 plus…

Da li samo meni ovaj telefon izglega izgleda isto kao prethodnik?

... Isti k-Samsung / isto / slično pakovanje - Oni su odgovorni , štednja - nema rasipanja ... Možda 2024 bude baš baš bolje i drugačije .

Sve sto bude fizički menjano biće minimalno zbog uštede u proizvodnji. Prolazi kod proizvođača da se jedan oblik zadržava nekoliko generacija i tu imaju uštedu i sto bi menjali kad se niko ne buni

od kad nema huaweija ko da je sve usporilo vec 3 godine nema potrebe menjati telefon, ako vam se ne svidja fold sta smo dobili za 3 godine od bilo koga.

^ tako je, huawei je probudio apple i Samsunga kad im je uleteo kao konkurent. Kako su ga googlovci izbacili iz trke vraća se sve na staro

^ to je vecini problem sto se neće da se cima za telefon koji iskreno nije jeftin. Pre bih uvek uzeo u ovom trenutku Samsung ili apple i koristio sve normalno

Mislim da ce svejedno imati bolju prodaju S23 serije, nego S22. Bar dok ne stigne iP15 (usb c, periskop kamera, jos bolja autonomija itd). I sto neko gore rece, steta sto je Huawei izbacen iz igre, da nije izbacen, morao bi Samsung jos nesto da poboljsa, a ne samo SoC i glavnu kameru.

S22u.png

Zbog olovčice i zaštitnog stakla odlično!

Stigao je glavni i odgovorni koji je radio nekad za mečku,pa će on da osmisli neki izgled uz S klasu. Možda i dobijemo novi naziv CLS 24 Ultra
Samo da se ne rukovodi cenama Mercedesa ili će cene biti ludačke.

Lepo izgleda, ali sto je meni najbitnije SD je tu, ostalo je najmanje bitno😁

Nazad
Vrh Dno