Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Moj primerak kupljen u avgustu 2022 BH 90% po accu battery koristi ga clan porodice zato znam realno stanje.Ubacen SEK rom tako se i azurira zbog call recordinga posto mi je to trebalo i tako je i ostalo na kraju
@DarkoDjeric Tacno je da je tu bolji s24u koristio sam ih neko vreme uporedo.Sad koristim S24U ali mogu doci uporedo i do starog s22u ako treba da uporedim sta

Vidis ti hvališ S 22 U , ja sam ga imao , 2-3 meseca posle izlaska ga kupio , radio dobro 5 meseci , uradio abdejt i počeo da me zeza . Trpeo sam ga jos 3 meseca i prodao . Problema je bilo koliko nećeš . A sada S 23 U i šljaka ko prvog dana . Planiram da kupim S 25 U posle par meseci od izlaska .
Imao sam četiri S22U i jedan primerak je imao probleme (loš prijem signala, prekidi veze, loš internet) , ovaj radi odlično . Ovaj post sam okačio čisto zbog ljudi koji ne mogu ili ne žele da daju preko 400€ za telefon a hoće Samsung , ako nađu S22U očuvan i ispravan do te sume = nema bolje .

U poslednje vreme mi se na Galaxy S22 brže napuni nego što treba. Na Fast charger-u 15W za 17 min, a na Super fast charger-u 25W za 12 min brže. Da li to ima veze za zdravljem baterije, s obzirom da na AccuBattery-ju piše da je zdravlje baterije, na osnovu jednog punjenja, 70%? Da li je AccuBattery relevantan uopšte? Po mojoj proceni baterija se takođe brže prazni. Npr. sa uključenim AOD-om mi skine preko noći oko 20%. Na Samsung Members mi piše da je zdravlje baterije dobro.

Samsung Galaxy S22 sa Exynos procesorom poceo masovno da baguje, pregreva, pali i gasi i onda ode u boot loop posle kog crkava fon. Sve nakon najnovijeg 6.1.1 update

Evo moja S22Ultra, exy, i dalje radi savršeno, kao prvog dana. A svaki update je instaliran na njoj, zaključno sa decembarskom sigurnosnom zakrpom. Novijih i nema, bar ovde u Srbiji.

Potvrđujem - jedino nisam dobio taj decembarski update.
Za mene baterija dobra jer ne prelazim 4-5h upaljenog ekrana, znači jedan dan i uveče sam na 20-30%
Ne blokira duže od godinu dana, sve ok.
Novi telefon - trenutno mi nije tema

S22updates.png

S22 ultra, kupljen 2022.nov, radi odlično, al od pre 3,4dana imam problem sa mrezom, nije do kartice proverila u poslovnici, sam izbaci sa mreze, pa vrati opet na mrezu...kao da karticu vadim i vracam u telefon... da li ima još neko takav problem? I šta mislite šta može biti? Hvala

Imam isti telefon. Radi besprekorno i dalje, sve sa najnovijim januarskim ažuriranjem. Proveri da nije do mreže, mada deluje kao da je sim kartica u pitanju. Možda bi ipak trebalo insistirati na zameni sim kartice. Na znam koliko se i da li se to plaća, ako je na zahtev korisnika. Verovatno to zavisi i od operatera. Nekada i samo brisanje/odmašćivanje sim kartice pomogne. Ako i nakon toga dolazi do gubitka mreže, onda jedino odnošenje u servis.

Imam isti telefon. Radi besprekorno i dalje, sve sa najnovijim januarskim ažuriranjem. Proveri da nije do mreže, mada deluje kao da je sim kartica u pitanju. Možda bi ipak trebalo insistirati na zameni sim kartice. Na znam koliko se i da li se to plaća, ako je na zahtev korisnika. Verovatno to zavisi i od operatera. Nekada i samo brisanje/odmašćivanje sim kartice pomogne. Ako i nakon toga dolazi do gubitka mreže, onda jedino odnošenje u servis.
Da, sim karticu sam zamenila u poslovnici, jer sam isto prvo pomislila da nije do kartice, ali i dalje se javlja isti problem. Nekad radi, nekad je internet uzasno spor, nekad skroz izgubi mrezu... hvala na odgovoru, videću u nekom servisu jer sve ostalo radi bez problema.😅

Probaj karticu u drugom SIM slotu, da li će isto da se dešava?!

Ako možeš probaj eSIM kao što je @luka74 predložio :)

Uključi/isključi VoLTE, uključi/isključi 3G/4G, probaj neku drugu SIM karticu u telefonu u oba slota, probaj tu novu SIM karticu u nekom drugom telefonu, za sada nemam više ideja :)

za sad ne..samsung se pravi lud..uglavnom savetuje menjanje ploce
Počeo u Novembru 2024 prvi put da ulazi u loop, do kraja decembra telefon postao neupotrebljiv. Danas javili iz Samsung-a potrebna zamena ploče (500+ eur). Nemam pojma, na ivici sam da promenim ekosistem zbog ovih *******cija. Jednostavno očekujem da kada kupim telefon od preko 100eur da mi to obezbežuje korišćenje od minimum 3-4 godine. I sada me ubedi da kupim S25U - wo way.

Koliko vas je imalo ovaj problem i da li je to povezano sa nekom nadogradnjom ili je problem u hardveru

Da ste pratili temu znali bi kakva je s22 serija. I da se promeni ploca nije 100% resen problem, zato i kazem najbolje je da se promeni tel.

Odneo sam S22 vanilla u Promobi pre 10 dana na servis jer je imao problem sa bržim pražnjenjem baterije i nekad pregrejavanjem. Takođe Accubattery je pokazivao da je zdravlje baterije 73%. Telefon je još uvek u garanciji. Danas tek nekako dobijem odgovor da je verovatno do matične ploče i da treba da se menja, ali da ne može tačno da mi kaže šta je jer nije zaključen izveštaj. Uređaj će biti gotov za dan, dva.bKoliko znam ako je do nje trebao bi da imam i problem sa bagovanjem i gašenjem telefona što nije slučaj kod mene. I da li se menja IMEI posle menjaje matične ploče? Nije mi jasno.

Da li je neko imao problema sa prednjom kamerom? Kada pokrenem app Kameru i hoću da otvorim prednju kameru izbaci mi grešku da je kamera neuspešna. Resartovao sam telefon, resartovao app, brisao keš, ali isto. Doduše, od 10 pokretanja dva su uspešna. Ostalo mi je jos da ga vratim na fabrička podešavanja, ali me mrzi, mada kako je krenulo, biću prinuđen. Nadam se da je neko imao sličan problem koji je uspeo da reši bez nošenja na servis..

Mislite li da se isplati prelazak sa A52s 5G na Galaxy S22?

Dobio sam ga pa se razmišljam da uzmem da ga koristim nego me plaši trajanje baterije pa sam hteo da pitam kakva su vam iskustva po tom pitanju?

Nazad
Vrh Dno