Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Mora da se instalira taj grammarly. Ja ga imam na MS Office-u, lepo radi i free je za Outlook i Word, ali vidim da se kesira za android.
 
Probaj FR ponovo ako vec nisi sve namestio. Uzas kako losa serija cela. Ja sam prestao da se nerviram. Restart i koliko traje. 2 godine garancija, ima da se popnem servisu na glavu ako treba, ako bude potrebe za reklamacijom.
 
Kako spreciti seckanje na s22+ u kretanju kroz menu i scroll neke aplikacije,chrome radi savrseno, Exy/A13/adaptive ON/animacije na OFF ili 0.5,uradjen Factory reset posle Updejta na A13,nov mob,scroll kroz meni je najgori kao telefon od 50eur jedva radi
Koja aplikacija je u pitanju? Ako je Twitter ili Reddit, tu nema spasa, jednostavno su bangave aplikacije za android. Doduse za Twitter je resenje da se ugasi video autoplay i/ili media preview, nisam siguran.
 
Najobicniji skrol kroz meni gore/dole na settingsu itd
Prodaj telefon. :D Salim se, ne znam stvarno, bar sto se toga tice ne bi trebalo da ima nikakvih problema.
Meni jedino sto koci tako jeste kad azurira aplikacije, ali i to primetim jednom u 100 godina jer se uglavnom nocu azuriraju
Glupa stvar ali proveri opet motion smoothness da ga nije vratio na 60hz. Hoce cesto to da radi ako imas adaptive battery, battery saver-e sa good lock-a itd.
 
Poslednja izmena:
Kriminal od mob-a,instant vracanje na op9pro,steta za izgubljeno zivce i vreme.
 
Jedino da iskljucis skroz animacije, stavis najjaci mod i vidis kakvo je tad stanje, ako i dalje koci onda su "bas lepo sredili sistem"..
Koliko su samo gb potrosili na sredjivanje stvari i na kraju nista nisu sredili.
A ovi sto nemaju probleme, jedino ostaje da su imali srece prilikom kupovine i da su neko vreme mirni, posto je nekoliko clanova posle nekog vremena reklo da je poceo restart i bag prilikom poziva.
 
Kako spreciti seckanje na s22+ u kretanju kroz menu i scroll neke aplikacije,chrome radi savrseno, Exy/A13/adaptive ON/animacije na OFF ili 0.5,uradjen Factory reset posle Updejta na A13,nov mob,scroll kroz meni je najgori kao telefon od 50eur jedva radi
Probaj sa onom aplikacijom što forsira 96/120hz.
 
Ne radi na A13,spusta na 24 i 30 i 60hz,lag i seckanje je u multitaskingu takodje,anim. su sve vreme off,probano je i sa performance modom,cak i sa 8gb ram opcijom,isto sve ver. cu odraditi jos jedan factory mada je vec odradjen posle a13 azuriranja,ako ne hvala na "saradnji"
 
Tuga šta uradiše od telefona...zato sam ja i rekao da je mnogo bolja opcija kad imaš zakucan fps uvek na 120hz (kao s20 ili note 20 ultra što sam imao), a ne ove adaptivne gluposti! Sećam se da sam baš radio opsežno testiranje i da sam došao do rezultata da full time 120hz potroši oko 8-15% više baterije od 60hz.
Sumnjm da će ti i sledeći reset reši to.
 
^Sad sa novim generacijama ekrana razlika u potrosnji baterije je jos manja, tako da te adaptivne gluposti mogu da budu korisne samo za always on display. Najbolje je fiksnih 120Hz.
 
Opaaaa, novi bagić pored naravno nedostupnog mene. Zakucava na OneUI kao Xiaomi od 99 evra na akciji. Ja sam lično presrećan :D.
 
Mali za potrebe posla :(. Ovaj da su ga krsteno napravili bi bio odlican. Apple mi ne pomaze jer nemam VPN-ove za posao posto nije podrzan protokol.
 
Zanimljivo niko na KP ne prodaje telefon kao neispravan upola cene jer se restartuje, secka, prilikom razgovora zakucava i kome baterija traje 2h !?

Kako to, sve nešto "kao nov", "mint stanje" - nigde cena 400-500€ zbog problema!? :D
 
Jesu oni novi, ali onda dođe onaj trenutak, a few hours later...star 1 dan itd. :D :D :D. Fascinantno kako odjednom samo krene da zakucava. Standby režim, ništa ništa ništa ne radi, i onda samo tata tatiraaaa.
 
@Stock kad ih Samsung ne smatra neispravne sto bi i korisnici
 
A to li je, dobro :D

Jesu oni novi, ali onda dođe onaj trenutak, a few hours later...star 1 dan itd. :D :D :D. Fascinantno kako odjednom samo krene da zakucava. Standby režim, ništa ništa ništa ne radi, i onda samo tata tatiraaaa.

Ti si beše kukao, prodao i opet kupio? :)
Siguran sam da si ga prodao upola cene kao neispravnog, posle svih ovih pisanja ovde ;)
 
A zanimljiva stvar da su neki prijavili problem na S9 na community-u sa problemom signala i sa time da ne čuju sagovornika.
@Stock Da, ali ja nisam normalan, jer sam javno pričao i priznajem da sam Samsung boy, tako da i javno priznajem za sebe da sam budala što sam se vratio, ali ne mogu prosto protiv sebe.

 
Evo ponovo da se javim sa istim problemom.
Telefon na stolu, očekujem važan poziv i zazvoni telefon i zamrzne se.
Tako jedno 20ak sekundi, ništa mu ne mogu.
Sam od sebe se restartovao, poziv nije ni sačuvan u listi poziva.
Znači, ovo je drugi put od kad sam skinuo aplikaciju za snimanje razgovora.
 
Ja je nemam pa zabode, na kraju ću majke mi da podesim 2G signal, da ga zakucam i da vidim do čega je.
 
Jel se nekome dešavalo dok ima bežične slušalice i uključen ton (za zvono/notifikacije) posle nekoliko notifikacijama (nebitno iz koje aplikacije) da se slušalice utišaju mnogo (rekao bih za 50%)? Jel ima neko ideju kako da se ovo reši?

Više puta mi se ovo dešavalo. S22 ultra u kombinacija sa Buds 2. Baš nervira, a samo reset pomaže.
- Testiraću i Anker Soundcore Life A1 da vidim da nije doslusalica.
 
Probaj sa Samsung Store-a da skineš Sound Assistant i da se poigraš sa njegovim podešavanjima. Odličan mali sound tool.
 
Još jednu aplikaciju da skidam samo u nadi da će možda rešiti problem koji nije smeo da se pojavi?!

Bez zezanja, ne trebaju mi podešavanja za zvuk, samo da ne utišava ton ako stigne notifikacija.
 
Tome sluzi ovo sto sam ti napisao :).
 
Okej ovako,setedit podesavanja od 0.1 i 0.1 su izgleda zastarela za A13,potrebno je za min_refresh_rate da se stavi 120 umesto.0.1 a za peak_refesh_rate da se stavi 0.1 radi sad kako treba da radi sve,ocigledno ta tranzicija izmedju niskog RR i visokog RR prqlavi taj pocetni lag svaki put i pri svakom skoku,eto koga taj micro stutter nervira moze da proba,a sto se tice uticaja na bateriju,pa neka utice,bolje nego na moje zivce da utice,120hz je zakucan konstantno.
 
Nazad
Vrh Dno