Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

450 kinti, ali vredi.

Gde se skida taj theme p. Na google play javlja problem sa regionom nije dozvoljeno,a apk sa google nemaju opciju icon pack,nasao,vec je slider na max...gde se skidaju icons pack a da nije galaxy store
Kad instaliras Theme Park,skini modovanu(ili kupi) Icon Pack Studio Premium aplikaciju.Bukvalno mozes sa ikonicama da radis sta ti je volja,od importovanja i editovanja postojecih paketića ikonica do pravljenja novih onako kao ih zamislis.Pa ih uvezes preko Theme Parka...

Prilozi

• Screenshot_20221130_093124_Icon Pack Studio.jpg
    Screenshot_20221130_093124_Icon Pack Studio.jpg
    75 KB · Pregleda: 63
  • Screenshot_20221130_094257_Icon Pack Studio.jpg
    Screenshot_20221130_094257_Icon Pack Studio.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20221130_095037_One UI Home.jpg
    Screenshot_20221130_095037_One UI Home.jpg
    51.3 KB · Pregleda: 63
Odem da proverim svoj s21 fe, greska sa punjenjem nakon update na UI 5, pogledam s22u, ono sto se desava na njemu, meni deluje hardverske prirode. Po meni ni jedan pdate nece to srediti.
Istrazivao sam i razne forume, zestoko ima gresaka na UI 5, a i s22 serija puna prituzbi.
Nesto se pogresilo.

Glavna kamera je, njom sam fotkao. Probacu off za ovu opciju u Camera Assistant-u ali mi se cini da je na A12 bilo bolje kada sam radio zoom.
To je digitalni krop, nije ni cudo sto je ovako ispalo, gde moze bolje.
Nisi koristio 10x kameru i objektiv gde je sasvim druga pesma.
U zahtevnim uslovima, ako su bitne fotke, Expert RAW pa onda mala obrada i voila.

Pa 10x zoom sam koristio. Optika mora da odradi svoje. Uradio sam reset camera apk-a danas pa ćemo da vidimo.

Posle dva meseca korišćenja telefon (jedini vlasnik) se isključio iz cista mira.
Ostavljen na sto i ja uzmem telefon u ruke i da nešto pogledam ono trt Milojka.
Ugašen telefon.

Pa 10x zoom sam koristio. Optika mora da odradi svoje. Uradio sam reset camera apk-a danas pa ćemo da vidimo.
Ti si koristio x10 ali je telefon zbog nedostatka svetla (f4.9) koristio glavnu kameru (f1.8) da bi slika bila pravilno eksponirana. Ako hoćeš da isforsiraš x10 kameru ideš na pro mod ili ovo ostalo što su ti već rekli, ali imaj na umu da će shutter biti izuzetno mali a samim tim će svi pokreti na slici biti kao motion blur. Opet, ako povećaš brzinu shuttera povećava se i iso i onda će ti fotka biti takodje loša. Ta kamera jednostavno nema šta da traži u zatvorenom sem ako nisi u lepo osvetljenoj hali.

Za 400e da, za 600e sigurno ne. 😁

400€ se prodaje S21 FE ;).

Dešava mi se da se S22u baš zakuca na Viber-u, nije bilo ranije. Nisam primetio da se još neko žalio - znači probijam led. Bzvz

U kom smislu zakuca? Crash apk ili?

Dešava mi se da se S22u baš zakuca na Viber-u, nije bilo ranije. Nisam primetio da se još neko žalio - znači probijam led. Bzvz
Viber je jedna vrlo bangava aplikacija. I ja je najvise koristim ali nikad ne radi kako treba. Edge light radi svake prestupne notifikacije, ove tri pale ekran. Notifikacije cesto ne stizu, pogotov ako si konektovan na jos nekom uredjaju istovremeno, tipa tablet/laptop, onda je lutrija gde ce ti stici poruka. Cesto nece da salje slike, backup error svaki treci itd.
To sto Viber zakuca, bar to znas da nije do telefona.

I kod mene Viber ludi od poslednjeg updatea aplikacije ali ne tako što zabode već tako što prikazuje neke hijeroglife ko na slici tako da bih rekao da je ipak do aplikacije...

Prilozi

• Screenshot_20221201_232356_Viber.jpg
    Screenshot_20221201_232356_Viber.jpg
    55 KB · Pregleda: 47
I meni Viber od juče zeza. Takođe zabode odjednom i telefon zamrzne, ne reaguje na home i dugmiće. Brisao keš, data, 2 puta reinstalirao i opet isto. Srediće ga valjda sledećim ažuriranjem.

Nazad
Vrh Dno