I ovo je identicno kao good lock?
Kad instaliras Theme Park,skini modovanu(ili kupi) Icon Pack Studio Premium aplikaciju.Bukvalno mozes sa ikonicama da radis sta ti je volja,od importovanja i editovanja postojecih paketića ikonica do pravljenja novih onako kao ih zamislis.Pa ih uvezes preko Theme Parka...Gde se skida taj theme p. Na google play javlja problem sa regionom nije dozvoljeno,a apk sa google nemaju opciju icon pack,nasao,vec je slider na max...gde se skidaju icons pack a da nije galaxy store
Jeste samo ćeš morati instalirati apk posebno za šta hoćeš, takođe update ne radi pa opet ručno ili kupis platnu verzijuI ovo je identicno kao good lock?
Probaj ovde:I ovo je identicno kao good lock?
Hahahaha, strasno a taman sam ga pohvalio 🤣Izgleda da tel prepozna kad upises na forumu da ti radi bez greske i onda posalje mali feature, da se ne izdvajas od drugih![]()
![]()
To je digitalni krop, nije ni cudo sto je ovako ispalo, gde moze bolje.Glavna kamera je, njom sam fotkao. Probacu off za ovu opciju u Camera Assistant-u ali mi se cini da je na A12 bilo bolje kada sam radio zoom.
Ti si koristio x10 ali je telefon zbog nedostatka svetla (f4.9) koristio glavnu kameru (f1.8) da bi slika bila pravilno eksponirana. Ako hoćeš da isforsiraš x10 kameru ideš na pro mod ili ovo ostalo što su ti već rekli, ali imaj na umu da će shutter biti izuzetno mali a samim tim će svi pokreti na slici biti kao motion blur. Opet, ako povećaš brzinu shuttera povećava se i iso i onda će ti fotka biti takodje loša. Ta kamera jednostavno nema šta da traži u zatvorenom sem ako nisi u lepo osvetljenoj hali.Pa 10x zoom sam koristio. Optika mora da odradi svoje. Uradio sam reset camera apk-a danas pa ćemo da vidimo.
Viber je jedna vrlo bangava aplikacija. I ja je najvise koristim ali nikad ne radi kako treba. Edge light radi svake prestupne notifikacije, ove tri pale ekran. Notifikacije cesto ne stizu, pogotov ako si konektovan na jos nekom uredjaju istovremeno, tipa tablet/laptop, onda je lutrija gde ce ti stici poruka. Cesto nece da salje slike, backup error svaki treci itd.Dešava mi se da se S22u baš zakuca na Viber-u, nije bilo ranije. Nisam primetio da se još neko žalio - znači probijam led. Bzvz
Hoće ljudi Samsungov trenutni kompaktni flagship za 400e400€ se prodaje S21 FE.
Meni isto zakuca svaki dan. Samo se zaledi ekran i krene da pokazuje neke zelene kocke i 2 minuta cekam dok se otkoci sveDešava mi se da se S22u baš zakuca na Viber-u, nije bilo ranije. Nisam primetio da se još neko žalio - znači probijam led. Bzvz
U viberu ili nema veze sa viberom?Meni isto zakuca svaki dan. Samo se zaledi ekran i krene da pokazuje neke zelene kocke i 2 minuta cekam dok se otkoci sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari