Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ali dosta govori o kvalitetu izrade nažalost. Ja poludim kada uzmem telefon a nema na sebi fabričke folije sa strane, i dođe mi da odem kod nekoga da mi iskroji iste i da ih zalepi.
Jednom kad pocnes da koristis telefon bez ikakvih zastita, shvatis koliko ti je zivot laksi i jednostavniji (i skuplji doduse kad cesto menjas pomenute) 😀

^ Pa to kada necete da se druzite sa Kineze.. 😁

Izvukoh S22+ posle par mjeseci iz maske, dvije tačkice se "niotkud" stvorile gore iznad selfie kamere, na ramu. Guli se izgleda farba, uređaj apsolutno nikad padao nije.
A i ne smeta mi iskreno, sad kad je izgubio nevinost da skinem masku, šteta je svakako ovakvu ljepoticu držati u bilo čemu. 🙂 Po meni najljepši flagship ove godine, ubedljivo najelegantnije rješenje sa kamerama pozadi.
Meni se isto desilo... Telefon od prvog dana pod zastitama... Jedino sam ga vadio iz maske kada sam ga brisao, jednom nedeljno.... Epilog, izgrebane ivice od strane maske i matirana poledjina ima par ne matiranih tackica.
Kao resenje vidim da ga stavim u jednu od providinih folija koje su sad aktuelne, tipa mocoll.

^самсунг се брука. Љуштење фарбе у масци говори о неозбиљњости или проблемима.
Проб са трајањем батерије годинама.
Загревање тел, екси вс снап у различитим регионима, потрајало би да се напишу све проб.
С22 познато са буг, сада има дојава да и С21 фе фасује изненадни ресет.
Супруга од А13 упдате не може сат да повеже преко бт.
Запело је негде.
Ако се с21 фе једном изненадно ресетује иде на продају и никада самсунг више.
Исто и ако добије једну једину тачку а у Шпиген футроли је.
Додуше погрешио сам код скидања фолија на лајсни.

promenili su ikonicu za sms poruke sa novim androidom? bas je ruzna 🙂

Ако мислиш на гугле смс апликацију, гугле је брљао и не само на новом андроиду.
И на А10 је промењена.

mislim na nju. aha, znaci nevezano za android. app se azurirala i promenila ikonicu, steta. mislio sma da samsung fura svoj skin cak i za nju.

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje, postoji li lak i legalan nacin da rollbackujem android 13 na android 12 na s22?

^врати страну две назад имаш поступак, питао сам исто aли сам одустао од враћања.

Realno nisam primetio nikakve nedostatke sa novim A13 i OneUi, mislim nikakav problelm sa bug-ovima. Ali veliki problem zbog koga cu morati i da prodam s22 je sto mi aplikacija za monitoring zdravstvenog uredjaja ne radi sada na a13 verziji. Ok i sam sam donekle kriv sto sam update-ovao na a13 a nisam promislio o tome, ali nisam imao tih problem sa prethonim verzijama androida, prilikom prelaska na novije. Nije mi jasna politika da ne postoji jednostavan rollback ili hard reset da ne vraca na fabricku verziju.

Koristi li neko Samsung Internet browser?
Pošto mi je Chrome uvek u prva 3 potrošača baterije razmišljam da probam neko vreme SI.
Jel upoređivao neko potrošnju u odnosu na Chrome i da li ima smisla zezati se sa tim?

Ja sam ga koristio godinama, na kraju su ubacili nešto što mi se nije svidelo i prešao sam na Operu. Svakako preporuka za taj pretraživač, milion godina je ispred Chrome po svemu.

Ma Chrome radi kao sat na svim uređajima, nego kontam možda je bolje na s22u staviti Samsung internet...

Samsung Internet Browser is a mobile web browser for smartphones and tablets developed by Samsung Electronics. It is based on the open-source Chromium project.

Ma gde super radi, sirotinjski izgleda naspram 2/3 pretraživača (kao i sve Gugl aplikacije), jede ram i bateriju, često ga zeznu lošim ažuriranjem. Bukvalno uđem u Chrome na telefonu 2x mesečno i to jer me mrzi da isključujem bloker reklama u operi a ne može da se učita sajt sa njim.

Ma gde super radi, sirotinjski izgleda naspram 2/3 pretraživača (kao i sve Gugl aplikacije), jede ram i bateriju, često ga zeznu lošim ažuriranjem. Bukvalno uđem u Chrome na telefonu 2x mesečno i to jer me mrzi da isključujem bloker reklama u operi a ne može da se učita sajt sa njim.

Što ne podesiš private DNS ?

private-DNS.png

Koristim ga godinama, naravno. 😁 Prosto se nekad pitam kako čovek može da koristi telefon bez raznih blokera i dns pošto nema aplikacije koja nema reklame.

Od s8+ koristim njihov pretrazivac i samo pohvale od mene.
Podesis privatni dns i cao.

Chome mnogo više troši bateriju , pogotovo ako je uključena sinhronizacija sa PC. Preporuka za Samsung Browser.

Pa zato ga i koristim, jer ima sinhronizaciju 😀 kad Samsung bude napravio PC verziju browsera ili omogucio sinhronizaciju svega a ne samo bookmarks-a sa Hromom, tad cu ga koristiti.

Prave integraciju, polako.

Pa zato ga i koristim, jer ima sinhronizaciju 😀 kad Samsung bude napravio PC verziju browsera ili omogucio sinhronizaciju svega a ne samo bookmarks-a sa Hromom, tad cu ga koristiti.
To i mene drži na Chrome-u.
Realno mrzi me da se cimam i testiram, a verujem da ne bi bila neka značajna razlika u potrošnji baterije.

^самсунг интернет у старту деинсталиран.
Можда грешим, нзм. Толико беспотребно трпање и дуплирање апликација смета.

Meni otvara neke stvari na kojima Chrome zakaze. Nisam probao vatrenu liju kako radi.

Nazad
Vrh Dno