Ja nisam imao pa sam ubacio sad taj sa tog linka. A proverio sam i nije nalazio ispravke
One UI nova verzija 14.0.02.3
Samsung has announced that it is bringing astrophotography-related features to the Galaxy S22’s camera with the new Expert RAW and Camera Assistant apps
I meni sad opet pre dve-tri noci sam testirao sa 20 poziva, radilo super. Sad citam tvoju poruku, rekoh zeni da me nazove, i zabode Sto je najjaca fora, i pre neki dan kad mi je prvi put zabo, bilo je tako oko 14-15h, mozda je do togaEvo i keva da se upiše u temu sa prvim slučajem zamrzavanja i resetovanja tokom dolaznog poziva od februara/marta kad je i kupljen telefon, S22U, još uvek na A12.
Ma i ja bi ali toliko macovanje ima da se prebacis na jabuku (mislim oko silnih podataka). I posle iz tog sistema ne mozes da se iscupas... Kao sad sa Android-om.Ja bih ga prodao odmah posle prvog zaboda u vezi poziva (iste sekunde kačim oglas). Ne znam što se cimate sa ovim telefonom ako vam osnovna funkcija ne radi kako treba. Nema tu druge i treće šanse, odmah se otarasiš telefona i mirna glava.
Ja se vraćam odmah nazad na Xiaomi, bez ikakve dileme. Da li stari Mi 10 ili neki drugi ne znam, čekam da mi zabode S22U. 😁Ma i ja bi ali toliko macovanje ima da se prebacis na jabuku (mislim oko silnih podataka). I posle iz tog sistema ne mozes da se iscupas... Kao sad sa Android-om.
Dodje i meni da prodam ali sta da uzmem a da ne odem nize? Da li je realna zamena po pitanju performansi iphone 13 ili Honor 70?Ja se vraćam odmah nazad na Xiaomi, bez ikakve dileme. Da li stari Mi 10 ili neki drugi ne znam, čekam da mi zabode S22U. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari