Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Dodje i meni da prodam ali sta da uzmem a da ne odem nize? Da li je realna zamena po pitanju performansi iphone 13 ili Honor 70?
Na nešto jeftinije. 😁 Kamere i fp senzor su mi jedini upgrade u odnosu na Mi 10. Naravno i S pen koji koristim jednom u 2-3 dana, i to uglavnom za ss jer je na Samsungu kriminalno loše odrađena ga opcija. Ekran se vidi da je malo fluidniji i svetliji na S22U ali ništa presudno bitno. Perofmanse egal. Baterija, zvučnici, vibro motor, rad jednom rukom, signal, punjenje, softver su mi ipak bolji na Mi 10 npr. Ne bih rekao da je opravdana ovolika razlika u ceni između ova 2 modela. 😁

^треба прелистати тему и уочити колико су се неки трудили да убеде како је телефон савршен.

Ja imam S22+ i stvarno mi smeta restart tokom razgovora i sada na A13. Mislio sam bice pomaka na novom sistemu ali nista. Da li je realno uzeti iphone 13 ili Honor 70. Ne bih neke pare da dodajem,sa honorom sam cak u plusu.
Samo jabuku ako mene pitas i to 13 Pro Max. To je meni logicno pored S22U, premda da je "ispravan" boz sacuvaj da bi uzeo jabuku 😀

Ma nemoguće, telefon je savršen. 😇
Šalu na stranu telefon bi bio top da je nov na oglasima 700e i da većini ne zabada u sred poziva. 😁

Ja bih zamolio moderatore da obrisu poslednje 2 stranice jer ko sme da kaze da je Samsug los, "Bog na nebu Samsung na zemlji" ( evo predloga kolegi za tetovazu, preko ledja ) Ziveo Samsung i majka Srbija

Jel čitao neko ove recenzije na sajtu? 😁 Armija ljudi sa istim problemima koji se ovde spominju
^од првих примерака се упозоравало.
Ja bih zamolio moderatore da obrisu poslednje 2 stranice jer ko sme da kaze da je Samsug los, "Bog na nebu Samsung na zemlji" ( evo predloga kolegi za tetovazu, preko ledja ) Ziveo Samsung i majka Srbija
чекамо њемању да нам каже како њему све савршено ради телефон.

Čekam ga da zabode od prošlog utorka ali još uvek ništa. Alternativa je IP 13 Pro Max. Videćemo, za sada radi bez problema. Jabuka je na oglasima nova oko 1060€, baš treba da se doplaćuje..

Meni je ovo treći S22U .... I dalje čekam da zabode i da se restaruje 😁 ... Prvi put posle ažuriranja na noviju verziju Androida nisam resetovao telefon i sve radi 👌 😳
.... Nadam se da će da pobrljavi neredne godine pa da ga menjam za S23U 🤣
... Žao mi je što kolege sa foruma imaju te probleme , stvarno nemam ideje šta bi moglo da bude u pitanju - sem da je jedan deo primeraka S22U "feleričan" .... Kako i zašto 😳 to bi trebalo Samsung pitati.

^свакако. Помињао сам неке са једног форума. Њима самсунзи увек савршено раде. Код нас који имамо проблеме су 3рд парти, људски фактори, ....

Meni se nikada nije neplanirano restartovao niti zamrzao. Primerak ultre iz preordera, ali vrv kasnije proizveden. Isporučen mi je na samom kraju aprila.
Ali, ja nisam nikakav reper. Imam u proseku jedan ili ni jedan poziv dnevno 😄. Bluetooth uvek ugašen. Ne znam, možda je to.
Ne vidim neki veliki napredak u odnosu na moj prethodni Note 10 + u mom svakodnevnom korisćenju. Ali, eto-kamera je bolja sa tim zumovima, ima e-sim, 5g i wifi 6 E, tako da jeste primerak za budućnost.

Ja sam moj primerak dobio u martu i do sada nijedan problem,tako da nisu svi primerci problematicni

Ja sam imao samo jedno zakucavanje tokom poziva (bio u objektu sa lošom mrežom). Desilo se još u aprilu. Evo me i na A13 bez ikakvog wipe cash-a ili reseta... Baterija za moje potrebe dobra pošto retko kada pređem 4 sata rada ekrana. Trenutno nemam ama baš nikakvih problema - jedino sam možda više očekivao od kamere, napredniji SNote u poređenju sa Note 8 koji sam imao ranije... Pregreva se jedino dok leti radi kao android auto kada i napolju ključa...
Možda je razlog što ga gasim svake noći pa se mašina oladi... Otkud znam

Preuzmite Camera Assistant sa Samsung Store-a. Nije loša fora da se malo neke stvari dodatno uključe kao opcije u kameri.

Хедном за свагда.
СОТ је ирелевантна категорија.
Зашто?
Битан је број инсталираних апликација, налога, "тежина" апликација, сигнал, 4Г, 3Г, 2Г, ... Током позива екран је угашен...
Разочарање је баговитост самог телефона.
Хардвер, софтвер, ирелевантно.

Apsolutno se slažem. Npr. u Češkoj kada sam imao uključen data u romingu, loš signal, slabo da radi 4g, jedva da je sastavio dan, sa vrlo malo ekrana i mnogo više kamere... E tu su se dešavali problemi, ima signal, ali neće net pa sam morao da ga restartujem. Neki maksimum uključenog ekrana u toku dana mi je bio gotovo 8 sati (ni sam ne znam kako sam ovo popstigao)...
Neka ostane ovako...

Čitam sada po Samsung community-ju:

"Problem found:
LTE INITIALIZATION FAILURE - LTE INITIALIZATION FAILURE

Solution:
REPLACED COMPONENT"

Problem sa drop-anjem internet mreže. Verujem da je ovde onda zamenjena antena koja je problem, pošto korisnik ne piše da je koristio WiFi opciju. Polazim od toga da je onda verovatno 4G pravio problem.

Bilo je modela koji su bili odlični. Po meni lično, Note 9 i Note 10 Plus su bili modeli koji su opravdali Note seriju i njeno zvanje. Nemam ja ništa protiv ni ove S22 serije, daleko od toga da je idealna i savršena, nije, niti će je ikada takvom napraviti, ali samo da bude isti kriterijum za sve. Radi to kako treba uz probleme, koji su nekome prihvatljivi ili ne. Meni lično kao nekome ko je IT freak nisu, ali ne mogu da se i oko toga stresiram 😀. Prvi S22 Ultra sam poslao na oglase nakon prvog restarta i zaboda, sada mi nekako postaje sve ravno, jer znam da ima problema koje ja direktno ne mogu da sredim.

Kevi se upravo resetovao S22U dok je gledala YouTube video 🤔 Nisam ispratio da li se nekome to dešavalo...?!

I dalje je na A12, oktobarska zakrpa. Sad ću da joj ubacim A13.

Meni nikada do sada na takvim aktivnostima, samo u pozivima. Krivo mi što nema nekih logova da se uđe da se vidi šta i kako izaziva to. Servis verujem da bi to rešio factory-jem, ali trajno bi verovatno problem ostao.

I meni nikad nije u takvim aktivnostima, samo u pozivima (doduše ja izbegnem reset tako što odbijem poziv na satu), ali ipak 🙂

Factory reset (za sada) nije opcija, probaću A13 i wipe cache, pa da vidimo...

Izvukoh S22+ posle par mjeseci iz maske, dvije tačkice se "niotkud" stvorile gore iznad selfie kamere, na ramu. Guli se izgleda farba, uređaj apsolutno nikad padao nije.
A i ne smeta mi iskreno, sad kad je izgubio nevinost da skinem masku, šteta je svakako ovakvu ljepoticu držati u bilo čemu. 🙂 Po meni najljepši flagship ove godine, ubedljivo najelegantnije rješenje sa kamerama pozadi.

Ali dosta govori o kvalitetu izrade nažalost. Ja poludim kada uzmem telefon a nema na sebi fabričke folije sa strane, i dođe mi da odem kod nekoga da mi iskroji iste i da ih zalepi.

Kevi se upravo resetovao S22U dok je gledala YouTube video 🤔 Nisam ispratio da li se nekome to dešavalo...?!

I dalje je na A12, oktobarska zakrpa. Sad ću da joj ubacim A13.
Meni se desilo na S22+, ali poslednji put na A12 (sad sam na 13) i to pre 4 meseca mozda.

Nazad
Vrh Dno