Nije klasična kurirska služba, oni to izgleda sami nose, lik koji je meni doneo je bio sa "Atlantic grupa" kolima...Ne znam koja je kurirska, ali imaš sada kod nekih i Box-eve na pumpama, pa mogu možda i tu da ostave.
NIje lapsus, hteo sam da kazem i da menjas za isti model telefona (21u) samo nov (vakum) opet bi morao da das 150eur doplate. Teorijski pricam.Nisam te baš najbolje razumeo za ovih 150 evra doplate? Verovatno je lapsus 🙂.
Zvuči bajkovito , polovan prošlogodišnji model za nov aktuelni . Veruj mi da je nemoguća misija dobiti preko 650€ keša za plovan S21U a nove S22U nigde (sa pravom garancijom nisam video ispod 1.000€ . Tako da je realnost 350-400€ doplata .... Ipak dobijaš nov telefon i naravno nov model .@BozicBata @vojkan85 Privukao me dizajn kod s22u najvise, iako ovako ne dobijam nesto toliko veliko. Gledam cene polovnih s21u i krecu se oko 700e na kp, s tim da bi dao uz tel whitestone i neke maske i ocekujem da bi mogao da uzmem 700e, plus imam garanciju vise od godinu dana, a s22u kad bi mogao da nadjem za 950e bilo bi odlicno.
Kako mislis sad, ima ga vec par dana 😀Pojavi se sad u bench oglasima Snap. @Stefan1995 Za 330 doplate ja ne bih mnogo razmisljao.
S22U zelembac Snap, sveze od danas vala 🙂Kako mislis sad, ima ga vec par dana 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari