Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Meni se, posle mesec dana bez ikakvih problema, ponovo desio problem da ne čujem ništa tokom poziva. Opisan je u mojim prethodnim postovima i postovima iznad. Taman sam skoro zaboravio, mislio sam da je problem rešen sa poslednjim update-ima (na drugom junskom sam), ali izgleda da je to preveliki izazov za Samsung, da pozivi funkcionišu normalno.

Jel ima neko sa snapom da ima isti problem, čisto da znam sutra da ne radim poslednju nadogradnju (previše je rano da ide na disable)! 🤯😱

Za sad (da kucnem o drvo 🤔) nema takvih dešavanja , sve radi baš kako treba .
Ovo mi je baš baš dobra stvar :

Ja nemam nikakvu zamerku na razgovore i sam signal imam u proseku 2 sata razgovora dnevno i sve je ok tel kod mene 7 dana snap varijanta HK SM-S9080

Napokon stigle sluške i punjač. Sa slušalicama sam oduševljen, do sada sam koristio Sabbat E12 ultra koje su ekstra a koštale su me 50e pre 3 godine sa Aliexpress-a. Probao sam takodje Airpods pro od kolege, apsolutno nikakav utisak nemam o njima. Dobre sluške u nivou Sabbata, ako čak Sabbat nije i bolji.
Buds Pro vrh, jedino sto bi ANC mogao biti za nijansu bolji ali ovako stvarno sve pohvale.

Jedino bi bilo bolje da su mi dali srebrne da se bolje slažu uz beli telefon ali šta je, tu je, poklonu se u zube ne gleda. :D

Ne znam kako vam volte radi na s22, Kad A1 navodi da ta opcija jos uvek nije dostupna nasim uredjajima.

Volte radi - zvuk savršen, uspostavljanje veze trenutno . S22U iz A1 / SIM kartica Yettel .
Jel i dalje procedura da moram da cimam podrsku preko tvitera (Yettel je u pitanju) da bi mi se aktivirao Volte na S22+?

Imaš na forumu yettel podršku tread možeš tu da pišeš ili zovi servisni centar ako ti je twiter problem

Ne znam kako vam volte radi na s22, Kad A1 navodi da ta opcija jos uvek nije dostupna nasim uredjajima.
Radi savršeno VoLTE od prvog dana mi je aktiviran na S22 Ultra. MTS mreža je u pitanju. Idi u neku poslovnicu A1 da ti to aktiviraju.

Vi pričate o VoLTE-u, a ja sa Bixby rutinom u stanu isključujem sve i ostavljam samo 2g i wifi jer u šugavoj zgradi nemam signal čim se pomerim iz dnevne sobe :unsure:

Od junskog azuriranja baterija se promenila. Prva 2 dana je bila gora nego pre azuriranja i posle se vidno popravila. Inace uvek ukljucen bluetooth,lokacija,5g, WQHD+ , 120 hrtz, wifi...u sustini ne stedim uredjaj ni malo i do junskog azuriranja mi je bilo oko 3.5 do 4h upaljenog ekrana..posle junskog azuriranja u takvim postavkama izgura 6.5-7 sati. Kad spustim na 60hrtz i FHD+ ,ugasim lokaciju i 5g izguram do 8,5 sati..sto je bas vidljiv pomak. Sad ako tako ostane i posle barednih azuriranja po meni su ispravili i taj jedini problem koji mi je smetao. Za ostale stvari sto ljudi navode,nemam primedbi, sve radi kako treba. Slike pokaziju potrosnju baterije kad je sve na max i kad stavim "ekonomicni rezim".

Prilozi

• Screenshot_20220621-004023_Device care.jpg
    Screenshot_20220621-004023_Device care.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 88
  • Screenshot_20220622-120005_Device care.jpg
    Screenshot_20220622-120005_Device care.jpg
    66.4 KB · Pregleda: 88
Znači sve nas je manje koji nismo dobili sluške... Za četiri dana tačno tri meseca od isporuke telefona oni nisu u stanju da isporuče slušalice!
Isto i ja 3 meseca puna od isporuke, bilo bi lepo da saznamo od kolega koji su dobili poklone neke datume registracije, da vidimo da li idu po datumima

Znači sve nas je manje koji nismo dobili sluške... Za četiri dana tačno tri meseca od isporuke telefona oni nisu u stanju da isporuče slušalice!
Upravo sam im poslao "Ljubazni podsetnik" na xyz, sa svom prosleđenom dosadašnjom prepiskom i slikama. Videćemo kakav će biti efekat.

Isto i ja 3 meseca puna od isporuke, bilo bi lepo da saznamo od kolega koji su dobili poklone neke datume registracije, da vidimo da li idu po datumima
Telefon mi je isporučen 9. marta, 11. marta podneo zahtev za registraciju, 14. marta mi odgovorili da je registracija odobrena, a 29. aprila mi isporučili poklon.

Telefon isporučen 24.03, registrovao se 25.03, registracija odobrena 28.03, slušalice isporučene _____ (to be continued)...

Upravo sam im poslao "Ljubazni podsetnik" na xyz, sa svom prosleđenom dosadašnjom prepiskom i slikama. Videćemo kakav će biti efekat.
Evo update, par sati posle "Ljubaznog podsetnika". Dva mejla od xyz. Jedan generički, u kome piše da mi sleduju slušalice do 30.06.22. i biće isporučene na adresu navedenu pri registraciji, a prethodno će me kontaktirati kurir. Drugi mejl deluje više "personalizovan" i u nemu piše:
Poštovani,
Vama sleduje I punjač uz slušalice, isporuka slušalica je do 30.06.2022. godine, kontaktiraće Vas kurir u narednom periodu.
Srdačan pozdrav,

Samsung tim"

Znači sada samo još da dočekam "poštara". ;)

Meni uopšte nisu ni odgovorili na mail poslat još pre više od mesec dana - čak ni generički...

Evo update, par sati posle "Ljubaznog podsetnika". Dva mejla od xyz. Jedan generički, u kome piše da mi sleduju slušalice do 30.06.22. i biće isporučene na adresu navedenu pri registraciji, a prethodno će me kontaktirati kurir. Drugi mejl deluje više "personalizovan" i u nemu piše:
Poštovani,
Vama sleduje I punjač uz slušalice, isporuka slušalica je do 30.06.2022. godine, kontaktiraće Vas kurir u narednom periodu.
Srdačan pozdrav,

Samsung tim"

Znači sada samo još da dočekam "poštara". ;)
Cao, znate li do kad traju akcije za te poklone?

Nazad
Vrh Dno