Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Šta svaki drugi?Pa da, očekivano. Svaki drugi im valja. Kako će da sklizaju jednom, neće da se vrate tako lako.
Šta svaki drugi?Pa da, očekivano. Svaki drugi im valja. Kako će da sklizaju jednom, neće da se vrate tako lako.
Najpouzdaniji, a i radiće tako još 5 godina, sve je do glave.Lepo ja kazem 865 najbolji cip do sad
To da rade za pare se podrazumeva naravno, poenta je da ne bi Mediatek usao tako ozbiljno u pricu da nemaju ozbiljan proizvod. A za Kirin se potpuno slazem, bas im je leglo..TSMC pravi šta ko plati, ne ako se nekome dopadnu performanse, lol. Samsung pravi i GeForce RTX 3000.
Mediatek već neko vreme pravi ozbiljne stvari a posebno su dobri nakon zabrane Kirina.
Ne bi me cudili da bude samo 8 i 12/128
Exynos nikad ni jedan nije valjao...2100 je bio najbliži da kažemo dobrom rešenju, sve ostalo je tuga!Svaki drugi Exynos valja. Kako god da zvuči da je Exynos dobar. Po meni ništa ne fali 2100, ali sada kada uporedim Fold3 sa S21 Ultra, zmaj je zmaj, to za 10 do 15 procenata. Ne više po mom mišljenju.
Više puta rekao i ponovio isto. Greota što s21 ultra nema taj čipset ili što note 20 ultra nema 5k bateriju...al savršenog nema, ustanovili smo već odavno.Lepo ja kazem 865 najbolji cip do sad
Au, kakav bi to telefon bio. I danas bi bio bez konkurencije. Bukvalno mu samo ta baterija fali.…… ili što note 20 ultra nema 5k bateriju...
Očekujem da telefon bude prilično manjih dimenzija od s21 tako da je smanjena baterija donekle opravdana time (manjim ekranom takođe). Ja sam baterijom na s20 bio prezadovoljan (i pored toga što sam forsirao qhd ekran i bio zaključan na 120hz sve vreme)...naravno snapdragon model je bio u pitanju. I kolega koji ga je kupio od mene je u vise navrata hvalio autonomiju istoga.Koja je poenta baterije od 3700mah na malom S22? Pa na obicnom S21 je bila veceg kapaciteta i opet je bio katastrofa po pitanju SOT-a.... Ljudi ce morati dva puta dnevno da pune ako hoce da koriste aktivnije...
Na S22Ultra sam i mislio... zato i napisah da je moje procena da ce razlika u rati biti oko 500-600 din. sto je na 24 rate oko 100e razlike (ako sam dobro razumeo najavljuje se da ce s22 biti oko 100e skuplji nego s21 po izlasku). S22u je vec druga prica ako moze da uzme, mada pitanje je koja ce verzija stici kod nas i kako ce se pokazati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari