179.999 za 12/128 sa sve "sok" cenom kod nasih domacih lanaca prodaje 😁😁Dodaj na ivo jos 100e preko i to ce biti cena kod nas
Ako stvarno bude 1.500 evra - biće im i "šok" prodaja , ali ne bi me nimalo čudilo da ponude "ULTRU" 8/128 kod nas po ceni 159.990 din.179.999 za 12/128 sa sve "sok" cenom kod nasih domacih lanaca prodaje 😁😁
Mediatek je poleteo od kako nema Kirina. Just sayin.Ne znam, meni je taj MediaTek kao kad sklopis komp od 3000e i u njega spakujes Biostar plocu.
Dosla su nova vremena za Mediatek, ovaj najnoviji 9000 je otprilike u rangu 8gen1, a manje trosi, tj. bice hladniji. Ne znam kakav modem ima, ali sudeci po komentarima na internetu, bolji je od Exynos-a...Ne znam, meni je taj MediaTek kao kad sklopis komp od 3000e i u njega spakujes Biostar plocu.
Nije slucajno MT 9000 dobio toliko prostora u TSMC proizvodnji, napravili su ozbiljno parce hw, po svemu do sada imaju dominanantan SOC. Nije slucajno SD izgubio mesto pa presao u Samsungove fabrike... I meni je to negde meverovatno, da MT to uradi, ali izgleda da se trziste komplikuje, sto za nas potrosace moze da bude dobro...Po raznim forumima i it sajtovima je sledece- posle apple, MediaTec D9000 je najbolji procesor, prvenstveno zbog tsmc procesa. Svi pisu da je samsungov proces kriv zbog pregrevanja snap-a i exynos-a i da dok ne predju na tsmc proces bice tako.
Ne razumem se bas u cemu je tacno problem, ako neko zna vise nek napise.
To je i dalje buducnost, TSMC je trenutno i dalje vrh u proizvodnji, sto dosta govori o odnosu snagaTSMC cipovi unutar CPU GPU tajvanska kompanija vredna 500 milijardi koja ulaze 100 milijardi u razvoj cipova zbog nestasice istih(nenormalne cifre)...pravi fabriku u Americi 12 milijardi zbog straha da ih Kina ne prisvoji kazu da je ta firma ustvari razlog..rade cipove najvise za Iphone i Intel rade i za f35 avione..u toku ove godine se ocekuju cipovi u 3nm izradi...samsung se drzi svoje proizvodnje...samo ove dve kompanije mogu da naprave 5nm cip... ova neka prica koliko sam ja shvatio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari