Previše gledas naučnu fantastiku 😂Android je pregažen od strane apple. Nije ni čudno što je Google morao da su ubaci u trku, tačnu su predvideli ove sumorne godine androida.
Pa naravno da će da uzme s22u pobogu, kakvo ti to pitanje 😇😁Exy 2100 se dosta razlikuje od ostalih Exy, nije ni on savrsen, ali je dosta bolji nego ostali i kod mene radi savrseno (ne igram igrice, tako da za gpu nemam misljenje).
Edit: I ja bi voleo dimenzije s22 i ravan ekran, a spec s22u i uzeo bi ga bez razmisljanja samo zbog dimenzija.
p.s. da neces da uzimas s22u, posto sam video da si prodao s21u? @dule2303
Izgledao je intresano ovaj novi mi 12. Za promenu da se odmori ruka od cigle, ali izgleda da će ove godine i Snapdragon da bude loš tako da i to ispada iz priče.Ko želi manji ali dobar (da se tako izrazim) fon, pravac Asus Zenfone 8 ili iPhone 11 Pro (jes' zastareo ali mu ergonomija razvaljuje a i hardver ne zaostaje, po meni)...
To mi je u planu ali zavisi od cene naravno,uzeo sam nord 2 sad u prelaznom periodu i mogu ti reci da ne znam zasto bacamo toliko para na tel kad i ovo radi savrseno. Bolest ne bira izgleda. Ima li neki info o ceni za s22 ultra 256gbExy 2100 se dosta razlikuje od ostalih Exy, nije ni on savrsen, ali je dosta bolji nego ostali i kod mene radi savrseno (ne igram igrice, tako da za gpu nemam misljenje).
Edit: I ja bi voleo dimenzije s22 i ravan ekran, a spec s22u i uzeo bi ga bez razmisljanja samo zbog dimenzija.
p.s. da neces da uzimas s22u, posto sam video da si prodao s21u? @dule2303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari