Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^^Bar necu da potrosim ~700e na telefon 😅 (mislim na povoljne primerke sa oglasa)... Doduse, skupio bih jos malo za iPhone, pa nek' ide zivot, da mi iOS odgovara... Plus iPhone bolje drzi cenu, pa bih bio na vecem gubitku samo prve godine, posle godisnje dodam ~300e, za noviji, sto mi je podnosljivo.

Sutra je navodno predstavljanje Exynos-a 2200, mada pravo stanje cemo saznati tek krajem februara, koliko se zaista greje, kakav je modem, autonomija itd.

AMD fan baza u neverici 🤣

Bilo bi lepo da ponude ove godine snap za sva podrucja, onda bi pored svega vredelo preci na s22u :D :D
Dosta njih pise da ce biti samo snap, ali nesto bas ne verujem u to.
Edit: pominje se da ce biti 8.februara predstavljanje.

Mislim da ne zelis odgovor na to pitanje :D :D Sreca pa sam prezadovoljan tel, pa me ne zanima ni koliko ce biti.

Mene zanima, koliko ce kostati obican s22 , ako je s21 fe 760e?
... uobičajeno 😁 : S22 oko 890 -990 , S22+ 1.150 - 1.250 , Ultra 1.390-1.499 .... u najboljem slučaju .

... i naravno masa kupaca će poleteti kod operatera da ih uzmu na 24 rate , kao i sveke godine .

Крећу спекулације око могуће продаје SD варијанте за све регионе...

Bilo bi lepo, ali siguran sam da nema nista od toga.
Kod snap-a jedino pomaze dobro hladjenje, ako ne bude imao nista kao s21 serija ugasili su ga.

Pa nece ni S21 serija da pojeftini ako oni dignu u startu pocetne cene za 100-150€ za S22.. U odnosu na pocetnu S21 cenu.

Pa nece ni S21 serija da pojeftini ako oni dignu u startu pocetne cene za 100-150€ za S22.. U odnosu na pocetnu S21 cenu.
Ne znam koliko pratis KP, ali kroz mesec dana je proslo nekoliko oglasa za s21 ultra od 700 do 800e, al' necemo o tome nije to ovde tema, uglavnom sustina je da se isplati vise od s22 serije, bar za sada.

mislim da od povoljnih telefona i dobrih dilova na lansiranju proizvoda nema nista dokle god traje nestasica cipova, oglasi na stranu.

Ja ozbiljno razmišljam sada o s21 ultra,ove cene što najavljuju za s22 seriju su kriminalne blago rečeno.

Ne znam koliko pratis KP, ali kroz mesec dana je proslo nekoliko oglasa za s21 ultra od 700 do 800e, al' necemo o tome nije to ovde tema, uglavnom sustina je da se isplati vise od s22 serije, bar za sada.
Pričamo o vakum pakovanjima uzetih od operatera sa fiskalnim računom i garancijom ili korišćenim polovnjacima?

Previse je offtopic-a iskreno. Jeste prevelika cena, ali od "kukanja" nema nista, kome odgovara kupice ga, kome ne odgovara preskocice ga i to je to.
Exy 2200 po testovima najgori od svih cipova, sta mogu da srede za mesec dana bas me zanima.

Vrh Dno