Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ajde javite da su rešeni problemi, pa da kupimo i mi sada kada ima jeftino po oglasima 😋.

I meni stigao update, baš sam se prijatno iznenadio s obzirom da sam TOP, očekivao sam da će biti tamo negde sredinom decembra 🙄

Inače, zašto Samsung i dalje forsira ta regionalna ažuriranja, zar nije bilo reči da će da rade ko Apple, u jednom danu da puste svima?

Stigao One UI 5.0 na S22 Ultra.

Prilozi

• Screenshot_20221024-110554_Software update.jpg
    Screenshot_20221024-110554_Software update.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 53
I za s22+ na a1 .. zanimljivo da se telefon iako u full maski ni ne zagreje tokom celog procesa update-a. Na srecu, quickstar modul u verziji 6 koji podrzava a13 je vec izasao i radi :). Nakratko sam vratio na oneui launcher i brze bolje pobegao nazad od svetlo plavih ikonica na dosadasnji setup tj lawnchair

Skinuo, instalirao, pa da vidimo... Nego, hteo da uradim wipe cache, nikako da uđem u bootloader mod, probao sa kablom, bez kabla, sa olovkom, bez olovke, Power i Vol+, Vol-, jesam lud ili šta?! :ROFLMAO: Nemam jedino sluške da probam sa njima...

Mozda su nesto promenili sa a13. Jel su resili pozive ili je ostalo isto?

Da li je moguce da neka aplikacija pravi problem u reprodukovanju videa sa IG ili FBa?

Skinuo, instalirao, pa da vidimo... Nego, hteo da uradim wipe cache, nikako da uđem u bootloader mod, probao sa kablom, bez kabla, sa olovkom, bez olovke, Power i Vol+, Vol-, jesam lud ili šta?! :ROFLMAO: Nemam jedino sluške da probam sa njima...
Ugasi telefon i povezi ga sa PC preko kabla pa onda probaj, volume up i power button zajedno. Kad vidiš Samsung logo pusti

Update ću da uradim večeras, mene intersesuje da li neko ima neki problem sa nekom app od banaka (Mobi i OTP me interesuje) posle update na A13 i One UI 5.0?
Takođe me intersuje da li vam od Good lock modula radi Home UP?

Ugasi telefon i povezi ga sa PC preko kabla pa onda probaj, volume up i power button zajedno. Kad vidiš Samsung logo pusti
Probao, neće :( Probaću popodne sa drugim kablom i sa sluškama, ako ih iskopam negde :D

@neo geo, hvala, još samo da proverim da li radi Home UP Good lock modul.

Uvek radim factory reset kada se prelazi sa jedne na drugu verziju androida, a sad me baš mrzi :)

Poslednja izmena:
Vaistinu jeste ali s obzirom da je meni baterija na 13% moraću da malo pričekam sa updateom.

Da sam znao da će tako brzo stići juče bih ga dopunio, mada nije tolika žurba.

Btw kako na ovom telefonu radite reset nakon upgradea OS?
Vidi kako ti radi prvo, ako imaš problema radi reset.

Odradio samo Galaxy App Booster optimizaciju (sam mi je to predložio) bez wipe cache i reseta... Sve radi 👌,

Kabl u računar, pa u telefon, ugasio telefon, sačekao 10-20 sekundi da "krene" da puni, Power i Vol+ dok se ne pojavi logo, pustio, posle par sekundi ušao u bootloader i to je to ;)

Prilozi

• Screenshot_20221024-165510_Home Up.jpg
    Screenshot_20221024-165510_Home Up.jpg
    44 KB · Pregleda: 37
@NemanjaZ88

Nemam... ne otvara taj prozor ... a i modul nije od ovih dana vec od pre tako da verov ne radi pod a13

I meni je za A1 ponudio update na A13.
Nisam još uradio, čekam da se updateuju svi goodlock moduli, bez njih ništa. 😁
Ako je neko uradio update bez hard reseta neka iznese neko prvo mišljenje kako sad radi telefon.

Nazad
Vrh Dno