Ugasi telefon i povezi ga sa PC preko kabla pa onda probaj, volume up i power button zajedno. Kad vidiš Samsung logo pustiSkinuo, instalirao, pa da vidimo... Nego, hteo da uradim wipe cache, nikako da uđem u bootloader mod, probao sa kablom, bez kabla, sa olovkom, bez olovke, Power i Vol+, Vol-, jesam lud ili šta?! Nemam jedino sluške da probam sa njima...
Probao, neće Probaću popodne sa drugim kablom i sa sluškama, ako ih iskopam negdeUgasi telefon i povezi ga sa PC preko kabla pa onda probaj, volume up i power button zajedno. Kad vidiš Samsung logo pusti
Sa slušalicama radi 100% kod mene, a sa drugim metodama nikad nisam uspeoProbao, neće Probaću popodne sa drugim kablom i sa sluškama, ako ih iskopam negde
Vidi kako ti radi prvo, ako imaš problema radi reset.Vaistinu jeste ali s obzirom da je meni baterija na 13% moraću da malo pričekam sa updateom.
Da sam znao da će tako brzo stići juče bih ga dopunio, mada nije tolika žurba.
Btw kako na ovom telefonu radite reset nakon upgradea OS?
Upravo sam odradio wipe cache sa drugim kablom Ovaj prvi ide u đubre...Ja sam radio wipe časne ali sada ne vidim način kako da ga odradim.
Kako si ga odradio?Upravo sam odradio wipe cache sa drugim kablom Ovaj prvi ide u đubre...
Da li imaš ovakav meni kada uđeš u Home UP?Ne znam cemu taj sluzi, sad sam skinuo i aktivirao, daje neku congratulations... poruku kad se pritisne i to je to ..
Meni se čini da je fluidnije, definitivno mi Tapatalk bolje radi sad.Da mi je neko odradio update i vratio mi telefon da nastavim da ga koristim, a da mi ništa ne kaže, ja ne bih ni primetio razliku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari