Šta je tačno loše kod Snapdragon modela?Los je i taj Snapdragon, ali naspram Exynosa je svemirski brod
Odgovorio bi ti on kad bi znao odgovor i kad ne bi radio po modusu - dođem, lupim, odem... do sledećeg puta...U čemu je problem kod Snapdragon 8 gen 1? Da ne vrtim 100 strana sada.
Koliko gledam testove slabiji od A15 što je verovatno nebitno u realnom radu, neću raditi render na telefonu.
Nemogućnost korišćenja SwiftKey na IOS je za mene deal breaker.
Ovo 😀Najbolje zaobići ovaj forum i kupite ono što želite.
Generalano je jako mala razlika između flagship modela kod svih proizvođača, ali ipak je S22 Ultra u svemu bolji od Note 20 Ultra po malo, bolji, svetliji ekran, dosta bolja kamera u svim aspektima, unapređen s-pen, bolji CPU i u zmaj i Exy izvedbi. Note 20 Ultra je ok telefon, ali ništa više od toga, ipak je to dve godien star uređaj. Sasvim je druga priča da li su ta mala unapređenja vredna para ili ne, to svako porcenjuje za sebe.
^ ono što sam ja primetio (uočljiva razlika) između N20U i S22U (oba exy) : na S22U je bolja kamera, bolje radi otisak prsta i drastično bolje trajanje baterije. Ostalo je sve isto ... Ko ima N20U (SD verziju) ne savetujem prelazak na S22U (bolje sačekati još 4 meseca i uzeti S23U) .
Osim iphone-a 😀Po danu svi telefoni ,a naročito flagship prve odlične fotke pa tu nema šta da se previše poredi.
Jooj nemoj ovde da hvalis S22 seriju i pricas kako nema problema, mislice da si lud 🤣 🤣 🤣Nakon 2 ipo mjeseca korišćenja, zadovoljan sam sa S22+. U početku je bilo bubica ali da kucnem posle zadnja dva update-a više nemam problema bilo kakve vrste. Uređaj je hladan ko špricer u gotovo svim uslovima, baterija je dovoljno dobra da izgura dan (prosječno oko 5h sota) ali dovoljno za cio dan korišćenja (igre ne igram). Zadovoljniji sam i kamerom dosta više nego na početku, čini mi se da su sredili dodatno fotkanje u uslovima slabijeg osvjetljenja ali možda i tripujem. Video stabilizacija me oduvala, jutros pravio neke snimke, trčao za sinom na ziplineu, snimak miran skroz, milina.
Bato ni ja nisam imao 3 meseca probleme. I onda se modem predao i evo svaki drugi dan mi se restartuje telefon u pozivu. I danas je to uradio 🙁Nope, Exynos

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari