Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Osetno je boljeIzvinjavam se na duplom postu, nemam opciju edit. Da li moze neko da kaze koju rec kakva je situacija sa Snapdragon verzijom? Neko kaze da je osetno bolja.
Osetno je boljeIzvinjavam se na duplom postu, nemam opciju edit. Da li moze neko da kaze koju rec kakva je situacija sa Snapdragon verzijom? Neko kaze da je osetno bolja.
Meni veoma često. Mada, mislim da je kvar u pitanju jer se pojavljuje u svim aplikacija a i rešavam tako što malo protresem telefon ili prebacim na snimanje pa vratim na slikanje. Jedino mi je čudno zašto se to javlja samo na 1X slikanju. Na 0.6/3X/10X nemam tih problema..Dešava li se da su slike van fokusa kada se slika glavnom kamerom u auto režimu? Probao sam sve (reset aplikacije, podešavanja, auto optimize off/on)ali se problem nakratko "reši" pa vrati.
Kako imate opciju 2g meni nema samo 3g, 3g4g i 5g.Ja kada stavim tipa 3g samo, poveca se signal za jednu crticu. Kada stavim 2g bude max al ne mogu nista da otvoriom preko neta.
Ja te bas htio pitat gdje si nasao to, jer i ja sam u Republici Srpskoj i kontam rado bih uzeo s21 ultra SD po toj cijeni ali onda sam vidio da se radi o malom s21, ne ultra.Vredi li, uopste, dati 500e (sada) za nov S21 sa SD (8/128)?
I kod mene je tako, isti sam problem imao i sa s20 ultra, odneo ga u servis i stavili nov modul kamere. Evo pocela i s21 ultra da brljavi, doduše i ja resim problem tako sto protresem malo telefon. Ali ako imas garanciju da znas da ce ti zameniti.Dešava li se da su slike van fokusa kada se slika glavnom kamerom u auto režimu? Probao sam sve (reset aplikacije, podešavanja, auto optimize off/on)ali se problem nakratko "reši" pa vrati.
SmartSwitch-em odradi backup i miran si. Kada vrate, uradi restore i to je to. Moguće je da neće 100% da ti vrati sva podešavanja, ali to ćeš brzo da proveriš. Meni vrati 97% podešavanjaDa li je neko skoro nosio Samsung telefon u ProMobi?
Čujem od njih da je neophodno da upisuju novi softver po proceduri proizvođača što znači da resetuju sve na fabrička za sve u garantnom roku.
Ne znam čemu onda opcija Maintenance mode koja služi baš tome.
Ja sam izričito tražio da ne resetuju tel i prihvatili su, zvali su me kasnije da im kažem pattern za otključavanje da bi proverili da li displej radi.Da li je neko skoro nosio Samsung telefon u ProMobi?
Čujem od njih da je neophodno da upisuju novi softver po proceduri proizvođača što znači da resetuju sve na fabrička za sve u garantnom roku.
Ne znam čemu onda opcija Maintenance mode koja služi baš tome.
Od aplikacija se podaci sačuvati ne mogu, eventualno poneki login i Usage data. Nisu mi problem Insta i slične aplikacije već brdo poslovnih rešenja sa kompleksnim loginom pa i banke, poreska i sl...Sačuvaj podatke kao i svi što rade i ne moraš da brineš.
Samsung’s moderator assures that the issue has been fixed with a new update that rolled out on March 2 for the Samsung Keyboard app running version 5.6.10.31.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari