Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Dešava li se da su slike van fokusa kada se slika glavnom kamerom u auto režimu? Probao sam sve (reset aplikacije, podešavanja, auto optimize off/on)ali se problem nakratko "reši" pa vrati.
Meni veoma često. Mada, mislim da je kvar u pitanju jer se pojavljuje u svim aplikacija a i rešavam tako što malo protresem telefon ili prebacim na snimanje pa vratim na slikanje. Jedino mi je čudno zašto se to javlja samo na 1X slikanju. Na 0.6/3X/10X nemam tih problema..

I sad dodje stric iz sela kod nas u goste, sede pored mene i kaze *** ovde mi je kod vas prvi put A1 pun signal na 4g. Covek nosi neku krsinu od 100 evra 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kaze hteo da raskine ugovor sa A1 😀😀😀 ja se obojio u 100 boja 😀

Vredi li, uopste, dati 500e (sada) za nov S21 sa SD (8/128)?

Ne... Ja prodao s10 lite za 150e, uzeo s21fe polovan za 300, jeste telefon u svemu pomalo bolji, ali daleko od toga da je 3 puta bolji... Isto je i sa s21, bolje pojuri neki polovan sa garancijom

Cini mi se da polovna ultra može za te pare da se nadje.. Mislim da je skoro neko prodavao na forumu, osim ako nije s20 ultra

Dešava li se da su slike van fokusa kada se slika glavnom kamerom u auto režimu? Probao sam sve (reset aplikacije, podešavanja, auto optimize off/on)ali se problem nakratko "reši" pa vrati.
I kod mene je tako, isti sam problem imao i sa s20 ultra, odneo ga u servis i stavili nov modul kamere. Evo pocela i s21 ultra da brljavi, doduše i ja resim problem tako sto protresem malo telefon. Ali ako imas garanciju da znas da ce ti zameniti.

Pitanje za sve pa ko moze neka pomaze:
- Moze li se S21 Olympic izdanje sa oznakama SM-G991Q ili SC-51B preflesovati Odinom u SM-G991U1 uz prethodnu promenu CSC-a na XAA ???

Hvala unapred!

Da li je neko skoro nosio Samsung telefon u ProMobi?
Čujem od njih da je neophodno da upisuju novi softver po proceduri proizvođača što znači da resetuju sve na fabrička za sve u garantnom roku.
Ne znam čemu onda opcija Maintenance mode koja služi baš tome.

Sačuvaj podatke kao i svi što rade i ne moraš da brineš.

Čujem od njih da je neophodno da upisuju novi softver po proceduri proizvođača što znači da resetuju sve na fabrička za sve u garantnom roku.
SmartSwitch-em odradi backup i miran si. Kada vrate, uradi restore i to je to. Moguće je da neće 100% da ti vrati sva podešavanja, ali to ćeš brzo da proveriš. Meni vrati 97% podešavanja :).

Ja sam izričito tražio da ne resetuju tel i prihvatili su, zvali su me kasnije da im kažem pattern za otključavanje da bi proverili da li displej radi.

Instalirao sam upravo update od 1GB...

I kod mene bio update jutros, instalirao, videcemo. :)

S21 Ultra, da li se ovo nekom dešava (1.april apdejt), nema mogućnosti za recimo samo 2G ili 3G/2G ....Screenshot_20230416_212629_Call settings.jpg

Ja imam to 3g/2g ali zato ovo LTE prvi put vidim da stoji u postavkama za mrezu! Napominjem da mi je LTE uredno aktiviran i stoji gore ikona u desnom cosku.

Ја и даље имам стару телесмор картицу која нема подршку за LTE :)

^ ja sam u petak uzeo novu YETTEL karticu , danas ubacio u S21U i to mi izbaci 🤔 ... Isto prvi put vidim .

Kakvi su vam utisci posle tog aprilskog updetja od 1GB? Da li neko ima nekih korisnih zaključaka?

Ja sam primetio neke sitnice u UI-u. Kamera je super kao i uvek. Baterija čini mi se za nijansu lošija, ali bio sam bas puno na 4g.. U suštini isto.

Ovaj aprilski apdejt je trebao da donese ista ili slična poboljšanja oko kamere i galerije ...itd kao na S22U/S23U . Pošto ja stalno menjam/rotiram 😁🤣 (Samsung S22U/S22U/S23U) telefone , realno ni ne primećujem ništa .... 🤔

Baterija je u**ana maksimalno... ali ce se mozda telefon malo adaptirati sa vremenom... sa 24% u 00:00 spustio se na 7% do 06:00... To se nikada nije desavalo pre ovog smrdljivog update-a... Kako stvari stoje, vreme je da se upropasti totalno jer je proslo vise od 2 godine i vreme je da kupimo nove telefone... Isto su uradili i ovi iz Huawei-a sa P30 pro... Upropastili su fokus glavne kamere i nemaju nameru da ga rese... Svi da kupimo nove masinice od po 2 hiljade evra... Bravo... Posle kako covek da ne odluci da kupi Iphone, kad njihovi modeli i posle 10 godina rade apsolutno isto kao i kad si ih kupio...

Pa nisam primetio da je posle ovog velikog aprilskog apdejta baterija na S21U lošija...isto izgleda, mada sam pre 48h radio hard reset pa još "uči" načine upotrebe .... Ljudi za 460€ - S21U (12/256) ima li bolje .Screenshot_20230417_233749_Device care.jpg

Nazad
Vrh Dno