Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

@sarulja91 ne verujem da je hardver u pitanju. Sve ces da znas nakon fr, ako imas vremena da uradis.
Jel ti se desavalo danas?
@juventus89 kad hocu da slikam sve radi okej, video nisam probao.

Moguće da je flat problem, ali opet je HW u pitanju onda.

@sarulja91 Јел ти се дешавало на А12 то исто? Или сам нешто пропустио, па се ниси ни апдејтовао на А13?

Едит: сада сам проверио, то ти се дешава од А13, значи не верујем да је хардвер у питању.

Ako je napravio screenshot kad se to desilo i dobio je normalnu sliku onda je hardverski problem.

Dogodilo se jednom u poslednjih 48 sati. Snimao sam ekran kada se dogodilo, ali se nije prikazalo na snimku.

I ja mislim da je flat, ali (ALI*) ništa se nije dešavalo da bi se otkačio, nije udaran, a nije ni padao.

(ALI*) - Zanimljivo mi je da se i ženi na s22 dogodilo tokom poziva, odnosno kada je odvojila od uva i uključivala spikerfon. Isto tako na sekund.

To što se i ženi dogodilo biće da je do softvera.

Што мислиш да не може да буде софтверски?
Vrlo prosto, da je softver u pitanju videlo bi se na screenshot-u identično to što on vidi na ekranu u trenutku kad se bug pojavi.

Meni je juce ceo dan izbacivao da slajdujem da ugasim accidental touch protection a iza se vidi da je otkljucan i nece da otkljuca iako radi slajder. Restartovao i sve ok.

I meni se to desilo, ceo minut sam pokušavao da ga otkljucam i na kraju restart pomogao.

Društvo, primetio sam da mnogo puta dobijam poruke za propuštene pozive. Dual sim Yettel i MTS, S21U Andorid 13. Da li neko ima isti sličan problem i da li mozda postoji neko rešenje?

Isti problem na S21 posle apdejta, druga sim je MTS i više ne radi nego što radi.

@SmartHD dobili smo new feature koji je za sad imala samo s22 serija :D Salim se.. Sigurno je neki softverski problem zbog dve kartice, posto je i kolega ispod tvog posta isto napisao. ja koristim jednu karticu i nemam problema, tako da je sigurno problem kod dual sim-a.

I čemu onda tripovanje oko dužine softverske podrške :D

Kako cemu, pa update-ovacemo na A13 za jedno godinu dana, kad ispeglaju sve. :)

Društvo, primetio sam da mnogo puta dobijam poruke za propuštene pozive. Dual sim Yettel i MTS, S21U Andorid 13. Da li neko ima isti sličan problem i da li mozda postoji neko rešenje?
Pisem o ovome od kad je izasao update, druga nedelja kako se patim, potpuno ista kombinacija Dual sim Yettel i MTS, S21U Andorid 13
Sada sam barem spokojniji, posto mi je vec neko rekao kao do telefona je.. a simptomaticno da se telefon pokvari bas nakon update

Usput da dodam, pre par dana mi je iskocila neka Samsung poruka o prihvatanju kojekakvih uslova privatnosti, nakon cega se izgleda u nekoj meri smanjio broj neuspesnih pokusaja da me ljudi dobiju na telefon, ali par puta dnevno i zabaguje, pa dobijem poruku o propustenim pozivima, cisto da nastavi da me iritira :)

Poslednja izmena:
Na S22 seriji je to redovna pojava za mene. Više ne znam ni šta da mislim, ni na koju stranu da idem.

Mora jos dosta da se pegla A13. Ima dosta bagova, zadnje sto sam primetio je da mi se ne kaci na kucni wifi, tj zakaci se ali izbaci uzvicnik i nema interneta naravno. Uradim on/off wifi i sve ok. Desava se samo meni, a ima jedno 7 uredjaja koja koriste wifi.. Najiritantniji je u listi poziva, to ne mogu ni da objasnim, a ni da hvatam ss, ili video zbog brojeva itd...

Jel imaš neki DNS podešen na telefonu, a da nije automatic? Mene je to zezalo, pa kada stavim automatic, radi bez problema i 2.4GHz i 5GHz.

Ja ne smem da se pozalim, za sad je sve okej. Na pocetku me je nervirala baterija, ali je vremenom odlicna i plus je tel star godinu dana.
Podesio sam dns odmah kad sam uzeo tel i nikakvih problema nisam imao.
Edit: Greska, imao sam problem kod mene u stanu kad sam se povezivao na a1 kucni net, ali kad resetujem ruter sve radi normalno, tako da je do rutera neki problem bio.
A ovo gore za pozive imam odgovor- dobili smo feature koji je bio rezervisan samo za s22 seriju :D :D

Treba mi hitno odgovor- da li moze da se stavi npr 10 slika na zakljucan ekran i da se prilikom dodira promeni slika? Negde sam video da moze, da li na one ui ili na ios-u..

Ima Samsung i na A13 i one ui 5 tu opciju dynamic wallpaper.
Samo ne možeš staviti slike koje ti hoćeš, već one koje ti on ponudi...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno