Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Lele... Hvala.

***, original kabel... Budi srecan, Apple-ov je 4.000 :D

Osecam se kao da je vreme za mali servis Chiron-a 🤣

A da li radi super fast charge sa njim? Znam da Samsung ima neku foru, npr, imam 33w punjac Xiaomi i ne radi super fast i ako je jaci od ovog Samsungovog..

Samo Samsung kabel i adapter daju fast charge.

Meni je fast charge radio i sa anker punjacem i samsung kablom iz pakovanja. Sad imam samsung adapter od 25w, ali je razlika u procenjenoj brizni punjenja minimalna (bukvalno par minuta)....

Meni vala ništa sem original Samsung punjača ne daje FC, a kamoli SFC.

Znam, pricalo se o tome pred izlazak s21 serije. Veoma bezobrazno sa njihove strane.

Ima na Aliju jedan punjac koji omogucava Super Fast, ali je tipa 50-60e. Mislim da @Proday zna o kom modelu je rec.

Nasao sam, u pitanju je GaN2 punjac.

Super fast radi i sa lidlovim i gura preko 5A.Onaj sto je bio pre par meseci 250din tako nesto type c na type c ja uzeo par komada sebi tada i reko da probam dal radi superfast posto imam i 25w i 45w adapter a samo jedan kabl i iznenadio se da radi.
Nasao sam, u pitanju je GaN2 punjac.
i mi 65w puni superfast i ako ne pise gura preko 5A po accubattery.

@Stefan1995 probaj da napravis 2-3 foldera sa po 121, 131, 141 pesmom pa vidi kako ce ti prikazati broj numera, ja sam to primetio da samo na nasim "balkanskim" jezicima ne radi dobro, mada koristim drugi plejer tako da mi je svejedno sad.

Meni radi super fast ch. sa "originalnim" samsung punjacem kupljenim preko Alija, i kabla usb c na c isto sa alija....U pitanju je punjac od 25 w i na izgled nema razlike od originala-koji sam kupio u Tehnom.. za 2500 din bez kabla. Inace sve navedeno radi na A52, A52s, S21 + i S21 FE koje imam /imao/. Mislim da svaki kabl usb C na usb C je pravljen za vece brzine prenosa podataka i punjenje, a punjac koji sam dobio uz A serije je 15 w i na njemu je samo fast ch. Razmisljam i ja o tim GeN punjacima, jer su manji za istu jacinu ali ne znam kakva im je kompatibilnost sa Samsungom. Posto koliki god da uzmete punjac od Honor/Huawei grupe isto puni - sporo, nisu na istoj "talasnoj duzini", pa tako ne znam kako su ona ti GeN punjaci kompat.sa svim tel i dr. uredjajima. A nemam neki, bas da probam...A ne bacaju mi se pare na nevidjeno, a i ovi svi moji tel idu samo do 25 w punjanja.

@Stefan1995 probaj da napravis 2-3 foldera sa po 121, 131, 141 pesmom pa vidi kako ce ti prikazati broj numera, ja sam to primetio da samo na nasim "balkanskim" jezicima ne radi dobro, mada koristim drugi plejer tako da mi je svejedno sad.
Ako nadjem vremena probacu, ali nista ne obecavam, posto nemam vremena.. Meni je sve u folderu muzika i nikad problema.

Poslednja izmena:
Meni radi super fast ch. sa "originalnim" samsung punjacem kupljenim preko Alija, i kabla usb c na c isto sa alija....U pitanju je punjac od 25 w i na izgled nema razlike od originala-koji sam kupio u Tehnom.. za 2500 din bez kabla. Inace sve navedeno radi na A52, A52s, S21 + i S21 FE koje imam /imao/. Mislim da svaki kabl usb C na usb C je pravljen za vece brzine prenosa podataka i punjenje, a punjac koji sam dobio uz A serije je 15 w i na njemu je samo fast ch. Razmisljam i ja o tim GeN punjacima, jer su manji za istu jacinu ali ne znam kakva im je kompatibilnost sa Samsungom. Posto koliki god da uzmete punjac od Honor/Huawei grupe isto puni - sporo, nisu na istoj "talasnoj duzini", pa tako ne znam kako su ona ti GeN punjaci kompat.sa svim tel i dr. uredjajima. A nemam neki, bas da probam...A ne bacaju mi se pare na nevidjeno, a i ovi svi moji tel idu samo do 25 w punjanja.
Piše na koliko ce ti puniti: 15W tako da se dobija FC a ne SFC.
To što piše 65W to nije isto za Samsung, mora ipak njihov PD punjač. 65W recimo daje za laptopove na 20V. Ja imam neki HP usb C mali punjač za laptop i koristim njega, ali je oko 1h50min pun. Nije bas brzo.

@nidzakv zašto bi kupovao kabal za 2000din kad mozes malo da potražis po oglasima i kupiš komplet sa punjačem za malo veće pare..

Ma imam i kabal i punjac original ali jednom u 10 punjenja negde stane i probudim se ujutru sa pola napunjenom baterijom... Nije neki problem zbog kojeg bih iskesirao 2000din. Za sada :)

Ako stane na pola, moz biti prekid u kablu, do punjaca ili kontakata.

Ili ti je USB port ostecen recimo ako praktikujes da cackas telefon dok ga punis ili ti je kabal prekratak kad ga punis.

Upravo zbog duzine (i krutosti) orginalnog kabla ja sam i uzeo Ankerov kabal od 1.8m.

Da prijavim i ja za bateriju da mi deluje da pada brže sa poslednjim update-om.

Nisam pokušavao nikakav clear cache.
Nista, cekamo novu "zakrpu".

@Proday jel to vazi samo za ultru ili i za s21 i s21+ da radi super na majskom?

To ti je kad jedva cekas novi update da instaliras 😁 Jedino je za pohvalu sto tel odlicno radi, ali baterija je dosta losa, a na pocetku sam mislio da je ista ili i bolja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno