Na kom jeziku ti je telefon?Kod mene je sve normalno, imam trenutno 462 pesme u tel, nikad nisam imao problem koji si napisao gore.
Fast charge radi i sa apple adapterom i 2m kablom koji je od monitora.Samo Samsung kabel i adapter daju fast charge.
Meni takođe radi fast charge sa raznim punjacima i kablovima.Fast charge radi i sa apple adapterom i 2m kablom koji je od monitora.
Fast hoće sa mnogima ali super fast charging je skroz druga pričaMeni takođe radi fast charge sa raznim punjacima i kablovima.
i mi 65w puni superfast i ako ne pise gura preko 5A po accubattery.Nasao sam, u pitanju je GaN2 punjac.
Srpski.Na kom jeziku ti je telefon?
Ako nadjem vremena probacu, ali nista ne obecavam, posto nemam vremena.. Meni je sve u folderu muzika i nikad problema.@Stefan1995 probaj da napravis 2-3 foldera sa po 121, 131, 141 pesmom pa vidi kako ce ti prikazati broj numera, ja sam to primetio da samo na nasim "balkanskim" jezicima ne radi dobro, mada koristim drugi plejer tako da mi je svejedno sad.
Piše na koliko ce ti puniti: 15W tako da se dobija FC a ne SFC.Meni radi super fast ch. sa "originalnim" samsung punjacem kupljenim preko Alija, i kabla usb c na c isto sa alija....U pitanju je punjac od 25 w i na izgled nema razlike od originala-koji sam kupio u Tehnom.. za 2500 din bez kabla. Inace sve navedeno radi na A52, A52s, S21 + i S21 FE koje imam /imao/. Mislim da svaki kabl usb C na usb C je pravljen za vece brzine prenosa podataka i punjenje, a punjac koji sam dobio uz A serije je 15 w i na njemu je samo fast ch. Razmisljam i ja o tim GeN punjacima, jer su manji za istu jacinu ali ne znam kakva im je kompatibilnost sa Samsungom. Posto koliki god da uzmete punjac od Honor/Huawei grupe isto puni - sporo, nisu na istoj "talasnoj duzini", pa tako ne znam kako su ona ti GeN punjaci kompat.sa svim tel i dr. uredjajima. A nemam neki, bas da probam...A ne bacaju mi se pare na nevidjeno, a i ovi svi moji tel idu samo do 25 w punjanja.
Ništa, daj link onda da ga unazadim 🤣🤣Na majskom fw sve i dalje super!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari