shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Ja sam odradio update juče. Ništa drugačije nisam primetio do sad na s21u.
Izdrzao bi Lenovo P2. Zena kupila kad tek izasao pre 5 godina ili koliko vec. Sada kada mu crkla baterija, traje 2 dana^ za toliko korišćenje na suncu gde osvetljenje podigne na maksimum plus toliko slikanje i snimanje ne bi ni jedan telefon izdržao ceo dan.
P30 Pro je upravo to radio. U odbranu S21u ide da ima znatno svetliji displej i qhd rezoluciju sa 120hz. Svakako se ne žalim, samo iznosim utiske, a s21u i dalje najkompletniji telefon i u ovoj godini.^ za toliko korišćenje na suncu gde osvetljenje podigne na maksimum plus toliko slikanje i snimanje ne bi ni jedan telefon izdržao ceo dan.
Ne koristim toliko nocu, ali cuo sam od par ljudi da je mnogo opao kvalitet slike... Nesto se desava samo jos ne znam staDrugarica ima S21U junski update, i uporedjivao sam slike sa svojim p40 pro, i primetio sam da su slike nocu losije nego kad je kupila telefon. Cak je i ona to potvrdila. Da li je i kod vas kvalitet opao tokom vremena? Da li se resetovanje telefona moze poboljsati ili je do takve verzije softvera? Kakva su vasa iskustva?
Sta je sa s22 ultra, sta njemu fali, stvarno nisam pratio? Inace posedujem s21 ultru.P30 Pro je upravo to radio. U odbranu S21u ide da ima znatno svetliji displej i qhd rezoluciju sa 120hz. Svakako se ne žalim, samo iznosim utiske, a s21u i dalje najkompletniji telefon i u ovoj godini.
Uključi performance mode i koristi tako jedno popodne pa uporedi da li ima razlike. Ko zna dal obaraju klok ovim ažuriranjem, nije da to nisu radili.Ne znam kako i zasto i kada, ali animacije mi nekad seckaju, nekad rade top. Tipa primer, kad listam slike, secka do bola. Ne znam da nije jer imam 10 hiljada slika, mada ne bi trebalo. Na proslom Mate 30 pro nije seckalo sa istim brojem slika.
Cek ako ukljucm taj mod, zasto da cekam jedno popodne. Trebalo bi odmah da se vidi razlika ako je do toga.Uključi performance mode i koristi tako jedno popodne pa uporedi da li ima razlike. Ko zna dal obaraju klok ovim ažuriranjem, nije da to nisu radili.
S21U u svakom slučaju. Gledaj samo da ima 256gb ako planiraš na duže staze. Nećeš pogrešiti ni sa ip 13 pro (max) ako ne bežiš od ios-a 😉👋Drugari, presao bih sa iPhone 12 Pro Max na S21U ili S22U .. Koja je vasa preporuka?
Vidim da dosta ljudi na internetu pisu da je bolje uzeti S21U 12gb nego S22U 8gb ... I da nema neke razlike izmedju ova 2 modela, a u ceni ima bas...
Brate kamera je saberi oduzmi bruka. Slazem se da bi moglo bolje ali to "bolje" je veoma sirok spektrum danas. Te zum ovaj, zum onaj, portret, nocni mod, 4k,8k 4k hdr+ itd... Ovaj telefon je top 5 u svemu.Nakon godinu i par meseci koriscenja... Telefon je odlican za prosecnog korisnika... Baterija, ekran, brzina, fluidnost... izdrzljivost... super sve... Nije me ni jednom izneverio u bilo kom smislu. Ipak, i dalje je toliko izvikana kamera ogroman fail... I pre godinu dana sam napisao komentar da sa ovakvim hardverom kamere, samsungovi programeri jednostavno ne znaju da izvuku maksimum, i ta cinjenica se nije promenila... GCam verzija skinuta pre godinu dana, i dalje daje kvalitetnije fotografije nego stock aplikacija. Lose dizajnirana, nefunkcionalna u mnogim prilikama, i na kraju sa katastrofalnim AI-em koji skroz upropasti sliku (probajte sunce da fotkate pred zalazak, ili na samom zalasku, pa cete videti sta pricam)... Zato ovaj telefon i jeste kotiran tako lose na respektabilnim sajtovima sto se kamere tice... A procesor, optika i senzor pruzaju toliko potencijala... Tuga jedna...
... a kao neko ko godisnje promijeni 6-7 uređaja visoke klase i srednje, znam sta pricam...
Sirova fotka, samo point and shoot, identično je bilo uživo. Slažem se da kamere na ovom telefonu nisu vrhunske ali po meni su trenutno najbolje(možda s22u SD ima bolje). IPhone nisam koristio nikad, da se ogradim.Nakon godinu i par meseci koriscenja... Telefon je odlican za prosecnog korisnika... Baterija, ekran, brzina, fluidnost... izdrzljivost... super sve... Nije me ni jednom izneverio u bilo kom smislu. Ipak, i dalje je toliko izvikana kamera ogroman fail... I pre godinu dana sam napisao komentar da sa ovakvim hardverom kamere, samsungovi programeri jednostavno ne znaju da izvuku maksimum, i ta cinjenica se nije promenila... GCam verzija skinuta pre godinu dana, i dalje daje kvalitetnije fotografije nego stock aplikacija. Lose dizajnirana, nefunkcionalna u mnogim prilikama, i na kraju sa katastrofalnim AI-em koji skroz upropasti sliku (probajte sunce da fotkate pred zalazak, ili na samom zalasku, pa cete videti sta pricam)... Zato ovaj telefon i jeste kotiran tako lose na respektabilnim sajtovima sto se kamere tice... A procesor, optika i senzor pruzaju toliko potencijala... Tuga jedna...
Upravo imam 41%, sad cu da probamKoliko brzo puni onaj 25W samsung punjac? Tipa ono imas 40% i nakacis 10min na punjac? Razmisljam da li da uzmem taj posto nemam jos ili da nastavim da koristim ove sto im treba preko 2h za punu bateriju. Ako neko ima visak 25w PD punjac nek se javi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari