Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Meni se desava samo sa wa, ali jednom u dve nedelje, ostalo radi okej, probaj u recovery repair apps.

Probao, malo radilo pa opet. Menjao esim za obican rekoh tu negde brljavi, probao druge formate melodija, jedino sto nisam probao je hard reset i da postavim sve melodije originalne iz telefona...

Uradi hard reset.. Kod mene su sve originalne melodije, nikad nisam cackao i sve radi normalno, osim wa sto nekad zna da zeza, ali samo iskljucim ton, pa ukljucim i reseno.
Jel treba nekome whitestone za s21u, hocu da uzmem 13pro, pa da ne dajem uz tel nekome ko i ne zna sta je to. Jedno pakovanje je ostalo i sve sto treba za njega.

Factory data reset to je hard reset? I brisu se i slike i sve? Znam da je na huawei bila opcija da ostanu slike i video...nisam sto godina resetovao telefon

Mislim da nema potrebe raditi fr zbog toga. Stavi neki number badge pa ces imati brojeve koliko notifikacija imas. Kada radis fr sve se brise. Neki Google Drive ili Google Photos za backup, smart switch na racunar pa udaraj.

Hvala na savetu ali ovo je jedna od osnovnih funkcija bez koje mi je telefon beskoristan tokom dana jer ga ne uzimam u ruke tokom radnog vremena osim ako nemam potrebu... Pokusacu jos hard reset pa kako bude... Neverovatno stvarno da se ovako nesto desava

Promenio sam gomilu samsung telefona (i trenutno s21 i s22 ultra, oba snap HK) i nikad pomenuti problem nisam imao (bogu hvala)...realno olupao bi telefon da mi osnovnu funkciju ne radi kako valja

To se samo desi od sebe, ja sam oguglao na to već jer se navikneš vremenom. Meni je bilo čudno kako prestane da radi, a radilo je, ali život je kratak da se i oko toga cimam.

Hmmm, Bixby rutine čas rade, čas ne rade... Više ne rade nego što rade. Udjem u podešavanja ugasim pa uključim ali opet neće da rade... Kakav bug

Ima slučajeva; zato bućneš telefon u vodu pola minute, ohladiš brzinski pa udri dalje ;)
Ovako sam ja uradio i uvece kamere nisu radile i izlazilo upozorenje da nikako ne stavljam telefon na punjac, da nije suv.

Msm naravno ne da bih ga ohladio, nego cisto sprdnje radi da probam kameru pod vodom.

Primetio sam da mi se malo slabije cuje zvucnik, izgleda sve cisto, kako da ocistim zvucnik, secam se da je neko od clanova pre pominjao nesto lepljivo sto ima da se kupi u knjizari, ali ne mogu da se setim sta tacno.
Kako vam radi instagram? Sinoc sam ga vratio posle dva meseca i vise baguje nego sto radi.

Brljavi IG zadnjih dana. Ja sam mislio da ovu prljavstinu po ivicama sredim tako sto cu jednostavno da operem telefon..

Primetio sam da mi se malo slabije cuje zvucnik, izgleda sve cisto, kako da ocistim zvucnik, secam se da je neko od clanova pre pominjao nesto lepljivo sto ima da se kupi u knjizari, ali ne mogu da se setim sta tacno.
Kako vam radi instagram? Sinoc sam ga vratio posle dva meseca i vise baguje nego sto radi.
Lepljivi jastučići :)

Prilozi

• Screenshot_20220630_033925_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220630_033925_com.android.chrome.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 49
Uradi hard reset.. Kod mene su sve originalne melodije, nikad nisam cackao i sve radi normalno, osim wa sto nekad zna da zeza, ali samo iskljucim ton, pa ukljucim i reseno.
Jel treba nekome whitestone za s21u, hocu da uzmem 13pro, pa da ne dajem uz tel nekome ko i ne zna sta je to. Jedno pakovanje je ostalo i sve sto treba za njega.
Hard reset uradjen, nakon jednog dana, opet ne rade notifikacije... Doduse povukao sam sva podesavanja sa backup-a... Mozda bas mora sve ispocetka?

Onda cu da se vratim na ios 🤣🤣

Pa tacno se ovo ni na Symbianu nije desavalo...

Kod mene radi takodje sve kako treba.
Maloprije sam preko ADB App Control-a nakacio ga na laptop i uklonio (sto obrisao, sto ugasio) par stvari.
Sad moze samo bolji da bude, ne znam kako mi to nije ranije palo na um da uradim. Vjerovatno sto je sve super bilo.

Ima li neke bitnije razlike u trajanju baterije između S21 i S21 FE? Po netu kažu da tu veću baterija na FE pojede i veći displej, pa mu dođe na isto.

S21 bih uzeo zbog bolje kamere, ali ne bih ni da ga punim 2 puta kao trenutno telefon star 4+ godine.

Svaka tebi cast ako vidis razliku izmedju glavnih kamera ta dva modela. 😉 Da sam na tvom mestu, isao bih na S21fe...

Koliko sam hvalio rugged armor na kraju mi drug doneo za pogrešan telefon (ultra umesto običnog) 🤪🙄 Tako da sam definitivno na naked telefonu pa nek ide život...bar mi se šaka odmorila ovih poslednjih par meseci 😇

Koliko sam hvalio rugged armor na kraju mi drug doneo za pogrešan telefon (ultra umesto običnog) 🤪🙄 Tako da sam definitivno na naked telefonu pa nek ide život...bar mi se šaka odmorila ovih poslednjih par meseci 😇
Zar ti nisi promenio telefon?
A za naked verujem, kad izvadim telefon iz "omota" prosto se iznenadim koliko je laksi, manji, lepsi :)

Svaka tebi cast ako vidis razliku izmedju glavnih kamera ta dva modela. 😉 Da sam na tvom mestu, isao bih na S21fe...
Pa vidi se kad se gleda poređenje "side by side", naravno da ne bih primetio inače. Ja baš retko menjam telefone, ovaj mi je 4+ god. star, pa bih zato da uzmem što bolju kameru, a ne daju mi se pare za S22.

Zar ti nisi promenio telefon?
A za naked verujem, kad izvadim telefon iz "omota" prosto se iznenadim koliko je laksi, manji, lepsi :)
Jok, uzeo malo da probam, vidim, al ne dam ja moj prejaki s21 ;) Posle one džombe ga volim još više i siguran sam da ću jedno duže vreme da provedem na istom (osim ako ne crkne nedaj bože, mada imam i garanciju još neko vreme).

@optical
I u tom slucaju kad se tako porede, razlika je mizerna i obicno zavisi od situacije do situacije. Nekad se moze desiti i da na fe-u fotografija za nijansu ispadne bolja... Kvalitet fotografije zavisi i od ISP-a, koji je zbog razlicit SoC-ova naravno i sam razlicit.
@Proday
Imao sam rugged armor, sad imam nillkin cam shield i mogu da kazem da imaju podjednako dobar grip. Cam shield imas i na KP za sitne pare (1000-1200din), pod uslovom da ti ne smeta ona budzevina oko kamere sto se otvara i zatvara. Meni je ok.

Da, ima. Neka neko javi utiske :D Ne diram nista dok sve radi super. Prethodni update je imao pozitivan utisak ovde i tek onda sam ubacio. :D

Drugarica ima S21U junski update, i uporedjivao sam slike sa svojim p40 pro, i primetio sam da su slike nocu losije nego kad je kupila telefon. Cak je i ona to potvrdila. Da li je i kod vas kvalitet opao tokom vremena? Da li se resetovanje telefona moze poboljsati ili je do takve verzije softvera? Kakva su vasa iskustva?

Nazad
Vrh Dno