Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Meni se desava samo sa wa, ali jednom u dve nedelje, ostalo radi okej, probaj u recovery repair apps.
Ovako sam ja uradio i uvece kamere nisu radile i izlazilo upozorenje da nikako ne stavljam telefon na punjac, da nije suv.Ima slučajeva; zato bućneš telefon u vodu pola minute, ohladiš brzinski pa udri dalje![]()
Lepljivi jastučićiPrimetio sam da mi se malo slabije cuje zvucnik, izgleda sve cisto, kako da ocistim zvucnik, secam se da je neko od clanova pre pominjao nesto lepljivo sto ima da se kupi u knjizari, ali ne mogu da se setim sta tacno.
Kako vam radi instagram? Sinoc sam ga vratio posle dva meseca i vise baguje nego sto radi.
Hard reset uradjen, nakon jednog dana, opet ne rade notifikacije... Doduse povukao sam sva podesavanja sa backup-a... Mozda bas mora sve ispocetka?Uradi hard reset.. Kod mene su sve originalne melodije, nikad nisam cackao i sve radi normalno, osim wa sto nekad zna da zeza, ali samo iskljucim ton, pa ukljucim i reseno.
Jel treba nekome whitestone za s21u, hocu da uzmem 13pro, pa da ne dajem uz tel nekome ko i ne zna sta je to. Jedno pakovanje je ostalo i sve sto treba za njega.
Zar ti nisi promenio telefon?Koliko sam hvalio rugged armor na kraju mi drug doneo za pogrešan telefon (ultra umesto običnog) 🤪🙄 Tako da sam definitivno na naked telefonu pa nek ide život...bar mi se šaka odmorila ovih poslednjih par meseci 😇
Pa vidi se kad se gleda poređenje "side by side", naravno da ne bih primetio inače. Ja baš retko menjam telefone, ovaj mi je 4+ god. star, pa bih zato da uzmem što bolju kameru, a ne daju mi se pare za S22.Svaka tebi cast ako vidis razliku izmedju glavnih kamera ta dva modela. 😉 Da sam na tvom mestu, isao bih na S21fe...
Jok, uzeo malo da probam, vidim, al ne dam ja moj prejaki s21Zar ti nisi promenio telefon?
A za naked verujem, kad izvadim telefon iz "omota" prosto se iznenadim koliko je laksi, manji, lepsi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari