@Gulftown Pa da. Još da telefon nije godinu dana star (baterija sigurno degradirala u nekom procentu) i da koristim one bixby rutine da mi prebacuje tel na 2g kad je na wifi bilo bi i bolje. U svakom slučaju, radi mi posao odnosno izvlači dan (24h) sa jednim punjenjem i ne moram da strahujem ako negde krenem sa tipa 30% baterije da će tel da se ugasi čim pre.
Šta da ti kažem, imaće taj s20 doslednog naslednika kad budeš menjao 🤣🤣😇
Gde se ovo podešava?Pogledajte prilog 341881haha, meni to stoji upaljeno odavno, ne znam samo da li radi?
Uopšte nije praktičnoNego ima li neko olovku i onaj case za olovku i koliko je to prakticno !?
Nego ima li neko olovku i onaj case za olovku i koliko je to prakticno !?
Ako misliš na ovaj nisam zadovoljan. Razlog je što posle 2 nedelje korišćenja deluje nekako masno spolja pod rukom.Nego ima li neko olovku i onaj case za olovku i koliko je to prakticno !?
Zabada i meni yt nakon nadogradnje.Mart je bio odlican, 12dana ga nisam restartovao i radio je odlicno, sto se mene tice mogao je lagano da se iskljuci update. Za april videcemo sta ce biti, za sad nema promena.
Edit: kako vam radi youtube aplikacija, ume da zabode pri pustanju videa ili kad hocu da ubrzam?
Ako mislis na ovo evo linkMoze neko da posalje link tutorijala vezano za app optimizaciju, radio sam odavno i zaboravio. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari