Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Dobro, prvo pitanje jeste bilo glupo. A ovo drugo? :D

Pa slika sve kaže, ne?! Ugasio sam 5g, izvadio drugu sim koju više ne koristim, osvetljenje na nekih 40%, sat uvek povezan, aod ne koristim. Kad koristim malo ozbiljnije aplikacije (manje video sadržaja), onda je bliže 6h i to je to ;)

Kida baterija stvarno. Alal vera!

@Gulftown Pa da. Još da telefon nije godinu dana star (baterija sigurno degradirala u nekom procentu) i da koristim one bixby rutine da mi prebacuje tel na 2g kad je na wifi bilo bi i bolje. U svakom slučaju, radi mi posao odnosno izvlači dan (24h) sa jednim punjenjem i ne moram da strahujem ako negde krenem sa tipa 30% baterije da će tel da se ugasi čim pre.

Šta da ti kažem, imaće taj s20 doslednog naslednika kad budeš menjao 🤣🤣😇

@Gulftown Pa da. Još da telefon nije godinu dana star (baterija sigurno degradirala u nekom procentu) i da koristim one bixby rutine da mi prebacuje tel na 2g kad je na wifi bilo bi i bolje. U svakom slučaju, radi mi posao odnosno izvlači dan (24h) sa jednim punjenjem i ne moram da strahujem ako negde krenem sa tipa 30% baterije da će tel da se ugasi čim pre.

Šta da ti kažem, imaće taj s20 doslednog naslednika kad budeš menjao 🤣🤣😇
Screenshot_20220420-175215_Bixby Routines.jpghaha, meni to stoji upaljeno odavno, ne znam samo da li radi?

Sredio sam wifi problem sa resetom telefona. Sta je bilo ne znam ali tek sam uzeo telefon i nisam bio odradio reset. Ovo je brutalno dobar telefon. Ne znam kakav je s22 ultra ali ovo je brutalno. Sve radi kao podmazano. Odusevljen sam pravo. Bixby rutine podesene kada sam na wifi kuci i na poslu da prebaci automatski na 2g i nakon toga da odradi povrat na 4g. Imao sam sa autom problem jer mi nije prikazivao imenik i ko me zove vec samo br telefona. Resio sam to kroz developer opcije tako sto sam bluetooth vratio na avrcp 1.4... ostalo sve bombona !

Screenshot_20220420-220438_One UI Home.jpgimam jedan problem. Jedan te isti punjac nekad pokaze da ce napuniti za mnogo sati i katastrofa sporo puni, takoreci i ne puni. I onda ga par puta utaknem i istaknem i onda ga vrati na sat vremena da bude pun, tj na brzo punjenje. Punjac nov, ispravan.

Zaboravite, upravo provalio sta je bio problem i i dalje ne verujem.

Prilozi

• 20220421_172554.jpg
    20220421_172554.jpg
    218 KB · Pregleda: 89
Cudo Yettel prvi izbacuje update :)

Mart je bio odlican, 12dana ga nisam restartovao i radio je odlicno, sto se mene tice mogao je lagano da se iskljuci update. Za april videcemo sta ce biti, za sad nema promena.
Edit: kako vam radi youtube aplikacija, ume da zabode pri pustanju videa ili kad hocu da ubrzam?

Mart je bio odlican, 12dana ga nisam restartovao i radio je odlicno, sto se mene tice mogao je lagano da se iskljuci update. Za april videcemo sta ce biti, za sad nema promena.
Edit: kako vam radi youtube aplikacija, ume da zabode pri pustanju videa ili kad hocu da ubrzam?
Zabada i meni yt nakon nadogradnje.

Meni je sve savršeno i posle aprilskog patcha, odradio clear cache i app optimizaciju posle nadogradnje, sve kao i posle martovskog azuriranja utegnuto. Ništa mi na yt na zabada, a od sinoc od update-a sam gledao nekoliko video materijala na yt.

Takodje kod mene sve ok.

Moze neko da posalje link tutorijala vezano za app optimizaciju, radio sam odavno i zaboravio. Hvala

S21 brze puni na starom samsung punjacu nego na anker "brzom"... Da li bi bilo brze na samsungovom 25w?

Prilozi

• IMG-263dde122cd7861dc8f44c7822d95b51-V.jpg
    IMG-263dde122cd7861dc8f44c7822d95b51-V.jpg
    106.5 KB · Pregleda: 40
  • IMG-0f9ca3750b18b211f248495a4dfb642c-V.jpg
    IMG-0f9ca3750b18b211f248495a4dfb642c-V.jpg
    109.6 KB · Pregleda: 39
Izgleda da je baterija jos bolja nego na martovskom, jeste drugo punjenje tek, ali bez obzira. Sve radi kako treba, yt sad radi normalno, ko zna sta mu je bilo.
Srecan Vaskrs, Hristos voskrese!

Jel probao ko gcam na s21? Nisam boravio davno u samsung taboru...i da li ima razlike

Zna li neko u kom folderu su skrivene pozadine iz Samsung galerije? Skinuo neku pozadinu za Home i Lock screen, ali ne mogu nikako da je stavim da bude Call background..

Izgleda da tog foldera nema nigde, ali nemam root pa neka neko potvrdi da li ga ima uopšte. Probaj sa ovom aplikacijom GetCurrentWallpaper

Kako rešiti problem prepoznavanja kontakta? U imeniku mi je osoba upisana sa 064123556 a kad me zove piše mi +381641234 i ne prepoznaje ga kao kontakt u imeniku.

Nazad
Vrh Dno