Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

^ dešava se, moguće faličan ekran. Ukucaj #0# i pokaži na sve tri boje u promobi i moraju uvažiti reklamaciju.

Pokriva garancija, mada su ako ne gresim nekima i odbijali, samo budi uporan. Ako ti tel nije stariji od 6meseci imas pravo da odbijes popravku i uzmes nov uredjaj (ako nemaju sto je 99.9% mozes da uzmes s22u).
@dule2303 jel si nasao nacin da animacije budu iste kad su aktivirani tasteri i kad je na svajpu?
Probao sam malo svajp i animacije na 1.0x, ali mi nije to to. mnogo lepse radi ip, pa sam ih opet skroz iskljucio.

Ako nije stariji od 6 meseci odnesi tamo gde si ga kupio i u reklamnom listu da se napise da ne zelis popravku vec nov uredjaj. Kad se upise da ne zelis popravku vec nov uredjaj servis u koji trgovac posalje uredjaj na dijagnostiku ne sme nista da popravlja bez tvoje saglasnosti, samo moze da utvrdi "kvar".
Direktno u servis se nosi iskljucivo ako zelis popravku.

Moze neko da kaze od iskusnijih sta misli o zameni za Mi 11 ultra? Cisto radi promene

Ne bih da sam na tvom mestu. MIUI je barem meni totalni haos. Jeste hardware napucan, ali jedno bez drugog ne ide.

Luda glava izgleda, vuce me promena. Ali neka, necu da srljam
Ako te baš uvatila manija, daću ti ja s21, ne moraš ni da doplatiš ništa 😁😇🥳

P.s. 21 ultra snap je odličan telefon, ali ne ako treba da doplatiš gomilu para, a imaš isti samo sa exy.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, molila bih za savet, prvi put kupujem telefon ovog cenovnog ranga, s21u mi se dopao po dizajnu vise nego drugi telefoni sa slicnim specifikacijama, ocekivala sam snizenje sa pojavom s22 u medjutim u radnjama zvanicnih Samsungovih distributera tipa Tehnomanije cene su i dalje paprene, 153 000 za ultru od 128 gb...da li postoje druga mesta gde po nekoj razumnijoj ceni moze da se nabavi a da postoji garancija koju pokriva ovlasceni servis?

Imam problem. Kupio sam neke bezicne sluske, i sad sve je okej, samo kad ih dodirujem ili premestam po rukama youtube snimak se gasi-pali, menja klipove. Kad su u usima sve radi top. Da neko mozda ne zna sta je problem?

^jel imaju komande na slusalicama sa kojima možeš prebacivati pesme, zaustaviti….?

Kontole sluški. Neke imaju da automatski ugase zvuk kada ih izvadite iz ušiju. Verovatno se mogu ugasiti te funkcije na dodir, AKO ih ne koristite (ako samo preko telefona podešavate jačinu zvuka, i ostalo)

^ a koje slušalice koristiš? Uglavnom ako su Samsung, apple imaju te stvari za kontrolu a ako su neke kao vivax uglavnom se samo spoje na telefon i imaš opciju da pojača i utiša zvuk.

^ moja ćerka ima takve slušalice roze boje, u uputstvu piše da imaju komande na dodir. Evo od upustva kako se javljaš, odbijas poziv….

Prilozi

• BDBF70A2-CB0E-49C3-8D49-798E7828431E.jpeg
    BDBF70A2-CB0E-49C3-8D49-798E7828431E.jpeg
    403.4 KB · Pregleda: 43
Ušao je neki demon u njih! Šala :). Možda ima neki gesture ili neku kontrolu koju preuzima.

Okej to, kazem ti da se desava stalno da mi prekida klip, menja video sam of sebe kada ih uzmem u ruke.
Možda jednostavno nešto ne valja, reklamiraj ih. Kod moje cerkice rade bez problema, gleda neke gluposti na YT 1.5h bez ikakvih prekida.

Možda jednostavno nešto ne valja, reklamiraj ih. Kod moje cerkice rade bez problema, gleda neke gluposti na YT 1.5h bez ikakvih prekida.
Cekajte braco polako. Mislim da se ne razumemo ili procitate lepo ili ja lepo ne napisem. Sluske rade bez greske dok su u usima, cim na primer ih uzmem u ruke i premestam na primer iz ruku na sto, e tada se desava da klip krene pa stane, pa promeni pesmu, pa na primer izadje onaj search na dnu telefona za govor i tako dalje.

^ onda najverovatnije stiskas neke komande na slusalicama koje da li zaustave ili prebace pesmu, video… ja koliko znam nema softer za te slušalice da bi to ugasio.

@juventus89 kada skineš slušalice, klip krene/stane/prebaci se, dok su slušalice u tvojoj ruci (dok ih skidaš) ili se to dešava i kada ih spustiš na sto?

@juventus89 kada skineš slušalice, klip krene/stane/prebaci se, dok su slušalice u tvojoj ruci (dok ih skidaš) ili se to dešava i kada ih spustiš na sto?
Kada miruju bilo gde( u usima, na stolu, u rukama) sve radi top, samo kada ih pomeram i mrdam i pipam po rukama onda se desava to sto sam napisao. :(
^ onda najverovatnije stiskas neke komande na slusalicama koje da li zaustave ili prebace pesmu, video… ja koliko znam nema softer za te slušalice da bi to ugasio.
Nisam primetio komande nikakve, sad cu ponovo da vidim. Tj probacu da snimam sta se desava ako uspem, ali tesko, jer ne mogu da snimam sta radim sa njima i sta se desava na fonu.

Brate to ima senzore svuda, reaguju na tap, na prevlacenje itd.. To je normalno ponasanje. Jos ako je neki jeftiniji model..

Nazad
Vrh Dno