Baš sam se smorio. Do sada sam uvek koristio huawei P serije i bio prezadovoljan.Pozdrav svima
Na s21ultra mi se pojavio burn in. Jel to pokriva garancija?
Hvala na odgovorima
Prvi Samsung ni 6meseci. ***
Baš sam se smorio. Do sada sam uvek koristio huawei P serije i bio prezadovoljan.Pozdrav svima
Na s21ultra mi se pojavio burn in. Jel to pokriva garancija?
Hvala na odgovorima
Samo napred, sledeći samsung ćeš posle još više da ceniš 😁😇Moze neko da kaze od iskusnijih sta misli o zameni za Mi 11 ultra? Cisto radi promene
Haha, ok zato pre kupovine i pitam vas ovde. I hvala na pomoci. Od vaseg misljenja mi i presudi kupovina na svu srecu. Pre par dana sam isto hteo s21 ultra 512 snapdragon i rekli ste mi da ne radim to.Samo napred, sledeći samsung ćeš posle još više da ceniš 😁😇
Luda glava izgleda, vuce me promena. Ali neka, necu da srljamDobar je i ex2100 nista ne menjaj
Ludilo sta moze da se izvuceIma u Galaxy Store za S21U .... probao , odlične fotke . Samo što su veličine 30 do 45 mb .
Ako te baš uvatila manija, daću ti ja s21, ne moraš ni da doplatiš ništa 😁😇🥳Luda glava izgleda, vuce me promena. Ali neka, necu da srljam
Plus 1.Pogledaj na kupujemprodajem, kupis neki uzet na ugovor kod nekog od domacih operatora... To su telefoni sa vazecom garancijom.
Nemam to,hvala.^jel imaju komande na slusalicama sa kojima možeš prebacivati pesme, zaustaviti….?
Uh, kada bih mogao da nadjem to u opcijama.Kontole sluški. Neke imaju da automatski ugase zvuk kada ih izvadite iz ušiju. Verovatno se mogu ugasiti te funkcije na dodir, AKO ih ne koristite (ako samo preko telefona podešavate jačinu zvuka, i ostalo)
Okej to, kazem ti da se desava stalno da mi prekida klip, menja video sam of sebe kada ih uzmem u ruke.^ moja ćerka ima takve slušalice roze boje, u uputstvu piše da imaju komande na dodir. Evo od upustva kako se javljaš, odbijas poziv….
Možda jednostavno nešto ne valja, reklamiraj ih. Kod moje cerkice rade bez problema, gleda neke gluposti na YT 1.5h bez ikakvih prekida.Okej to, kazem ti da se desava stalno da mi prekida klip, menja video sam of sebe kada ih uzmem u ruke.
Cekajte braco polako. Mislim da se ne razumemo ili procitate lepo ili ja lepo ne napisem. Sluske rade bez greske dok su u usima, cim na primer ih uzmem u ruke i premestam na primer iz ruku na sto, e tada se desava da klip krene pa stane, pa promeni pesmu, pa na primer izadje onaj search na dnu telefona za govor i tako dalje.Možda jednostavno nešto ne valja, reklamiraj ih. Kod moje cerkice rade bez problema, gleda neke gluposti na YT 1.5h bez ikakvih prekida.
Kada miruju bilo gde( u usima, na stolu, u rukama) sve radi top, samo kada ih pomeram i mrdam i pipam po rukama onda se desava to sto sam napisao.@juventus89 kada skineš slušalice, klip krene/stane/prebaci se, dok su slušalice u tvojoj ruci (dok ih skidaš) ili se to dešava i kada ih spustiš na sto?
Nisam primetio komande nikakve, sad cu ponovo da vidim. Tj probacu da snimam sta se desava ako uspem, ali tesko, jer ne mogu da snimam sta radim sa njima i sta se desava na fonu.^ onda najverovatnije stiskas neke komande na slusalicama koje da li zaustave ili prebace pesmu, video… ja koliko znam nema softer za te slušalice da bi to ugasio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari