U Galaxy Store za S20 Ultru je nema...Ima u Galaxy Store za S21U .... probao , odlične fotke . Samo što su veličine 30 do 45 mb .
I s20 obični je bolji a kamoli ultra. Ne vidim šta može biti drugi razlog za zamenu nego veličina.Menjaš S20 Ultra za običan S21 ?
osim ako nije iz razloga što želiš manji telefon, ne vidim razlog za zamenu, jer je S20 Ultra bolji uređaj.
Što se mene tiče više mi odgovaraju plastična leđa, bar se ne klizi u ruci kao sa staklenim. A fhd ekran mi uopšte ne smeta i ne obraćam pažnju na to.Teško da su plastična leđa i fhd ekran u skladu sa najvišom klasom, ali rade posao u svakom slučaju. Koji model si uzeo?
Deluje suvise dobro. I ja sam ga gledao. Ne bih uzeo ako je sa neke americke mreze. Inace 512gb je "taman" za nekog ko podosta slika si snima. Ja sam na zalost sve prebacio na oblak i odustao od 256gb varijante jer mislim da mi se vise isplati da jednom kupim i sastavim NAS i 2x4tb nego da svaki put uzimam skuplju varijantu telefona.Da mi kaze neko iskusniji da li vredi da prodam moju ultru S21 12/128 i kupim ovaj? Nadam se da nisam prekrsio pravila forumaPogledajte prilog 340812
Po zadnjoj (trećoj slici) i kutiji, gotovo sigurno nije HK 😉👋Pitaj coveka, mozda je HK verzija. Zadnji put u prodaji je bio 1350€..
Edge 20 pro je dobar fon,ali kamera je losa, optički zum takođe. Imao sam ga par dana i prodao. Lep telefon ali kamera nije bas dobra niti brza.Testirao sam sada S21U vs Edge 20 Pro, i ne znam zasto pucam duplo vise para majke mi...evo ne znam. Da li je OneUI, IP68, stereo dovoljan za duplo...ne bih rekao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari