Osecas li kakvu razliku na 3g? Msm realnu razliku u radu?Zato sam zakucao od samog starta na 3G. Kada krene Exynos da radi sta hoce na 4G sa baterijom...nes ga majci.
Pa za sto su onda uvodili 4 g? Sem zbog brzeg downloada. Da li ce da mi laguju igrice?Kakve ima veze da ki je 3g ili 4g sa radom telefona? Ima razlike u trajanju baterije ali nema apsolutno nikakve veze sa radom telefona
I ja sam bio skeptik dok nisam aktivirao..
I meni isti slucaj 😀Problem?? 😀
Koje punjenje koristite na tel, ja kao da imam drugaciji tel od vasih? Meni je baterija odlicna, mesovito koristim wifi i podatke i lagano mi izdrzi dan max koriscenja, sot uvek preko 7h, nekad i preko 8h ako sam vise na wifi.
Haha, to penzionerske upotrebe. Probaj da igras 3 igirce pola dana na 4 g, pa se onda javi. 😃😃😃Problem?? 😀
Koje punjenje koristite na tel, ja kao da imam drugaciji tel od vasih? Meni je baterija odlicna, mesovito koristim wifi i podatke i lagano mi izdrzi dan max koriscenja, sot uvek preko 7h, nekad i preko 8h ako sam vise na wifi.
Problem je što izgubiš 7,8h gledajući u telefon 🙂Problem?? 😀
Nije u pitanju mreža. Kolega je imao isti problem. U pitanju je messages aplikacija (Google) koja je sada default na Samsung telefonima. Promeni default za poruke na Samsung aplikakiciju i radiće.Da li bih mogao ovde da dobijem odgovor na jedno pitanje. Mozda ste pisali o ovom problemu i pre. Kada stigne poruka propustenog piziva broj nije podvucen i ne moze samo broj da se selektuje. U pitanju je MTS mreza. Hvala
Gde se to konkretno menja ako moze pomocNije u pitanju mreža. Kolega je imao isti problem. U pitanju je messages aplikacija (Google) koja je sada default na Samsung telefonima. Promeni default za poruke na Samsung aplikakiciju i radiće.
Podešavanja \aplikacije \izaberite podrazumevane aplikacije. Tu izbereš drugu za sms.Gde se to konkretno menja ako moze
www.sammobile.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari