Osecas li kakvu razliku na 3g? Msm realnu razliku u radu?Zato sam zakucao od samog starta na 3G. Kada krene Exynos da radi sta hoce na 4G sa baterijom...nes ga majci.
Pa za sto su onda uvodili 4 g? Sem zbog brzeg downloada. Da li ce da mi laguju igrice?Kakve ima veze da ki je 3g ili 4g sa radom telefona? Ima razlike u trajanju baterije ali nema apsolutno nikakve veze sa radom telefona
I ja sam bio skeptik dok nisam aktivirao..
I meni isti slucajProblem??
Koje punjenje koristite na tel, ja kao da imam drugaciji tel od vasih? Meni je baterija odlicna, mesovito koristim wifi i podatke i lagano mi izdrzi dan max koriscenja, sot uvek preko 7h, nekad i preko 8h ako sam vise na wifi.
Haha, to penzionerske upotrebe. Probaj da igras 3 igirce pola dana na 4 g, pa se onda javi. 😃😃😃Problem??
Koje punjenje koristite na tel, ja kao da imam drugaciji tel od vasih? Meni je baterija odlicna, mesovito koristim wifi i podatke i lagano mi izdrzi dan max koriscenja, sot uvek preko 7h, nekad i preko 8h ako sam vise na wifi.
Problem je što izgubiš 7,8h gledajući u telefonProblem??
Nije u pitanju mreža. Kolega je imao isti problem. U pitanju je messages aplikacija (Google) koja je sada default na Samsung telefonima. Promeni default za poruke na Samsung aplikakiciju i radiće.Da li bih mogao ovde da dobijem odgovor na jedno pitanje. Mozda ste pisali o ovom problemu i pre. Kada stigne poruka propustenog piziva broj nije podvucen i ne moze samo broj da se selektuje. U pitanju je MTS mreza. Hvala
Gde se to konkretno menja ako moze pomocNije u pitanju mreža. Kolega je imao isti problem. U pitanju je messages aplikacija (Google) koja je sada default na Samsung telefonima. Promeni default za poruke na Samsung aplikakiciju i radiće.
Podešavanja \aplikacije \izaberite podrazumevane aplikacije. Tu izbereš drugu za sms.Gde se to konkretno menja ako moze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari