juventus89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2012
- Poena
- 235
Ne vredi kada u Valjevu ima 4 servisa od toga nijedan ne prodaje folije, samo stakla.
@juventus89 ako je comtrade moze da se desi da je preko firme uzet, ali opet kupiti tako nesto gde nemas nista bukvalno, nemam komentar, a i to je tvoja stvar, glupo je i da pricam.
Ja koristim zastitno staklo i nemam problema vec nekoliko meseci, tj kad sam ga uzeo stavio sam staklo odmah. Otisak prsta radi savrseno.
@mrmilos fabricku svi hvale, zadrzi je koliko god budes mogao. Ostale nisu ni za ...... jednostavno zato sto je zakrivljen ekran.
@SretenBG od folija samo fabricka.
U prevodu prodaje ti telefon bez garancije.Izvinjavam se na duplom postu. Imam opciju gde mi lik kaze da je garancija preko imei broja tj donpsiocu telefona u bilo kom zvanicnom Samsumg centru. Ja sada guglam malo, ali slabo podataka ima vezano za ovo. Alo ima neko iskustva, bilo bi lepo da napise, da se opet ne zeznem. Hvala
A kao dokaz kupovine ćeš da navedeš račun od pljeskavice?!...ništa od toga druže, ne funkciiniše to baš tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari