Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ne vredi kada u Valjevu ima 4 servisa od toga nijedan ne prodaje folije, samo stakla.

Ja sam na huawei i na iphone bio bas zadovoljan sa mobile outfitters folijom, i to clear. Nije zadtita kao staklo ali od grebanja stiti. Sve to zavisi od toga sta ko ocekuje i kako se ophodi sa telefonom. Sada vec 4 meseca na s21 imam jos uvek fabricku i drzacu je dokle god je u ok stanju.

@juventus89 ako je comtrade moze da se desi da je preko firme uzet, ali opet kupiti tako nesto gde nemas nista bukvalno, nemam komentar, a i to je tvoja stvar, glupo je i da pricam.
Ja koristim zastitno staklo i nemam problema vec nekoliko meseci, tj kad sam ga uzeo stavio sam staklo odmah. Otisak prsta radi savrseno.
@mrmilos fabricku svi hvale, zadrzi je koliko god budes mogao. Ostale nisu ni za ...... jednostavno zato sto je zakrivljen ekran.
@SretenBG od folija samo fabricka.

Poslednja izmena:
@juventus89 ako je comtrade moze da se desi da je preko firme uzet, ali opet kupiti tako nesto gde nemas nista bukvalno, nemam komentar, a i to je tvoja stvar, glupo je i da pricam.
Ja koristim zastitno staklo i nemam problema vec nekoliko meseci, tj kad sam ga uzeo stavio sam staklo odmah. Otisak prsta radi savrseno.
@mrmilos fabricku svi hvale, zadrzi je koliko god budes mogao. Ostale nisu ni za ...... jednostavno zato sto je zakrivljen ekran.
@SretenBG od folija samo fabricka.

Pa dobro, cak i da je preko firme uzet, opet ne razumem da mi ne da nikakav racun ili bilo sta. Videcu nasao sam da menjam za 256 verziju i da doplatim.

Izvinjavam se na duplom postu. Imam opciju gde mi lik kaze da je garancija preko imei broja tj donpsiocu telefona u bilo kom zvanicnom Samsumg centru. Ja sada guglam malo, ali slabo podataka ima vezano za ovo. Alo ima neko iskustva, bilo bi lepo da napise, da se opet ne zeznem. Hvala

Izvinjavam se na duplom postu. Imam opciju gde mi lik kaze da je garancija preko imei broja tj donpsiocu telefona u bilo kom zvanicnom Samsumg centru. Ja sada guglam malo, ali slabo podataka ima vezano za ovo. Alo ima neko iskustva, bilo bi lepo da napise, da se opet ne zeznem. Hvala
U prevodu prodaje ti telefon bez garancije.

Nema tu garancije druze.

Ja znam da sam Sony telefon jos pre nekih 4-5 godina nosio u comtrade na servis ekrana. Nista nisu trazili od papira, samo su skenirali Imei broj i odradili popravku u garantnom roku. Tako da treba proveriti.

Tako je, ja sam nosio P30 Pro, nije bilo potrebno ništa, pa čak ni kutija, u pro mobiju, po imei broju su videli da je telefon u garanciji i zamenili su displej. Ja sam poneo ugovor sa mts-om ali ga niko nije tražio.

I ja sam Mate 30 pro isto tako, ali za njega ima da se proveri na netu legalno, a za ovaj s21 ultra nema nigde tako nesto da izbaci podatke za garanciju preko imei broja.

Nemam opciju edit post ili ne vidim.
Zanima me da li mogu da se prijavim na promociju onih poklona? Sada sam probao stigao do zavrsnog potvrdjivanja registracije i otkazem jer mi glupo da me cimaju bzv jer sam lupio datum i mesto kupovine. Da li ce se desiti nesto lose ako lupim otprilike sve to jer nemam tacne podatke?

A kao dokaz kupovine ćeš da navedeš račun od pljeskavice?!...ništa od toga druže, ne funkciiniše to baš tako

Huawei ima tu opciju, Samsung ne.

Što se tiče ostvarivanja garancije u Promobi servisu telefona kupljenih u mts-u, pošto mts ne daje fiskalni već samo ugovor. Ne traže ništa, sve provere preko IMEI broja, eventualano se odnese kutija na kojoj mts nalepi svoju napelnicu, ali ni to nije potrebno.

Kod sva tri operatera ne traze nikakav papir, nego pogledaju preko imei. Za tel uzete u nekoj ovlascenoj prodavnici ne znam da li je isto ili ne. Ali pazi- ovo je samo za popravku u slucaju da se ne vodi tel na tebe, ako treba zamena onda je drugacija situacija.
Jel za telenor promobi ovlascen ili begram?

Možeš u promobi. Ja sam tamo direktno odneo telefon i na kraju dobio nalog za zamenu uređaja. I telefon se nije vodio na mene. Ali su ga primili na reklamaciju, samo je vlasnik morao posle da ide u telenor da uzme novi uređaj

Pitam onako, zanimalo me je.
Jel mozemo da ocekujemo sledeci mesec ui 4?

@Stefan1995 koliko sam ispratio neke portale, za S21 seriju treba da stigne u decembru, najkasnije do kraja godine. Očekujem u prvoj polovini decembra ali videćemo. Već za moj S20 ne verujem da će pre februara.

Primjetio sam bug dan nakon što sam kupio telefon. Kad pokrenem kameru, okrenem je vodoravno te pokušam ući u modove pod more app se crasha. Jel imate vi istu situaciju na S21?

Nemam tih problema. Zadrži dugo na ikonicu kamere pa na "i" pa na memory > clear data pa onda probaj

@Dan Cooper kamera aplikacija ima problem da hoce da zakoci i za sad jedino pomaze da se izbrise kes memorija ili clear data, ali takav problem kao ti prvi put cujem. Probaj da izbrises podatke kamere i siguran sam da ce nakon toga sve biti u redu.
@Vicent87 Beta je u poslednjoj fazi i ona ima novembarski patch, tako da po mojoj nekoj proceni ili decembar ili januar.
Posto kameru malo vise koristim nadam se da ce optimizovati aplikaciju i da ce normalno da radi.

I ja imam isti problem vec vise od pola godine sa kamerom,mada slabo i koristim al kad zatreba setim se pa iz uspravnog polozaja odaberem mod i onda slikam,nit reset nit menjanje regiona ne pomaze,iako to nema veze sa tim al samo napominjem da ne pokusavate.

Ja sam sad uzeo da probam to, nema nikakvih problema. Neverovatno, isti telefoni, isti update, ista verzija kamere

Šuška li se ka'će zvanično ui4.0/andr12 za S21?

Nazad
Vrh Dno